jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
Δεν πήρα ειδοποίηση η το καμπανάκι χάλασε η. δάχτυλο θαλασσινό
Δεν πήρα ειδοποίηση η το καμπανάκι χάλασε η. δάχτυλο θαλασσινό
Ο θαλασσινός δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Εγώ φταίω. Περπατούσα και έβαλα άλλον jimmy. Μετά έκανα τη διόρθωση στον jimmy τον καλό αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν έρχεται ειδοποίηση.Δεν πήρα ειδοποίηση η το καμπανάκι χάλασε η. δάχτυλο θαλασσινό
Πλάκα κάνω βρε μην τα παίρνεις σοβαράΟ θαλασσινός δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Εγώ φταίω. Περπατούσα και έβαλα άλλον jimmy. Μετά έκανα τη διόρθωση στον jimmy τον καλό αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν έρχεται ειδοποίηση.
Α, είμαι δίκαιος γκέι. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.Πλάκα κάνω βρε μην τα παίρνεις σοβαρά
Είμαι δουλειά μπαίνω και βγαίνω στα κλεφτα - τα αφήνω όλα στα χέρια σουΑ, είμαι δίκαιος γκέι. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.
Έχεις όρεξη για κανένα καλό σήμερα; Ζωηρό;
Λοιπόν, μιας και είσαι στη δουλειά, βάζεις τον ήχο στο τέρμα και το απολαμβάνεις.Είμαι δουλειά μπαίνω και βγαίνω στα κλεφτα - τα αφήνω όλα στα χέρια σου
Α, αν είναι αυτός το αφεντικό σου, βάλε και αυτό.
Νομίζω ότι ο Μαζώ είναι μια καλή λύση για σένα φιλτατε Ωρίων! Στείλε του την ωραία φωτογραφία σου.. εκτιμώ ότι θα ενθουσιαστεί!
Δεν το είχα σκεφτεί! Θα μου τραγουδάει κιόλας ποιοτική μουσική, που μου αρέσει!Νομίζω ότι ο Μαζώ είναι μια καλή λύση για σένα φιλτατε Ωρίων! Στείλε του την ωραία φωτογραφία σου.. εκτιμώ ότι θα ενθουσιαστεί!
Τι είναι το Μαζινό;Ωρίων και Μαζώ θα κάνουν γραμμή του Μαζινό...πρότεινε του στιχάκι για νέο τραγούδι..
Θα σου εξηγήσει ο Μαζώ..Τι είναι το Μαζινό;
Γραμμή Μαζινό - ΒικιπαίδειαΤι είναι το Μαζινό;
Πανωλεθρία δηλαδή...Γραμμή Μαζινό - Βικιπαίδεια
Γραμμή Μαζινό..( για να μην υπάρχει μπέρδεμα με άλλες γραμμές..)
Όντως κοιτάζοντας σε διαπιστώνω ταιριάζεις καλύτερα με τον Σαμαρά..Έχω και βίντεο
Καλέ αυτό ήταν το βίντεοΌντως κοιτάζοντας σε διαπιστώνω ταιριάζεις καλύτερα με τον Σαμαρά..
για βάλε και το βίντεο ..
Αααα.. εντάξει..Καλέ αυτό ήταν το βίντεο
Θα μας παντρέψεις; Να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο, που είσαι στρέιτ;Αααα.. εντάξει..
θα είστε ταιριαστό ζευγάρι!