You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιο τραγούδι έχει γραφτεί για το κάθε μέλος του bou
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 112207
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 418
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Eι, μούτσο! Εν όψει της έναρξης της εκπαιδευσής σου, ήθελα να σε ρωτήσω εάν άκουσες τους δίσκους του Σοστακόβιτς που σου έδωσα ή αν ακόμα την βγάζεις με Σαφετη-Κατσίγιαννη
Παλινδρομώ ανάμεσα σε Σοστακόβιτς και Μαλάμω. Ανάμεσα σε κλασικό και μοντέρνο. Ποιοτικό και εμπορικό. Το μυαλό μου λέει Σοστακόβιτς, η καρδιά μου λέει Μαλάμω.Μπράβο Ωρίων ωραία τα είπες το πρωί πολύ πρωί για την ακρίβεια
Λέω να τα ακούω εναλλάξ για αρχή.
Είστε σύμφωνος με αυτό, Δάσκαλε;
Μη δείτε μια αγνή σχέση ανάμεσα σε δάσκαλο και μαθητή, αμέσως....θα ζευγαρωσετε κιολας η' μονο το ζαχαρωνετε ?
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Δεν ανοίγει....
Πάλι μαλακία έκανες....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Πάτε καλά?Δεν πάω με κρός.
Αυστηρά στρεϊτ μεχρι τα 70.
Μετά βλέπουμε.....
Συνέχισε να τρίβεσαι στην κρεατόβεργα του @Νίπλης.....
Τελευταία τροποποίηση:
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Πότε πούστεψες?Βζζζζζβζζζζζζββββζζζζζζζζζζββββζζζζζζζζζββββζζζζζζζζζζζζζζβζζζζβζζζζζζζβζζζ πρωί πρωί
Δεν με βλέπουν σαν σκεύος ηδονής γιατί είναι στρέιτ ενώ εγώ είμαι ένα απλό πουστράκι. Είναι φίλοι μου. Και ναι, μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ στρέιτ και γκέι, Κέι.
Πώς?
Μην μου ξύνεις παλιές πληγές. Δεν θέλω να θυμάμαι.Πότε πούστεψες?
Πώς?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κρος ποιος είναι τώρα; Έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας εδώ μέσαΠάτε καλά Δεν?Δεν πάω με κρός.
Αυστηρά στρεϊτ μεχρι τα 70.
Μετά βλέπουμε.....
Συνέχισε να τρίβεσαι στην κρεατόβεργα του @Νίπλης.....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Μην μου ξύνεις παλιές πληγές. Δεν θέλω να θυμάμαι.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.234
- Πόντοι
- 2.536
Νιώσε ελεύθερος, Ρίο. Όταν η καρδιά σου επιθυμήσει την ποιότητα και το μυαλό σου πονάει στην τρασίλα, θα είσαι έτοιμος. Εμπιστεύομαι το λαϊκό ένστικτό σου και την θέληση που έχεις για μάθηση. Θα αρχίσουμε με ελαφριά λογοτεχνία και όπου δεν καταλαβαίνεις κάτι, θα κάνουμε αναπαράσταση γιατί έχω καταλάβει ότι είσαι οπτικός τύπος. Συμφωνείς;Παλινδρομώ ανάμεσα σε Σοστακόβιτς και Μαλάμω. Ανάμεσα σε κλασικό και μοντέρνο. Ποιοτικό και εμπορικό. Το μυαλό μου λέει Σοστακόβιτς, η καρδιά μου λέει Μαλάμω.
HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.415
- Πόντοι
- 456
Μη δείτε μια αγνή σχέση ανάμεσα σε δάσκαλο και μαθητή, αμέσως....
