Νέα

Επίπεδο μελών του μπουρδελοσέλιδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skistis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 219
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καπνισε το το γαμημενο.
Μια ιδεα ειναι.
Και που το κρυβεις σε χρονο dt θα το εξαφανισεις
φίλε ένα χρόνο το χω κρυμμένο..... Κάθε φορά το ψάχνω και λέω εδώ είναι εκεί είναι....
αφού στην απογοήτευσή μου νομίζω ότι ή το έκανα στον ύπνο μου, ή μου το πήραν κάτι αλλοδδαπές καριόλες που μπαινόβγαιναν ένα φεγγάρι στο σπίτι

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
φίλε από την αρχή το έλεγα αυτό με τα νικς.......
Και δεν θεωρώ κανέναν γραφικό εδώ μέσα.....
Μόνο ηλιθιοι υπάρχουν, αγάμητοι και κομπλεξικοί.

Ολοι μας ειμαστε νικς εδω μεσα
 Αυτοι που τα αλλαζουν σαν τις πανες τις μωρουδιακες καταντανε  μωροι
 Για να σου απευθυνω τον λογο προς συζητηση,μολις προχτες,εθεσα τον εαυτο μου στον σχετικο
 κοπο να διαβασω τι εγραφες κατα καιρους σε διαφορα θρεντ,ωστε να σχηματισω μια αποψη για
 σενα...
 Την σχηματισα...και επειτα μιλησαμε

Με αυτο εννοω οτι μερικοι τυποι που βιαζονται να αντιπαρατεθουν με τον οποιονδηποτε,χωρις να
 κανουν τον κοπο να τον ψιλογνωρισουν πρωτα,ειναι ανωριμοι ως προσωπικοτητες
 Εν παση περιπτωση,πρεπει ο καθενας μας θα θετει απο μονος του το επιπεδο της κουβεντας στην
 οποια θελει να συμμετασχει...Μην υποβαθμιζουμε τον εαυτο μας
 Και παντα με καλη προαιρεση
 Ο σκοπος ενος φορουμ που μας φιλοξενει ολους ειναι να ανταλλασουμε γνωμες,οποιες και αν
 ειναι αυτες...
 Δεν ειναι για να βριζομαστε,ουτε και για να σπαμαρουμε
 Νομιζω ετσι θα εχει και νοημα αλλωστε

Εχει γινει μια αρχη εδω μεσα,πανω σε αυτο που ελεγες νωριτερα
 Καποια μελη απο εμας,με ενα τυχαιο κοινο μας παθος(χωρις αυτο να ειναι απαραιτητο γνωρισμα
 ομως...),βρεθηκαμε και εξω απο τις σελιδες του φορουμ και εκθεσαμε τα μουτρα μας ο ενας στον
 αλλο.....
 Και ξερεις κατι....μαλλον παμε και για φιλαρακια σοβαρα..με την παλια εννοια
 Οσοι ζουν μεσω του φορουμ,ας τους αφησουμε στην ησυχια τους και στην "ζωη" τους αυτη
 Ας ειναι πρωταγωνιστες στην κοινωνια των νικς
 Ωρα τους καλη...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
 Ολοι μας ειμαστε νικς εδω μεσα
 Αυτοι που τα αλλαζουν σαν τις πανες τις μωρουδιακες καταντανε  μωροι
 Για να σου απευθυνω τον λογο προς συζητηση,μολις προχτες,εθεσα τον εαυτο μου στον σχετικο
 κοπο να διαβασω τι εγραφες κατα καιρους σε διαφορα θρεντ,ωστε να σχηματισω μια αποψη για
 σενα...
 Την σχηματισα...και επειτα μιλησαμε

Με αυτο εννοω οτι μερικοι τυποι που βιαζονται να αντιπαρατεθουν με τον οποιονδηποτε,χωρις να
 κανουν τον κοπο να τον ψιλογνωρισουν πρωτα,ειναι ανωριμοι ως προσωπικοτητες
 Εν παση περιπτωση,πρεπει ο καθενας μας θα θετει απο μονος του το επιπεδο της κουβεντας στην
 οποια θελει να συμμετασχει...Μην υποβαθμιζουμε τον εαυτο μας
 Και παντα με καλη προαιρεση
 Ο σκοπος ενος φορουμ που μας φιλοξενει ολους ειναι να ανταλλασουμε γνωμες,οποιες και αν
 ειναι αυτες...
 Δεν ειναι για να βριζομαστε,ουτε και για να σπαμαρουμε
 Νομιζω ετσι θα εχει και νοημα αλλωστε

