You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιο τραγούδι έχει γραφτεί για το κάθε μέλος του bou
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 112207
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 418
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
η συνεχόμενη λιακαδα φερνει ξηρασια λεει το ρητο -και βροχουλα μια χαρα ειναιΤρελό κέφι και σήμερα βλέπω, Jimmy!
Συμφωνώ.η συνεχόμενη λιακαδα φερνει ξηρασια λεει το ρητο -και βροχουλα μια χαρα ειναι
Ας βάλω κάτι για να μάθουμε την δισκογραφία του προσώπου των ημερών.
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
οι θαλασσινοι φιλοι τι εγιναν ? μπαρκαρανεΣυμφωνώ.
Ας βάλω κάτι για να μάθουμε την δισκογραφία του προσώπου των ημερών.
Δεν ξέρω, ανταλλάξαμε λόγια βαριά και τα χωρίσαμε τα τσανάκια μας.οι θαλασσινοι φιλοι τι εγιναν ? μπαρκαρανε
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.242
- Πόντοι
- 2.536
Τι μαλακίες λες πάλι καλέ μου Ωρίωνα;Δεν ξέρω, ανταλλάξαμε λόγια βαριά και τα χωρίσαμε τα τσανάκια μας.
Μπα, εδώ είσαι καλέ μου Καπετάνιε;Τι μαλακίες λες πάλι καλέ μου Ωρίωνα;
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
κριμα εισασταν καλη παρεα - πιστευω θα τα ξαναβρειτε -οκ αυτα ειναι προσωπικα εσεις ξερετε καλυτεραΔεν ξέρω, ανταλλάξαμε λόγια βαριά και τα χωρίσαμε τα τσανάκια μας.
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
να ξερεις εχθες σε ειπε φιδι ο ωριωνΤι μαλακίες λες πάλι καλέ μου Ωρίωνα;
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.242
- Πόντοι
- 2.536
Μάλιστα. Γιατί γυρνάς και κλαίγεσαι στον κόσμο λέγοντας ψέματα; Αφού ξέρεις καλά ότι τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσά μας...Μπα, εδώ είσαι καλέ μου Καπετάνιε;
Σέβομαι τα άσπρα σου μαλλιά φίλε Μήτσο. Μην τον ακούς τον μουτσο. Παθαινει συχνά Βασιλάκη Καίλακριμα εισασταν καλη παρεα - πιστευω θα τα ξαναβρειτε -οκ αυτα ειναι προσωπικα εσεις ξερετε καλυτερα
Λογικό να με έχει συνδυάσει με φαλλικό σύμβολο. Αφού είναι τοιούτοςνα ξερεις εχθες σε ειπε φιδι ο ωριων
Μα πάμε να κάνουμε κάτι καλό και βρίσκουμε τον μπελά μας και από πάνω, κατάλαβες;να ξερεις εχθες σε ειπε φιδι ο ωριων
Επιλεκτικός μαρτυριάρης είσαι, Jimmy. Για τα καψουροτράγουδα που έβαλα δεν ανέφερες τίποτα....
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
αααα τον μυθομανη - και εγω τον πηρα στα σοβαρα- να τον βαλεις αγγαρεια καπτενΜάλιστα. Γιατί γυρνάς και κλαίγεσαι στον κόσμο λέγοντας ψέματα; Αφού ξέρεις καλά ότι τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσά μας...
Σέβομαι τα άσπρα σου μαλλιά φίλε Μήτσο. Μην τον ακούς τον μουτσο. Παθαινει συχνά Βασιλάκη Καίλα
Λογικό να με έχει συνδυάσει με φαλλικό σύμβολο. Αφού είναι τοιούτος
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.242
- Πόντοι
- 2.536
Ποια καψουροτραγουδα Ωρίωνα....?Μα πάμε να κάνουμε κάτι καλό και βρίσκουμε τον μπελά μας και από πάνω, κατάλαβες;
Επιλεκτικός μαρτυριάρης είσαι, Jimmy. Για τα καψουροτράγουδα που έβαλα δεν ανέφερες τίποτα....
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
κανω πως δεν τα βλεπω τα καψουροτραγουδα σεβομαι τα ασπρα μου μαλλιαΜα πάμε να κάνουμε κάτι καλό και βρίσκουμε τον μπελά μας και από πάνω, κατάλαβες;
Να, να, τέτοια μου λέει και με τουμπάρει αμέσως.Μάλιστα. Γιατί γυρνάς και κλαίγεσαι στον κόσμο λέγοντας ψέματα; Αφού ξέρεις καλά ότι τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσά μας...
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.242
- Πόντοι
- 2.536
Ωραία, γιατί βλέπω ότι χθες έδωσες ρέστα. Τώρα που τουμπαρίστηκες θες να κάνεις μια γλυκιά αφιέρωση στον ΚΑΝΟΝΙΚΟ, τον σωστό τον Καπετάνιο ;Να, να, τέτοια μου λέει και με τουμπάρει αμέσως.
Να, αυτό για παράδειγμαΠοια καψουροτραγουδα Ωρίωνα....?
Ευχαρίστως!Ωραία, γιατί βλέπω ότι χθες έδωσες ρέστα. Τώρα που τουμπαρίστηκες θες να κάνεις μια γλυκιά αφιέρωση στον ΚΑΝΟΝΙΚΟ, τον σωστό τον Καπετάνιο ;
Μα έχω κάνει λαμπίκο όλο το τάνκερ.αααα τον μυθομανη - και εγω τον πηρα στα σοβαρα- να τον βαλεις αγγαρεια καπτεν
Το επόμενο στάδιο είναι να με ρίχνει στη θάλασσα το πρωί, να κολυμπάω από πίσω και να με ανεβάζει το απόγευμα για να κάνω δουλειές και να κοιμάμαι.
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
και λιγα σου εβαλε να κανεις - ασε που μπορει να μας λες οτι εκανες ολο το πλοιο και να μην εκανες και τιποτες - θα κανει κανεναν ελεχχο και θα τραβαει τα μαλλια ο ανθρωποςΜα έχω κάνει λαμπίκο όλο το τάνκερ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις
- 5K