Νέα

Επίπεδο μελών του μπουρδελοσέλιδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skistis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 219
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Άλλοι όμως δεν είναι....
Τεσπά οι χαρακτηρισμοί εξ αγνώστου(...) δεν βοηθάν κανένα

OP
OP
S

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
πω πω  με χαλάσατε τώρα ρε πούστη μου.

OP
OP
S

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Μαλακισμενη παρακαλω......Δεν θα μου αλλαξεις φυλλο με το ετσι θελω....   :)

Παραλίγω να ξεχάσω να απαντήσω σ' εσένα. Κοίτα να δεις μπορείς να είσαι μια αξιοπρεπής μαλακισμενη ή μια κακογαμημένη μαλακισμένη σαν την οχιά. Αν συμβένει το πρώτο, μπορεί και να σου περάσει.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πολύ καλό learning curve...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Συνεχώς βάζεις αυτογκόλ. Να δω πότε θα τελειώσει το ματς.
Εχουν εκτελεστει και πεναλτι στην παραταση και ακομα να τελειωσει.
Μαλλον οταν σβησουν οι προβολεις του σταδιου θα γινει αναγκαστικη διακοπη του αγωνα

OP
OP
S

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Μήπως, λέω μήπως, είναι ώρα να κάνετε την αυτοκριτική σας κυρία απάρτου με την παρέα σας και να σκεφτείτε ότι πολύ εύκολα σας πέρνει ο καθένας χαμπάρι; εεεεεεεεεεεεεεεεεε; εεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Δεν αντεχετε να σας την λένε, πάντα φταίει κάποιος παλιος κακός δαίμονας;

OP
OP
S

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Με σένα psolaras78 έχω συμφωνήσει σε αρκετές απόψεις σου και δεν ήρθαμε σε κόντρα ποτέ, μήπως να δεις και συ ποιοί μαλάκες σε περιβάλουν;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Με σένα psolaras78 έχω συμφωνήσει σε αρκετές απόψεις σου και δεν ήρθαμε σε κόντρα ποτέ, μήπως να δεις και συ ποιοί μαλάκες σε περιβάλουν;
αρα μετα απο αυτη τη δηλωση και ΕΠΙΣΗΜΑ δεν εισαι ο αριων.
Sorry για την αναστατωση κιολας

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ε πσολαρά;......... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
πότε προλάβατε και συμφωνήσατε ρε σε 10 μέρες σε αρκετά;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μέσα σε 10 μέρες εγώ και η ΟΧΙΑ έγινα αντίπαλος σε όλα...
Με την βίκυ ειναι κολλητάρι και με σένα έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα....

αναμπόλικα............... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
ε πσολαρά;......... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
πότε προλάβατε και συμφωνήσατε ρε σε 10 μέρες σε αρκετά;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μέσα σε 10 μέρες εγώ και η ΟΧΙΑ έγινα αντίπαλος σε όλα...
Με την βίκυ ειναι κολλητάρι και με σένα έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα....

αναμπόλικα............... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
δινω τοπο στην οργη περσονα.
Δωσε μου τη γλαστρα σου ρεεεεεεεεεεε μη τα κανω μανταρα.

OP
OP
S

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
ψωλαράς δεν υπάρχει λόγος για sorry, απλά να μπαίνουν τα πραγματα στην θέση τους.

Περσονίδι, το γαμήσαμε και ψώφησε. Άλαξε ταχύτητα ρε, θα το κάψεις το εργαλείο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μ άρεσε το περσονίδι......

έχω Τιπτρόνικ γέρο......
αλλάζει μόνο του.......

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
ψωλαράς δεν υπάρχει λόγος για sorry, απλά να μπαίνουν τα πραγματα στην θέση τους.

Περσονίδι, το γαμήσαμε και ψώφησε. Άλαξε ταχύτητα ρε, θα το κάψεις το εργαλείο.
οκ σκιστη.Τον περσονα γιατι τον βριζεις?Μια χαρα τα λεει.Πρεπει να δεις απο αλλο πρισμα τις δηλωσεις και να τις αποκωδικοποιησεις.
anyway

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οκ σκιστη.Τον περσονα γιατι τον βριζεις?Μια χαρα τα λεει.Πρεπει να δεις απο αλλο πρισμα τις δηλωσεις και να τις αποκωδικοποιησεις.
anyway
θα του περάσει όταν ξαναγίνει παλιός......
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
:boobies: :boobies: :boobies:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :boobies: :boobies: :boobies:

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ήρθε η ώρα να σταματήσουν οι προσωπικές αντεγκλήσεις που χαλάνε τα αξιόλογα (αχαχαχαχαχαχα) θρέντ που ανοίγονται σωρηδόν.
Η λύση είναι απλή: Τα μέλη που θέλουν να πλακωθούν θα μπαίνουν όμορφα και ωραία στο chat, τα μπινελίκια θα καταγράφονται απ’τους καθ’ύλην αρμόδιους chatσους και θα μεταφέρονται στο διαβόητο θρέντ με τα chatσιλίκια.
Μια κοινωνική προσφορά των chatσων... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom