lasusurela
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 777
- Πόντοι
- 361
Για ποιον;
Εγώ κλαίω με αυτήν τη σκηνή. Εκεί που λέει "εμ βέβαια, και ποιους θα υποστηρίξει ο νόμος, εμάς τους φουκαράδες τους βιομήχανους",
δεν είμαι ο 69 αλλά και στο 69 είμαι Πρώτος
Ωχ, αυτό με το 69, λες να μην ισχύει δηλαδή;;μην τον ακους και μην τον πιστευεις τον καπετανιο, ειναι φαφλατας, λεει για να λεει
Τα καλύτερα λέει για σένα ο μούτσος σου. Ο καλύτερος Καπετάνιος everΕίσαι σίγουρος; Άλλα λέει ο μούτσος μου
Mην δίνεις σημασία στην παοκτσίδικη προπαγάνδα. Κάθε παοκτσής ζηλεύει κάθε ενωσίτη. Είναι σαν τα κομπλεξικά ξαδερφάκια μας από το χωριό που ξαφνικά θέλουν να το παίξουν γαμάτοι πρωτευουσιάνοι. Αυτό με το 69 ισχύει.Ωχ, αυτό με το 69, λες να μην ισχύει δηλαδή;;
Μπράβο Ωρίωνα. Λογικό ο πιο καλός μούτσος να λέει τα καλύτερα για τον πιο καλό (σε όλα) Καπετάνιο.Τα καλύτερα λέει για σένα ο μούτσος σου. Ο καλύτερος Καπετάνιος ever
Βζζζζζβζζζζζζββββζζζζζζζζζζββββζζζζζζζζζββββζζζζζζζζζζζζζζβζζζζβζζζζζζζβζζζ πρωί πρωίΛογικό ο πιο καλός μούτσος να λέει τα καλύτερα για τον πιο καλό (σε όλα) Καπετάνιο.
Δεν με βλέπουν σαν σκεύος ηδονής γιατί είναι στρέιτ ενώ εγώ είμαι ένα απλό πουστράκι. Είναι φίλοι μου. Και ναι, μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ στρέιτ και γκέι, Κέι.Ωρίωνα, όλοι αυτοί οι κύριοι που προσπαθούν να χωθούν ανάμεσα μας σε βλέπουν σαν σκεύος ηδονής. Εγώ, αντίθετα, θέλω να σε μορφώσω και βλέπω τον ανθρωπο Ωρίωνα γιατί είμαι στρέιτ.
Ακόμα κι έτσι να είναι , δεν είναι Καπετάνιοι. Αλλά ακόμα κι αν είναι Καπετάνιοι δεν είναι Κέι. Όσο για την φιλία , ισχύει. Αν ήσουν γυναίκα ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Τωρα δίνω βάρος στην μόρφωσή σου - τομέας που υστερείς κάπως παρόλο που είσαι ο τέλειος μούτσοςΒζζζζζβζζζζζζββββζζζζζζζζζζββββζζζζζζζζζββββζζζζζζζζζζζζζζβζζζζβζζζζζζζβζζζ πρωί πρωί
Δεν με βλέπουν σαν σκεύος ηδονής γιατί είναι στρέιτ ενώ εγώ είμαι ένα απλό πουστράκι. Είναι φίλοι μου. Και ναι, μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ στρέιτ και γκέι, Κέι.
Βζζζζζζββββζζζζζζβζζζζζζβζζζζζζβζζζζζβζζζζζζββζζζζζχ συνεχόμενοΑκόμα κι έτσι να είναι , δεν είναι Καπετάνιοι. Αλλά ακόμα κι αν είναι Καπετάνιοι δεν είναι Κέι. Όσο για την φιλία , ισχύει. Αν ήσουν γυναίκα ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Τωρα δίνω βάρος στην μόρφωσή σου - τομέας που υστερείς κάπως παρόλο που είσαι ο τέλειος μούτσος
Φοβιρό...! Με τέτοια θεματολογία σίγουρα θα γίνεις Υπουργός Οικονομίας μια μέρα.Βζζζζζζββββζζζζζζβζζζζζζβζζζζζζβζζζζζβζζζζζζββζζζζζχ συνεχόμενο
Η αλήθεια είναι ότι η μόρφωση είναι ο τομέας που δεν έχω επενδύσει ποτέ στη ζωή μου. Μεγαλώνοντας, όμως, συνειδητοποιώ τι λάθος έκανα και προσπαθώ να το διορθώσω. Να, τώρα διαβάζω την αναφορά στον Γκρέκο και βλέπω βιντεάκια στο youtube με θέμα το bitcoin.
Το κοροϊδεύεις; Οι Υπουργοί Οικονομίας της Ελλάδας, περισσότερα από μένα γνωρίζουν, νομίζεις; Κάτσε να δω και κανένα βιντεάκι για το ΑΕΠ.Φοβιρό...! Με τέτοια θεματολογία σίγουρα θα γίνεις Υπουργός Οικονομίας μια μέρα.
Τέρμα τα βιντεάκια από αγνώστους ξερόλες. Θα σου μάθω και ΑΕΠ και πλεόνασμα και τη σχέση υπεραξίας με το μεταβλητό κεφάλαιο. Όλα θα τα δεις μπροστά σου αθώο ναυτάκι.Το κοροϊδεύεις; Οι Υπουργοί Οικονομίας της Ελλάδας, περισσότερα από μένα γνωρίζουν, νομίζεις; Κάτσε να δω και κανένα βιντεάκι για το ΑΕΠ.
Λυπήσου με και είμαι στη δουλειά. Θα κάνω βζζζζ μέχρι να αποκοιμηθώ το βράδυ.Τέρμα τα βιντεάκια από αγνώστους ξερόλες. Θα σου μάθω και ΑΕΠ και πλεόνασμα και τη σχέση υπεραξίας με το μεταβλητό κεφάλαιο. Όλα θα τα δεις μπροστά σου αθώο ναυτάκι.
Eι, μούτσο! Εν όψει της έναρξης της εκπαιδευσής σου, ήθελα να σε ρωτήσω εάν άκουσες τους δίσκους του Σοστακόβιτς που σου έδωσα ή αν ακόμα την βγάζεις με Σαφετη-ΚατσίγιαννηΛυπήσου με και είμαι στη δουλειά. Θα κάνω βζζζζ μέχρι να αποκοιμηθώ το βράδυ.
Ει, Κέι!Eι, μούτσο! Εν όψει της έναρξης της εκπαιδευσής σου, ήθελα να σε ρωτήσω εάν άκουσες τους δίσκους του Σοστακόβιτς που σου έδωσα ή αν ακόμα την βγάζεις με Σαφετη-Κατσίγιαννη
θα ζευγαρωσετε κιολας η' μονο το ζαχαρωνετε ?
οχι ρε , για Καπτεν και Ωριωνα ρωτησα