Ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά. Κάποιος είπε πως ένα νέο μέλος την λέει σε παλιά μέλη. Δηλαδή τα παλιά μέλη τι είναι; Οι γιοί του ροκαυλόν; Είναι στο απυρόβλητο και αν συνενοηθούν πως εγώ είναι ελέφαντας, εγώ θα πρέπει να το παραδεχτώ; Τι θα πει συνδιασμοί και μαλακίες; Τι θα πει πότε πρόλαβα να τους γνωρίσω; Εδώ μπήκα γιατί μου γούσταρε που μιλάνε όλοι ελεύθερα. Αυτό κάνω και εγώ και η άποψη μου είναι αυτή που εκφέρω. Μήπως να μαζέψεται υπόγραφές να φύγω από την πολυκατικεία που κάνουν κουμάντο οι παλιοί; Χέστηκα μαλάκες. Η απίθμενη μαλακία πάντα εκεί καταλήγει. Έχουμε τους ρουφιάνους και συκοφάντες στην δουλεία μας τους έχουμε και στο φόρουμ. Αν δεν σας αρέσει να σας την λένε πάψτε να είστε μαλάκες, αλλά αυτό το πέσιμο και καλά ότι είναι άποιος άλλος, τι να πω; Αφού σας πειράζει το γαμημένο, τι το πήνετε;
+1000000000000000000000000 Skistis!
Τι είναι αυτό ρε πούστη μου με τη γαμημένη τη ρουφιανιά στην Ελλάδα;
Τι είναι αυτό με τη τρομερή εγωπάθεια και τη "μουρίαση" του Έλληνα; Παντού να πιάσει πόστα και να έχει προνόμια (πιο παλιός από τους άλλους, πιο το ένα, πιο το άλλο)!
Βγήκανε και δυο άνθρωπο από δω μέσα ήπιανε καφέ μαζί και μπραααφφφ είδαν το φως το αληθινό, βεβαιώθηκαν ότι αυτοί είναι οι εκλεχτοί, οι πιο καλοί, οι πιο σωστοί, οι πιο άξιοι, και γι' αυτό αποφάσισαν να υποστηρίζουν πάντα από δω και μπρος ο ένας τον άλλο (και όχι το σωστό και το δίκαιο)! Και έκλεισαν τη συνεδρίαση τους στην καφετέρια θεωρώντας ότι οι υπόλοιποι στο forum είναι μάλλον ανάξιοι άνθρωποι που δεν μπορεί να έχουν ποτέ σωστές απόψεις και δίκιο, όλοι οι άλλοι είναι δυνητικά εχθροί, απλά της αντίπαλης παράταξης!
Ήμαρτον ρε παιδιά με αυτή τη Ελλεηνική ρουφιανιά και μιζέρια, ήμαρτον! Δεν μας βγάζει πουθενά! Μπορεί κάποιοι να βολευόσαστε προσωρινά με αυτήν αλλά στο τέλος θα μας πάρει και θα μας σηκώσει όλους - αν δεν έχει ήδη αρχίσει να μας παίρνει!