enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.732
- Πόντοι
- 3.656
Iakov0s - ΝΑΣΟΣ και ΣΙΑ - γκελ μπουρντά!!
τυπε εγω μπορεις να εμπιστευθεις εμενα οτι οι τυποι δεν θα σου μπαχαλεψουν το θρεντ
Iakov0s - ΝΑΣΟΣ και ΣΙΑ - γκελ μπουρντά!!
Πανάθεμά σας ανατρίχιασα...και αισθάνομαι και κάτι τσιμπήματα στο στήθος τις τελευταίες μέρες....
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.
τυπε πριν πεθανεις θυμησου μηπως εχεις τιποτα παλια παιχνιδια για διακοσμιση μαγαζιου :S :S :S
μέλη του bou που δεν έζησαν ποτέ:
ολόκληρες οικογένειες που έχει καταπιεί ο τέντυ από τους τύπους που κάνει γλυφοκώλια και γλύψιμο στα βρωμοπόδαρα :S :S
σε κοβω μετα τυπε να ανεβάζεις θρεντ με μνημόσυνα μελων
τυπε εγω μπορεις να εμπιστευθεις εμενα οτι οι τυποι δεν θα σου μπαχαλεψουν το θρεντ
Το θρεντ είναι σοβαρό τυπε..σεβασμός στους νεκρούς όπως δίδαξαν και οι αρχαίοι πρόγονοι..
Στο λέω και απο εδώ για να μην περιμένεις τζάμπα:είσαι και πολύ μαλάκας!!!Σε περιμένω γωνια Φυλής κ Αχαρνών να μου το πεις από κοντά αυτό.. άντε παπαρα
ωραιο νικ τυπε :S :S :Sέχει πολύ ψωμί ακόμη η κοινότητα
Φυλης και Αχαρνών δεν ειναι παραλληλες?
Ο μοταρδο είναι ξάδερφος μου τύποι.. και φίλος του φλιρτερ..
Ο οποίος μοταρδος αγνοητε πάλι, τον ψάχνει η μάνα του!
Φοβερος!!!τυπε με τοσες καποτες με χυσια και κατουρα που εχει ποσταρει ο τεντι θα επρεπε να του πληρωνουμε τελη αποχετευσης :S :S :S
Στο λέω και απο εδώ για να μην περιμένεις τζάμπα:είσαι και πολύ μαλάκας!!!
το θρυλικο μελος Πουτανγαμων ζει λετε?
εχει πολλα χρονια να γραψει ...
το θρυλικο μελος Πουτανγαμων ζει λετε?
εχει πολλα χρονια να γραψει ...
Καλά περίμενε τότε στην γωνία να έρθω.Τι έγινε μεγάλε κοτεψαμε ή ψάχνεις τη γωνία Αχαρνών κ Φυλής ?