Νιώσε ελεύθερος, Ρίο. Όταν η καρδιά σου επιθυμήσει την ποιότητα και το μυαλό σου πονάει στην τρασίλα, θα είσαι έτοιμος. Εμπιστεύομαι το λαϊκό ένστικτό σου και την θέληση που έχεις για μάθηση. Θα αρχίσουμε με ελαφριά λογοτεχνία και όπου δεν καταλαβαίνεις κάτι, θα κάνουμε αναπαράσταση γιατί έχω καταλάβει ότι είσαι οπτικός τύπος. Συμφωνείς;
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
Μην ακούς κλασική μουσική καί τέτοιες αηδιες -κατι τέτοια κλασικά έβαζαν στο Άουσβιτς στους Εβραίους και μετά τούς έριχναν στους θαλάμους μακριά -μακρια μόνο λαϊκά λαϊκά να είμαστε σίγουροιΠαλινδρομώ ανάμεσα σε Σοστακόβιτς και Μαλάμω. Ανάμεσα σε κλασικό και μοντέρνο. Ποιοτικό και εμπορικό. Το μυαλό μου λέει Σοστακόβιτς, η καρδιά μου λέει Μαλάμω.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.234
- Πόντοι
- 2.536
Βάγκνερ έβαζαν. Όχι Σοστακόβιτς και ο Καπετάνιος είναι ο τρόμος των ναζί. Θα έκανα επεισόδιο αλλά σέβομαι τα άσπρα σου μαλλιάΜην ακούς κλασική μουσική καί τέτοιες αηδιες -κατι τέτοια κλασικά έβαζαν στο Άουσβιτς στους Εβραίους και μετά τούς έριχναν στους θαλάμους μακριά -μακρια μόνο λαϊκά λαϊκά να είμαστε σίγουροι
Στο μυαλό μου είσαι...Ακόμη όμως και να μην συμφωνούσα, νιώθω ότι μπορώ να σε εμπιστεύομαι, Κέι. Εσύ, σίγουρα ξέρεις καλύτερα.Νιώσε ελεύθερος, Ρίο. Όταν η καρδιά σου επιθυμήσει την ποιότητα και το μυαλό σου πονάει στην τρασίλα, θα είσαι έτοιμος. Εμπιστεύομαι το λαϊκό ένστικτό σου και την θέληση που έχεις για μάθηση. Θα αρχίσουμε με ελαφριά λογοτεχνία και όπου δεν καταλαβαίνεις κάτι, θα κάνουμε αναπαράσταση γιατί έχω καταλάβει ότι είσαι οπτικός τύπος. Συμφωνείς;
βζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζββββββββββζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζ
Τι να αρχίσω να διαβάζω;
Ωχ, λες γίνω σαπούνι Αρκάδι;Μην ακούς κλασική μουσική καί τέτοιες αηδιες -κατι τέτοια κλασικά έβαζαν στο Άουσβιτς στους Εβραίους και μετά τούς έριχναν στους θαλάμους μακριά -μακρια μόνο λαϊκά λαϊκά να είμαστε σίγουροι
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.234
- Πόντοι
- 2.536
11.000 βέργες του Απολιναίρ και μην ακούς όσα λέει ο Τζίμης. Έχει άνοια ο φίλος μας. Δεν βλέπεις τα άσπρα του μαλλιά;Στο μυαλό μου είσαι...Ακόμη όμως και να μην συμφωνούσα, νιώθω ότι μπορώ να σε εμπιστεύομαι, Κέι. Εσύ, σίγουρα ξέρεις καλύτερα.
βζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζββββββββββζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζβζζζζζζζζζζζζζζζζζζ
Τι να αρχίσω να διαβάζω;
Ωχ, λες γίνω σαπούνι Αρκάδι;
HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.415
- Πόντοι
- 456
11.000 βέργες του Απολιναίρ
λιγο πιο πριν :
ψηνεται το πραμα.... το πιασατε το υπονοουμενο ετσι ?
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
Strauss ήταν ο αγαπημένος τους δείγμα τής ανώτερης γερμανικής φυλής τρομάρα τούς- παντός καπτεν μου μην ταράζεται με τα άσπρα μου μαλλιά στο κάτω το κεφάλι είναι όλα μαύρα τα μαλλιά ελεύθερα -ελευθεραΒάγκνερ έβαζαν. Όχι Σοστακόβιτς και ο Καπετάνιος είναι ο τρόμος των ναζί. Θα έκανα επεισόδιο αλλά σέβομαι τα άσπρα σου μαλλιά
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.234
- Πόντοι
- 2.536
Κανονικά έπρεπε να πεις "μαλλί μπαμπάκι , ψωλή φαρμάκι" και θα σου απαντούσα "άσπρα μαλλιά στην κεφαλή κακά μαντάτα στην ψωλή", αλλά μάλλον έχουν σβηστεί από την μνήμη σου ακόμα και οι λαϊκές ρήσειςStrauss ήταν ο αγαπημένος τους δείγμα τής ανώτερης γερμανικής φυλής τρομάρα τούς- παντός καπτεν μου μην ταράζεται με τα άσπρα μου μαλλιά στο κάτω το κεφάλι είναι όλα μαύρα τα μαλλιά ελεύθερα -ελευθερα
Τέλος πάντων. Σε θεωρώ φίλο, Τζίμη, κι ας έχεις ξεκουτιάνει
Δεν έχει άνοια. Έχει άσπρα μαλλιά γιατί είναι πρόβατο. Αν ήταν λύκος, θα είχε μαύρα. Jimmy, βάλε ένα καλό!11.000 βέργες του Απολιναίρ και μην ακούς όσα λέει ο Τζίμης. Έχει άνοια ο φίλος μας. Δεν βλέπεις τα άσπρα του μαλλιά;
Το 11.000 βέργες του Απολιναίρ δεν πιστεύω να έχει τίποτα BDSM μέσα
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.971
- Πόντοι
- 3.506
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
Πέρασαν τα χρόνια έχεις δίκαιο καπτεν - για πολλά φταίω στη ζωή μου αλλά σίγουρα όχι για το γήρας μουΚανονικά έπρεπε να πεις "μαλλί μπαμπάκι , ψωλή φαρμάκι" και θα σου απαντούσα "άσπρα μαλλιά στην κεφαλή κακά μαντάτα στην ψωλή", αλλά μάλλον έχουν σβηστεί από την μνήμη σου ακόμα και οι λαϊκές ρήσεις
Τέλος πάντων. Σε θεωρώ φίλο, Τζίμη, κι ας έχεις ξεκουτιάνει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 5K