Εχει γινει μια αρχη εδω μεσα,πανω σε αυτο που ελεγες νωριτερα
 Καποια μελη απο εμας,με ενα τυχαιο κοινο μας παθος(χωρις αυτο να ειναι απαραιτητο γνωρισμα
 ομως...),βρεθηκαμε και εξω απο τις σελιδες του φορουμ και εκθεσαμε τα μουτρα μας ο ενας στον
 αλλο.....
 Και ξερεις κατι....μαλλον παμε και για φιλαρακια σοβαρα..με την παλια εννοια
 Οσοι ζουν μεσω του φορουμ,ας τους αφησουμε στην ησυχια τους και στην "ζωη" τους αυτη
 Ας ειναι πρωταγωνιστες στην κοινωνια των νικς
 Ωρα τους καλη...
σε ολα σωστός.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Κοπελιά άκου λίγο, δε βγαίνουν έτσι τα συμπεράσματα.
Ο enforcer είναι από τα πιο σοβαρά και μετρημένα άτομα του site.....
Ρε ΟΧΙΑ, επειδή σε συμπαθώ... η ρυθμ έχει δώσει διαπιστευτήρια. Κι ο Enfocer δεν ξέρω αν είναι φίλος σου, αλλά λίγο σε ελλεεινάρας μου κάνει μ' αυτά που λέει. Χωρίς να ξέρω κανέναν από τους τρεις σας...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε ΟΧΙΑ, επειδή σε συμπαθώ... η ρυθμ έχει δώσει διαπιστευτήρια. Κι ο Enfocer δεν ξέρω αν είναι φίλος σου, αλλά λίγο σε ελλεεινάρας μου κάνει μ' αυτά που λέει. Χωρίς να ξέρω κανέναν από τους τρεις σας...
να σου πω τώρα παλαιόν μέλος. Θες να μας τρελλάνεις ή τα λες για πλάκα;
Νικ με 8 ποστς τι διαπιστευτήρια έχει δώσει;
Πάλι θα αρχίσω να ψάχνω το μαύρο για ώρες................

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κι ο Enfocer δεν ξέρω αν είναι φίλος σου, αλλά λίγο σε ελλεεινάρας μου κάνει μ' αυτά που λέει. Χ

Δεν ξέρω απο που έβγαλες το συμπέρασμα αλλά για να το λες, κάπου θα είδες κάτι που σε έκανε να το πεις. Νο πρόμπλεμ που λέγανε και τα μπλουζάκια όταν ήμουν νιάτο.

Θα μπορούσα να πω ότι αυτή είναι η γνώμη σου και τη σέβομαι. Αλλα δε θα το πω. Γιατί δεν είναι όλες οι γνώμες ιδιες.

Καλή συνέχεια

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Τι διαπιστευτήρια έδωσε; Κοίτα siasia, εγώ δεν είμαι καμία που θα κρίνω κανέναν εδώ μέσα. Δεν την ξέρω την κοπέλα γι αυτό κ δεν της απέδωσα κανένα χαρακτηρισμό. Με τον enforcer έχω συζητήσει σε διάφορα threads και ο τρόπος σκέψης του με βρίσκει σύμφωνη όπως και το low-profile του. Δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά μία αναδρομή στα ποστς του θα σε πείσει ότι δεν είναι αυτό που λες.
Απλά πήρα το μέρος του enforcer γιατί πιστεύω ότι το σωστό πρέπει να λέγεται και επειδή εγώ αυτό θεωρώ σωστό, θεώρησα πως έπρεπε να πάρω θέση.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
να σου πω τώρα παλαιόν μέλος. Θες να μας τρελλάνεις ή τα λες για πλάκα;
Νικ με 8 ποστς τι διαπιστευτήρια έχει δώσει;
Πάλι θα αρχίσω να ψάχνω το μαύρο για ώρες................
Δεν τα έδωσε στο φόρουμ συνάδελφε, τα πάλεψε στο τσατ. Δείξε μου λίγη εμπιστοσύνη και μην απαντάς στη θέση άλλων :)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Από ότι φαίνεται σε περίεργα μέρη μπαίνεις στο site και διαβάζεις μόνο άσχετα. Δε ξέρω καμιά Rythm δύο χρόνια, αντίθετα ξέρω άλλα άτομα, όπως ο Enforcer και με το παλιότερο nick πού άφησε τελείως, και άλλους που οι απόψεις τους έχουν δοκιμαστεί από πολλούς

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν τα έδωσε στο φόρουμ συνάδελφε, τα πάλεψε στο τσατ. Δείξε μου λίγη εμπιστοσύνη και μην απαντάς στη θέση άλλων :)

Καλή μου siasia ο καθένας όμως έχει δικά του κριτήρια με βάση τα οποία "αποδέχεται" ή όχι ένα άτομο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom