Νέα

Ποιό το επίπεδο μόρφωσης των μελών μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SnakeSpir
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό το επίπεδο μόρφωσης των μελών μας;

• Δημοτικό

Ψήφοι: 19 5,1%
  • Γυμνασιο

Ψήφοι: 16 4,3%
  • Λυκειο

Ψήφοι: 38 10,3%
  • Πανεπιστημιο/ΤΕΙ

Ψήφοι: 118 31,9%
  • Πανεπιστημιο/ΤΕΙ αλλά δεν τελιωσα

Ψήφοι: 27 7,3%
  • Μεταπτυχιακο

Ψήφοι: 107 28,9%
  • Διδακτορικό

Ψήφοι: 40 10,8%
  • IEK/ ΙΔ. Σχολή

Ψήφοι: 5 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    370

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
αν αυτό κατάλαβες απο την ιστοριούλα
απλά σου εύχομαι καλή υγεία  ;)

ρε φιλε το παιδακι δεν εχει δουλεψει 10 λεπτα

φοιτητης ειναι...

τι προσπαθεις να εξηγησεις και εσυ

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

φοιτητης ειναι...

πάντως πέρα απο τον φίλο μας τον νέο, 
προσωπικά ευγνωμονώ την ειμαρμένη που υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι με τέτοια άκρατη χρηματολαγνεία που γίνονται αντικείμενα σεξουαλικής εκτόνωσης κάποιων ανθρώπων όπως η αφεντιά μου  :grin:

πχ εγώ στα φοιτητικά μου χρόνια (και τώρα φυσικά) μονίμως εκεί το είχα το μυαλό μου , ο φίλος μας ο νέος φτιάχνεται με το χρήμα

γενικά όπως τη βρίσκει ο καθένας  ;) 

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

φοιτητης ειναι...

που κολλαει οτι δεν εχω δουλεψει ρε μαλακα ,την εχετε κανει καραμελα την εκφραση .ο φιλος μου ειναι σε τει στην πατρα και ηδη κανει μερικα μικρα μεν (αλλα εμποριο ) και βγαζει μερικα κατοσταρικα .στα 21 δεν ειναι ασχημα ,στα 40 θα γαμαει οπως ο πατερας του.Το αν δεν μπορω να το κανω εγω η εσυ ,δεν σημαινει οτι δεν γινεται

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
μεγαλη.....μορφωση :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
που κολλαει οτι δεν εχω δουλεψει ρε μαλακα ,την εχετε κανει καραμελα την εκφραση .ο φιλος μου ειναι σε τει στην πατρα και ηδη κανει μερικα μικρα μεν (αλλα εμποριο ) και βγαζει μερικα κατοσταρικα .στα 21 δεν ειναι ασχημα ,στα 40 θα γαμαει οπως ο πατερας του.Το αν δεν μπορω να το κανω εγω η εσυ ,δεν σημαινει οτι δεν γινεται

διαβασε την συζητηση ρε στοκε

και που αναφερονται τα γραφομενα μου

στα αρχιδια μου ο φιλος σου

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
πάντως πέρα απο τον φίλο μας τον νέο, 
προσωπικά ευγνωμονώ την ειμαρμένη που υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι με τέτοια άκρατη χρηματολαγνεία που γίνονται αντικείμενα σεξουαλικής εκτόνωσης κάποιων ανθρώπων όπως η αφεντιά μου  :grin:

πχ εγώ στα φοιτητικά μου χρόνια (και τώρα φυσικά) μονίμως εκεί το είχα το μυαλό μου , ο φίλος μας ο νέος φτιάχνεται με το χρήμα

γενικά όπως τη βρίσκει ο καθένας  ;) 

δεν χρειαζεται πολυ χρημα..γιατι αυτο σημαινει πολυ αγχος

τοσα οσα να ζεις αξιοπρεπως..μεχρι εκει

karma_sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Like
6
Πόντοι
1

Βασικά δεν είναι το χρήμα που σε αγχώνει..αλλά η δουλειά!Όσο πιο σκληρά με άγχος με στρες δουλεύεις τόσο πιο πολύ καταστρέφεις τον εαυτό σου,αλλά φτιάχνεις την τσεπούλα σου.

Παρ'όλα αυτά είναι σωστό,ότι πρέπει να ζεις αξιοπρεπώς σε αυτήν την εποχή,γιατί αλλιώς...έρχονται τα δάνεια!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

ορθό  ;)

πάντως αυτό που παρατηρώ είναι ότι το 90% των ανθρώπων έχει μια τέτοια χρηματολαγνεία που αυτοκαταστρέφεται

δηλαδή γράφει στους όρχεις του το αν θα βγάλει καρκίνο ή θα πάθει έμφραγμα , και νοιάζεται μόνο να έχει αρκετές "μάρκες" και πόντους
για να αγοράσει την παπαριά που βλέπει στην τηλεόραση , ή τελοσπάντων να προσομοιάσει στο πανηλίθιο πρότυπο που του πλασσάρει η κοινωνία του

