1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
έχει ρωσσοπόντιους στην Κρήτη;Χουι ρε
έχει ρωσσοπόντιους στην Κρήτη;Χουι ρε
φίλε ένα χρόνο το χω κρυμμένο..... Κάθε φορά το ψάχνω και λέω εδώ είναι εκεί είναι....Καπνισε το το γαμημενο.
Μια ιδεα ειναι.
Και που το κρυβεις σε χρονο dt θα το εξαφανισεις
όχι ρε....ΥΓ Ενα κιλο εννοεις οτι κρατησες καβατζα μηπως?
''Σαν της γαρδενιας τον ανθο΄΄που ελεγε και ο σνιφ-σνιφ Τολης....όχι ρε....
είχα φυτέψει και ένα στη γλάστρα με τις γαρδένιες αλλά ξεράθηκε το γαμημένο...........
''Σαν της γαρδενιας τον ανθο΄΄που ελεγε και ο σνιφ-σνιφ Τολης....
όχι ρε....
είχα φυτέψει και ένα στη γλάστρα με τις γαρδένιες αλλά ξεράθηκε το γαμημένο...........
φίλε από την αρχή το έλεγα αυτό με τα νικς.......
Και δεν θεωρώ κανέναν γραφικό εδώ μέσα.....
Μόνο ηλιθιοι υπάρχουν, αγάμητοι και κομπλεξικοί.
μόνο το πότιζα........."γαλατακι" εβαλες.........
σε ολα σωστός.Ολοι μας ειμαστε νικς εδω μεσα
Αυτοι που τα αλλαζουν σαν τις πανες τις μωρουδιακες καταντανε μωροι
Για να σου απευθυνω τον λογο προς συζητηση,μολις προχτες,εθεσα τον εαυτο μου στον σχετικο
κοπο να διαβασω τι εγραφες κατα καιρους σε διαφορα θρεντ,ωστε να σχηματισω μια αποψη για
σενα...
Την σχηματισα...και επειτα μιλησαμε
Με αυτο εννοω οτι μερικοι τυποι που βιαζονται να αντιπαρατεθουν με τον οποιονδηποτε,χωρις να
κανουν τον κοπο να τον ψιλογνωρισουν πρωτα,ειναι ανωριμοι ως προσωπικοτητες
Εν παση περιπτωση,πρεπει ο καθενας μας θα θετει απο μονος του το επιπεδο της κουβεντας στην
οποια θελει να συμμετασχει...Μην υποβαθμιζουμε τον εαυτο μας
Και παντα με καλη προαιρεση
Ο σκοπος ενος φορουμ που μας φιλοξενει ολους ειναι να ανταλλασουμε γνωμες,οποιες και αν
ειναι αυτες...
Δεν ειναι για να βριζομαστε,ουτε και για να σπαμαρουμε
Νομιζω ετσι θα εχει και νοημα αλλωστε
Εχει γινει μια αρχη εδω μεσα,πανω σε αυτο που ελεγες νωριτερα
Καποια μελη απο εμας,με ενα τυχαιο κοινο μας παθος(χωρις αυτο να ειναι απαραιτητο γνωρισμα
ομως...),βρεθηκαμε και εξω απο τις σελιδες του φορουμ και εκθεσαμε τα μουτρα μας ο ενας στον
αλλο.....
Και ξερεις κατι....μαλλον παμε και για φιλαρακια σοβαρα..με την παλια εννοια
Οσοι ζουν μεσω του φορουμ,ας τους αφησουμε στην ησυχια τους και στην "ζωη" τους αυτη
Ας ειναι πρωταγωνιστες στην κοινωνια των νικς
Ωρα τους καλη...
Εδώ έχουμε κ την Μαρα κ την Σαρα
Ρε ΟΧΙΑ, επειδή σε συμπαθώ... η ρυθμ έχει δώσει διαπιστευτήρια. Κι ο Enfocer δεν ξέρω αν είναι φίλος σου, αλλά λίγο σε ελλεεινάρας μου κάνει μ' αυτά που λέει. Χωρίς να ξέρω κανέναν από τους τρεις σας...Κοπελιά άκου λίγο, δε βγαίνουν έτσι τα συμπεράσματα.
Ο enforcer είναι από τα πιο σοβαρά και μετρημένα άτομα του site.....
Α, συγγώμη, δεν το είχα δει αυτό όταν έγραφα το προηγούμενο ποστ...Οχι δεν ειμαι μετρημένος - ουτε σοβαρός
...και να προσεχεις μη σου ρσενικωσει"γαλατακι" εβαλες.........
να σου πω τώρα παλαιόν μέλος. Θες να μας τρελλάνεις ή τα λες για πλάκα;Ρε ΟΧΙΑ, επειδή σε συμπαθώ... η ρυθμ έχει δώσει διαπιστευτήρια. Κι ο Enfocer δεν ξέρω αν είναι φίλος σου, αλλά λίγο σε ελλεεινάρας μου κάνει μ' αυτά που λέει. Χωρίς να ξέρω κανέναν από τους τρεις σας...
Κι ο Enfocer δεν ξέρω αν είναι φίλος σου, αλλά λίγο σε ελλεεινάρας μου κάνει μ' αυτά που λέει. Χ
Ρε ΟΧΙΑ, επειδή σε συμπαθώ... η ρυθμ έχει δώσει διαπιστευτήρια. Κι ο Enfocer δεν ξέρω αν είναι φίλος σου, αλλά λίγο σε ελλεεινάρας μου κάνει μ' αυτά που λέει. Χωρίς να ξέρω κανέναν από τους τρεις σας...
Δεν τα έδωσε στο φόρουμ συνάδελφε, τα πάλεψε στο τσατ. Δείξε μου λίγη εμπιστοσύνη και μην απαντάς στη θέση άλλωννα σου πω τώρα παλαιόν μέλος. Θες να μας τρελλάνεις ή τα λες για πλάκα;
Νικ με 8 ποστς τι διαπιστευτήρια έχει δώσει;
Πάλι θα αρχίσω να ψάχνω το μαύρο για ώρες................
Δεν τα έδωσε στο φόρουμ συνάδελφε, τα πάλεψε στο τσατ. Δείξε μου λίγη εμπιστοσύνη και μην απαντάς στη θέση άλλων
Ένα είναι το bourdela.comΑπό ότι φαίνεται σε περίεργα μέρη μπαίνεις στο site κ...