jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.156
- Πόντοι
- 3.506
Και αυτό και αυτό - ρε συ Ωρίων σίγουρα θα πάρω αύξηση ηΑ, αν είναι αυτός το αφεντικό σου, βάλε και αυτό.
Και αυτό και αυτό - ρε συ Ωρίων σίγουρα θα πάρω αύξηση ηΑ, αν είναι αυτός το αφεντικό σου, βάλε και αυτό.
Είσαι είσαι μια καταφερτζου - καπατσα.. εντάξει θα γίνω κουμπάρος..Θα μας παντρέψεις; Να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο, που είσαι στρέιτ;
Πάλι καλά που δεν άφησε κανά τενεκέ λουλούδια στο κεφάλι της..Και αυτό και αυτό - ρε συ Ωρίων σίγουρα θα πάρω αύξηση η
Σίγουρα σίγουρα. Άνθρωποι είναι και αυτοί, δεν είναι μπαμπούλες. Έχουν και αυτοί αδυναμίες.Και αυτό και αυτό - ρε συ Ωρίων σίγουρα θα πάρω αύξηση η
YEEEESSSSS! Έχουμε συμφωνία!!Είσαι είσαι μια καταφερτζου - καπατσα.. εντάξει θα γίνω κουμπάρος..
Αλλά θα με φιλοξενείτε Μύκονο 2 μήνες κάθε χρόνο όλα πληρωμένα ( έχει λεφτά ο Τρύφων..)
Φωνάρα το κορίτσι!YEEEESSSSS! Έχουμε συμφωνία!!
Και μη σκεφτείς τα έξοδα του κουμπάρου για το γάμο. Τα αναλαμβάνει όλα ο Τρύφων. 2-3 κουρέματα είναι για αυτόν έτσι κι αλλιώς.
Κάνε πρόβα και αυτό το τραγούδι! Θα σου χρειαστεί σύντομα!
Εκτιμώ την ποιοτική μουσική.Φωνάρα το κορίτσι!
Πάει και η άλλη νηματάρα.
Ας βάλω ένα τραγουδάκι να ξεχαστώ.
Στον Τρύφωνα Σαμαρά.Σε ποιον το αφιερώνεις μωρή;
Εεεε ρε τύπε ήθελα να γράψω.
Ποια νηματαρα?Πάει και η άλλη νηματάρα.
Ας βάλω ένα τραγουδάκι να ξεχαστώ.
Ένα πολύ ενδιαφέρον νήμα σχετικό με τη λίμνη Chad που είχε ανοίξει κάποιος αναρτώντας μόνο ένα βίντεο με κάποιους που μιλούσαν αλλά δεν κατάλαβα τι έλεγαν γιατί τα έλεγαν στα ξένα.Ποια νηματαρα?
Κατάλαβα..Ένα πολύ ενδιαφέρον νήμα σχετικό με τη λίμνη Chad που είχε ανοίξει κάποιος αναρτώντας μόνο ένα βίντεο με κάποιους που μιλούσαν αλλά δεν κατάλαβα τι έλεγαν γιατί τα έλεγαν στα ξένα.
Κατάλαβες;
Ποιοι είναι αυτοί; Σε ποιο ριάλιτι έχουν παίξει;Κατάλαβα..
δεν πειράζει..άνοιξε εσύ ένα καινούργιο νήμα για τους Ασσύριους και τον Χαμουραμπί..
Στο δε βοις έπαιξαν.. γκρουπάρα!Ποιοι είναι αυτοί; Σε ποιο ριάλιτι έχουν παίξει;
Καλά δεν ξέρεις τον Χαμούρη τον Μπάμπη, γνωστό ως Χαμουραμπί ;Ποιοι είναι αυτοί; Σε ποιο ριάλιτι έχουν παίξει;
Χαμούρης και δεν τον ήξερα;; Απολογούμαι.Καλά δεν ξέρεις τον Χαμούρη τον Μπάμπη, γνωστό ως Χαμουραμπί ;
Μην είσαι τόσο ανασφαλής Ωρίωνα! Όχι μόνο δεν θα σε ρίξω στο μπαλαούρο αλλά εισαι καλεσμένος στην καμπίνα του Πλοιάρχου ώστε να συζητήσουμε διάφορα καυτά θέματα που σε απασχολούνΧαμούρης και δεν τον ήξερα;; Απολογούμαι.
Δείξε λίγο έλεος. Σε παρακαλώ, ας μείνω μόνο 2 ώρες στο μπαλαούρο και όχι μέχρι το πρωί, Δάσκαλε.
Εγώ, στην καμπίνα του Πλοιάρχου για συζήτηση και όχι για καθαριότητα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Μην είσαι τόσο ανασφαλής Ωρίωνα! Όχι μόνο δεν θα σε ρίξω στο μπαλαούρο αλλά εισαι καλεσμένος στην καμπίνα του Πλοιάρχου ώστε να συζητήσουμε διάφορα καυτά θέματα που σε απασχολούν
Αν πήρες αύξηση πάνω από 50%, πες το μου με τρόπο.Και αυτό και αυτό - ρε συ Ωρίων σίγουρα θα πάρω αύξηση η