The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 40.093
- Πόντοι
- 25.467
@The Saint* αναφερεται συχνα-πυκνα στα "μαραμένα" του και γενικά βγάζει μεταπολεμική αστική αύρα και ευγένεια
@The Saint* αναφερεται συχνα-πυκνα στα "μαραμένα" του και γενικά βγάζει μεταπολεμική αστική αύρα και ευγένεια
Στην πραγματικότητα είναι λίγες παραπάνω γιατί μετά ακολουθούν μέρες οικογενειακές ,γεμάτες φαγητο και δύσκολο να ξεφύγω για το αγαπημένο μας άθλημα....
Αν είναι να φτάσεις στο σημείο να γαμήσεις την οικογένεια ή να βάλεις την μαλαπερδα μέσα στο φρικασέ, καλύτερα παράτησέ τα από τώραΣτην πραγματικότητα είναι λίγες παραπάνω γιατί μετά ακολουθούν μέρες οικογενειακές ,γεμάτες φαγητο και δύσκολο να ξεφύγω για το αγαπημένο μας άθλημα....
Δεν είμαι τόσο ναυάγιο....θα χτυπήσω όταν πρέπει να χτυπήσω.Αν είναι να φτάσεις στο σημείο να γαμήσεις την οικογένεια ή να βάλεις την μαλαπερδα μέσα στο φρικασέ, καλύτερα παράτησέ τα από τώρα
Επειδή πετάς και κατι Ιταλικά (εχει και λιγο μαγειρική κατι για chips λεει ισως δενει με τα της ταβερνας κλπ )
Aυτοι είναι αιρετικοί...@argyrotoxos Praise the Lord Brother- μέρα που ειναι . Θα πήγαινα καθε μέρα σε οποια εκκλησία ειχε B3 Hammond Organ
Μουσικά τους εκτιμώ γιατί η μουσική soul ( μια εκ των αγαπημένων μου εκπομπών στο παλιο καλό M .T.V. ήταν η εκπομπή"The Soul of M.T.V.")έχει ρίζες εκεί....όμως θρησκευτικά είναι απλώς άλλη μια αίρεση.@argyrotoxos Praise the Lord Brother- μέρα που ειναι . Θα πήγαινα καθε μέρα σε οποια εκκλησία ειχε B3 Hammond Organ
Ξέρεις εσύ!Κολλάει σε μια ψυχή που έφυγε αλλά θα ξαναγυρίσει σύντομα....
Γιατί ρε, ο Κακοσαίος που έβαλες εσύ, πού κόλλαγε;
Στο γαμο σκεφτομαστε να χορεψουμε reggaeton
θες και γαμο ρε χουφταλο?Στο γαμο σκεφτομαστε να χορεψουμε reggaeton
Ζουλιάρηδεςθες και γαμο ρε χουφταλο?
διγαμος?
Τι avatar είναι αυτό Αρίστο;@Ωρίων , νομίζω γράφτηκε για να περιγράψει τη γοητεία σου..