Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
Ναι αφού κατάλαβα το bou friend γιατί στην αρχή μου κόπηκε η ανασαΠάντως, μου έκανες like
Ναι αφού κατάλαβα το bou friend γιατί στην αρχή μου κόπηκε η ανασαΠάντως, μου έκανες like
Τελικά ούτε αυτοί είναι φίλοι μου..
Πόνοι περιόδου καλά είναι τύπε..τι γλυκαναλατη μαλακια νημα ειναι παλι αυτο ρε,ουτε σκουπιδιασμα,ουτε ραντεβου θανατου,Αρλεκιν το κανατε ρε νιαμου,σε λιγο θα ανταλασσετε και συμβουλες για πονους περιοδου
Περίεργος μας βγήκες τύπε..Κάτι παρόμοιο δεν είναι και αυτό το thread,ή κάνω λάθος?
Ποιά μέλη γουστάρετε να διάβαζετε στο bou;
Αρχίζω εγώ,με όσους μου έρχονται στο μυαλό: Stokadoura και Alex71,για το λέγειν τους και γιατί δεν χρειάζεται να καταφύγουν σε προσβολές και γαμωσταυρίδια όταν διατυπώνουν τα γραφόμενα τους. Μπαρμπαπήδουλας,Barock γιατί τα γράφουν ωραία και με έντονες δόσεις καυστικού χιούμορ. Reznov,με κάνει...www.bourdela.com
...Bou friend list λοιπόν , πρωτότυπο thread , νήμα αγάπης , ας συμμετάσχω .
Δικαιωματικά στις δύο πρώτες θέσεις οι @petergsp και @professor x , τύποι με βαθιά γνώση του αντικειμένου , με έχουν βοηθήσει με πληροφορίες στοχευμένες , με έχουν σώσει από φολες .
Ακολουθούν οι
@FARAW
@topgun83
@Antidote
@Km7699
@troubaman
@Odin_
@anavATIous
@baroc
@ΑΝΤΖΕΛΟ
@patos1111
@hornyasfuck
Τελευταία και τιμητική θέση
@KALLIMAXOS
Συγνώμη αν ξέχασα κάποιον . Καλές γιορτές να έχουμε
αγαπουλη.Bou friend list λοιπόν , πρωτότυπο thread , νήμα αγάπης , ας συμμετάσχω .
Mee too .Bou friend list λοιπόν , πρωτότυπο thread , νήμα αγάπης , ας συμμετάσχω .
Δικαιωματικά στις δύο πρώτες θέσεις οι @petergsp και @professor x , τύποι με βαθιά γνώση του αντικειμένου , με έχουν βοηθήσει με πληροφορίες στοχευμένες , με έχουν σώσει από φολες .
Ακολουθούν οι
@FARAW
@topgun83
@Antidote
@Km7699
@troubaman
@Odin_
@anavATIous
@baroc
@ΑΝΤΖΕΛΟ
@patos1111
@hornyasfuck
@KALLIMAXOS
Ε τσακο τότεαγαπουλη.
σαλιαρη.
θα προτιμησω να μην συμμετασχω σε σαλιαρονηματα.
παντως η συμπαθεια ειναι αμοιβαια.
Αμοιβαία καί από εμένα ή εκτίμηση καί συμπάθεια όπως λέει καί ό δυνατός παίχτης @petergsp με εξίσου ή εκτίμηση στον φίλο @baroc καί εννοείτε στην εγκυκλοπαίδεια του bou.com @FARAWBou friend list λοιπόν , πρωτότυπο thread , νήμα αγάπης , ας συμμετάσχω .
Ακολουθούν οι
@FARAW
@topgun83
@Antidote
@Km7699
@troubaman
@Odin_
@anavATIous
@baroc
@ΑΝΤΖΕΛΟ
@patos1111
@hornyasfuck
@KALLIMAXOS
κι εσυ φιλος εισαι,μη ζηλευειςΕ τσακο τότε
κι εσυ φιλος εισαι,μη ζηλευεις
... βεβαια το κακο ειναι οτι εισαι γαβρος,αλλα οκ κανεις δεν ειναι τελειος.
Άμα είναι καί γαύρος τόν έχω σέ διπλή εκτίμηση.... βεβαια το κακο ειναι οτι εισαι γαβρος,αλλα οκ κανεις δεν ειναι τελειος.
εγω σε αγαπαω
ειναι,ειναι.Άμα είναι καί γαύρος τόν έχω σέ διπλή εκτίμηση.
Και εγώ... βεβαια το κακο ειναι οτι εισαι γαβρος,αλλα οκ κανεις δεν ειναι τελειος.
εγω σε αγαπαω
για πες το ρητο του σπηλιου.Δεν μας γουστάρουν οι μουνήδες μπάρο