πολλές φορές ειλικρινά γουστάρω όταν κάποιος παθαίνει κάτι λόγω στρές
και δεν το λέω λόγω χαιρεκακίας , απλά είναι το θέμα της μαλακίας που υπάρχει διάχυτο στην κοινωνία

Επισκέπτης
ορθό  ;)

πάντως αυτό που παρατηρώ είναι ότι το 90% των ανθρώπων έχει μια τέτοια χρηματολαγνεία που αυτοκαταστρέφεται

δηλαδή γράφει στους όρχεις του το αν θα βγάλει καρκίνο ή θα πάθει έμφραγμα , και νοιάζεται μόνο να έχει αρκετές "μάρκες" και πόντους

Πάντως ἡμπορεῖ τὶς νὰ ἀσθενῇ βαρέως καὶ νὰ ᾖ ὅσον πτωχὸς θέλῃ...

karma_sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Like
6
Πόντοι
1
ορθό  ;)

για να αγοράσει την παπαριά που βλέπει στην τηλεόραση , ή τελοσπάντων να προσομοιάσει στο πανηλίθιο πρότυπο που του πλασσάρει η κοινωνία του

πολλές φορές ειλικρινά γουστάρω όταν κάποιος παθαίνει κάτι λόγω στρές
και δεν το λέω λόγω χαιρεκακίας , απλά είναι το θέμα της μαλακίας που υπάρχει διάχυτο στην κοινωνία

:rockon: Σωστός ο παίχτης!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Πάντως ἡμπορεῖ τὶς νὰ ἀσθενῇ βαρέως καὶ νὰ ᾖ ὅσον πτωχὸς θέλῃ...
εννοείται,

απλά σύμφωνα με τον δικό μου τρόπο αντίληψης
ένας καταλύτης για τη νόσο γενικότερα, είναι το stress
και πιο συγκεκριμένα το stress προσομοίωσης στα κοινωνικά πρότυπα

πολλοί πεθαίνουν για μαλακίες κυριολεκτικά !

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ είχα πάθει υπερκόπωση μια φορά που ήμουν άνεργος. Δεν κάνω πλάκα. Έψαχνα νυχθημερόν για δουλειά και αρρώστησα.  :'(

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
ολοι οι επιστημονες εδω μαζευτηκαν  :2funny:

πλακα πλακα η σημερινη γενια ολο διαβαζετε και ξαναδιαβαζετε

σαν τον ανηψιο μου, 28 χρονων γομαρι και καθεται ακομα και στραβωνεται πανω σε ενα βιβλιο  :headbang:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.317
Πόντοι
42.697
Φιλτατε zero,δεν παιζεσαι..ειχα χασει πολλα επεισοδια και πολλα μαθηματα στην ΑΣΟΕΕ,λογω αχαλινωτης εξης στα πορνοθελγητρα της Ελενας..εκπληκτικης πορνοδεσποινας που επι του Αγαθουπολεως 54α οικου,πριν 2 δεκαετιες απατουσα 2 συμφοιτητριες με ανταλλαγμα το γνησιο αδολο σεξ..[μηπως τη θυμασαι?? ελληνιδα μελαχροινη,αδυνατη με αισθαντικο βυζακι,σπαστα μακρυα μαλλια κι ανασα που ζουσε την καθε στιγμη..

πως δεν την θυμαμαι
οπως στο ιδιο σπιτι θυμαμαι και την ελληνιδα αδυνατη μιλφ, την ξανθια με τα σιλικονατα βυζια , τα τατουαζ και το κοντο πλατινε μαλλι

orgasmopsolos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Λέγεται, ότι ο Μέγας Αέξανδρος, πριν πεθάνει είχε 3 ευχές. ΄Ηθελε οι πιο διαπρεπείς γιατροί να σηκώσουν το φέρετρό του, ήθελε να καλύπτουν το έδαφος με τους θησαυρούς του πίσω από την πορεία της μεταφοράς του φερέτρου του πίσω στην Ελλάδα, και τέλος, επιθυμούσε να αφήσουν τα χέρια του να κρέμονται έξω από το φέρετρο.

Οι στρατηγοί του, που τους φάνηκαν περίεργες οι επιθυμίες του, τον ρώτησαν τι σήμναιναν. Και ο Μέγας Αλέξανδρος αποκρίθηκε:

"Θέλω οι πιο διαπρεπείς γιατροί να σηκώσουν το φέρετρο μου για να μπορούν να δείξουν με αυτό τον τρόπο ότι ούτε εκείνοι δεν έχουν μπροστά στο θάνατο τη δύναμη να θεραπεύουν. Θέλω το έδαφος να καλυφθεί από τους θυσαυρούς μου, για να μπορούν όλοι να βλέπουν οτι τα αγαθά που αποκτούμε εδώ, εδώ παραμένουν. Θέλω τα χέρια μου να αιωρούνται στον αέρα για να μπορούν οι άνθρωποι να βλέπουν ότι ερχόμαστε με τα χέρια άδεια και με τα χέρια άδεια φεύγουμε, Όταν τελειώσει για εμάς ο πιο πολύτιμος θησαυρός που έιναι ο χρόνος..."

Ιστορικα αναληθές, αλλα διδακτικοτατο.
Ωραίο, φίλε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom