οσοι εχουν εμμονη με το χρημα μενουν μπατιριδες,οσοι εχουν εμμονη με τον τροπο που βγαινουν τα χρηματα γινονται πλουσιοι μαθε μπαλιτσα
Πολυ Σωστή η τοποθέτηση σου.
οσοι εχουν εμμονη με το χρημα μενουν μπατιριδες,οσοι εχουν εμμονη με τον τροπο που βγαινουν τα χρηματα γινονται πλουσιοι μαθε μπαλιτσα
αν αυτό κατάλαβες απο την ιστοριούλα
απλά σου εύχομαι καλή υγεία ;)
ρε φιλε το παιδακι δεν εχει δουλεψει 10 λεπτα
φοιτητης ειναι...
τι προσπαθεις να εξηγησεις και εσυ
που κολλαει οτι δεν εχω δουλεψει ρε μαλακα ,την εχετε κανει καραμελα την εκφραση .ο φιλος μου ειναι σε τει στην πατρα και ηδη κανει μερικα μικρα μεν (αλλα εμποριο ) και βγαζει μερικα κατοσταρικα .στα 21 δεν ειναι ασχημα ,στα 40 θα γαμαει οπως ο πατερας του.Το αν δεν μπορω να το κανω εγω η εσυ ,δεν σημαινει οτι δεν γινεταιρε φιλε το παιδακι δεν εχει δουλεψει 10 λεπτα
φοιτητης ειναι...
τι προσπαθεις να εξηγησεις και εσυ
που κολλαει οτι δεν εχω δουλεψει ρε μαλακα ,την εχετε κανει καραμελα την εκφραση .ο φιλος μου ειναι σε τει στην πατρα και ηδη κανει μερικα μικρα μεν (αλλα εμποριο ) και βγαζει μερικα κατοσταρικα .στα 21 δεν ειναι ασχημα ,στα 40 θα γαμαει οπως ο πατερας του.Το αν δεν μπορω να το κανω εγω η εσυ ,δεν σημαινει οτι δεν γινεται
πάντως πέρα απο τον φίλο μας τον νέο,
προσωπικά ευγνωμονώ την ειμαρμένη που υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι με τέτοια άκρατη χρηματολαγνεία που γίνονται αντικείμενα σεξουαλικής εκτόνωσης κάποιων ανθρώπων όπως η αφεντιά μου
πχ εγώ στα φοιτητικά μου χρόνια (και τώρα φυσικά) μονίμως εκεί το είχα το μυαλό μου , ο φίλος μας ο νέος φτιάχνεται με το χρήμα
γενικά όπως τη βρίσκει ο καθένας ;)
διαβασε την συζητηση ρε στοκε
στα αρχιδια μου ο φιλος σου
δεν χρειαζεται πολυ χρημα..γιατι αυτο σημαινει πολυ αγχος
τοσα οσα να ζεις αξιοπρεπως..μεχρι εκει
ορθό ;)δεν χρειαζεται πολυ χρημα..γιατι αυτο σημαινει πολυ αγχος
τοσα οσα να ζεις αξιοπρεπως..μεχρι εκει
ορθό ;)
πάντως αυτό που παρατηρώ είναι ότι το 90% των ανθρώπων έχει μια τέτοια χρηματολαγνεία που αυτοκαταστρέφεται
δηλαδή γράφει στους όρχεις του το αν θα βγάλει καρκίνο ή θα πάθει έμφραγμα , και νοιάζεται μόνο να έχει αρκετές "μάρκες" και πόντους
ορθό ;)
πάντως αυτό που παρατηρώ είναι ότι το 90% των ανθρώπων έχει μια τέτοια χρηματολαγνεία που αυτοκαταστρέφεται
δηλαδή γράφει στους όρχεις του το αν θα βγάλει καρκίνο ή θα πάθει έμφραγμα , και νοιάζεται μόνο να έχει αρκετές "μάρκες" και πόντους
για να αγοράσει την παπαριά που βλέπει στην τηλεόραση , ή τελοσπάντων να προσομοιάσει στο πανηλίθιο πρότυπο που του πλασσάρει η κοινωνία του
πολλές φορές ειλικρινά γουστάρω όταν κάποιος παθαίνει κάτι λόγω στρές
και δεν το λέω λόγω χαιρεκακίας , απλά είναι το θέμα της μαλακίας που υπάρχει διάχυτο στην κοινωνία
εννοείται,Πάντως ἡμπορεῖ τὶς νὰ ἀσθενῇ βαρέως καὶ νὰ ᾖ ὅσον πτωχὸς θέλῃ...
Φιλτατε zero,δεν παιζεσαι..ειχα χασει πολλα επεισοδια και πολλα μαθηματα στην ΑΣΟΕΕ,λογω αχαλινωτης εξης στα πορνοθελγητρα της Ελενας..εκπληκτικης πορνοδεσποινας που επι του Αγαθουπολεως 54α οικου,πριν 2 δεκαετιες απατουσα 2 συμφοιτητριες με ανταλλαγμα το γνησιο αδολο σεξ..[μηπως τη θυμασαι?? ελληνιδα μελαχροινη,αδυνατη με αισθαντικο βυζακι,σπαστα μακρυα μαλλια κι ανασα που ζουσε την καθε στιγμη..
Ωραίο, φίλε!!!Λέγεται, ότι ο Μέγας Αέξανδρος, πριν πεθάνει είχε 3 ευχές. ΄Ηθελε οι πιο διαπρεπείς γιατροί να σηκώσουν το φέρετρό του, ήθελε να καλύπτουν το έδαφος με τους θησαυρούς του πίσω από την πορεία της μεταφοράς του φερέτρου του πίσω στην Ελλάδα, και τέλος, επιθυμούσε να αφήσουν τα χέρια του να κρέμονται έξω από το φέρετρο.
Οι στρατηγοί του, που τους φάνηκαν περίεργες οι επιθυμίες του, τον ρώτησαν τι σήμναιναν. Και ο Μέγας Αλέξανδρος αποκρίθηκε:
"Θέλω οι πιο διαπρεπείς γιατροί να σηκώσουν το φέρετρο μου για να μπορούν να δείξουν με αυτό τον τρόπο ότι ούτε εκείνοι δεν έχουν μπροστά στο θάνατο τη δύναμη να θεραπεύουν. Θέλω το έδαφος να καλυφθεί από τους θυσαυρούς μου, για να μπορούν όλοι να βλέπουν οτι τα αγαθά που αποκτούμε εδώ, εδώ παραμένουν. Θέλω τα χέρια μου να αιωρούνται στον αέρα για να μπορούν οι άνθρωποι να βλέπουν ότι ερχόμαστε με τα χέρια άδεια και με τα χέρια άδεια φεύγουμε, Όταν τελειώσει για εμάς ο πιο πολύτιμος θησαυρός που έιναι ο χρόνος..."
Ιστορικα αναληθές, αλλα διδακτικοτατο.