TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Πουτάνες σπουδές δεν αφήνουν το λαμπρό τούτο νιάτο να διαπρέψειεχει καιρο μαν ,προς το παρον ειμαι εγκλωβισμενος στις σπουδες :-
Πουτάνες σπουδές δεν αφήνουν το λαμπρό τούτο νιάτο να διαπρέψειεχει καιρο μαν ,προς το παρον ειμαι εγκλωβισμενος στις σπουδες :-
είμαι ρομαντικιά εγώ δεν με ενδιαφέρουν τα φραγκα
τι τουτού έχεις ?
τυπε εδω θα στην χαλασω...ο γκαντι οπως και οι περισσοτεροι φιλοσοφοι λενε πολλες μλκιες (για μενα).Το να σνομπαρεις αυτο που δεν μπορεις να εχεις ειναι καλη τεχνικη
Αυτο εδω ειναι το τουτου που χρησιμοποιω τις Δευτερες, το χω βγαλει παρκαρισμενο εξω απο το εξοχικο μου στο Miami...
http://[URL unfurl="true"]www.gothamdreamcars.com/images/Lamborghini/lamborghini-murcielago-lp640-miami-1.jpg[/img[/URL]]
Τυπε εχεις ετοιμη δουλεια απο τον πατερα σου?
[/quote]αμα ακολουθουσα αυτο που σπουδαζω θα ηταν πιο ευκολο να βρω δουλεια(παπαρια λεφτα ομως).Ομως επειδη δεν μαρεσει ,θα την κανω εξωτερικο και βλεπουμε
παμε να στα δειξω ο ιδιος
Αυτο εδω ειναι το τουτου που χρησιμοποιω τις Δευτερες, το χω βγαλει παρκαρισμενο εξω απο το εξοχικο μου στο Miami...
http://[URL unfurl="true"]www.gothamdreamcars.com/images/Lamborghini/lamborghini-murcielago-lp640-miami-1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
πες με βλάχα αλλά μοιάζει τελείως καγκουροάμαξο :huh:
τυπε εχουμε 180 μοιρες διαφορετικο σκεπτικο ;)αν αυτό κατάλαβες απο την ιστοριούλα
απλά σου εύχομαι καλή υγεία ;)
απο κοντα αμα θες θα τα βρουμεδε μου στέλνεις κανα δωράκι λέω γω να γνωριστούμε καλύτερα
πες με βλάχα αλλά μοιάζει τελείως καγκουροάμαξο
πες με βλάχα αλλά μοιάζει τελείως καγκουροάμαξο
απο κοντα αμα θες θα τα βρουμε
τυπε παμε μαζι αγγλια? μισα μισα στο νοικι
να σου δειξω και κατι αλλο να ψαρωσεις τελειωςδεν ψαρώνω γω με τέτοια
καύλα
Εισαι μικρος, θα μαθεις.
να σου δειξω και κατι αλλο να ψαρωσεις τελειως
και συ μονο υποσχεσεις ελα σπιτι μου να τα δεις λαιβπολύ στο μιλητό το χεις ρίξει
τυπε παμε μαζι αγγλια? μισα μισα στο νοικι
αυτο θα πει επιχειρματικο μυαλοεχω ετοιμη στρωμενη δουλεια εδω
καντινα με φαλαφελ
εγω ψωμακι λουκανικο νωντας κετσαπ μουσταρδα done next
και συ μονο υποσχεσεις ελα σπιτι μου να τα δεις λαιβ
εχω ετοιμη στρωμενη δουλεια εδω
καντινα με φαλαφελ
εγω ψωμακι λουκανικο νωντας κετσαπ μουσταρδα done next
βαλε καμερα τοτε η ντρεπεσαιδιαπιστευτήρια
έπιασαν τόπο τα λεφτά στ λεμόντ
έπιασαν τόπο τα λεφτά στ λεμόντ
βαλε καμερα τοτε η ντρεπεσαι