Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
πρωτον τον χρημα ειναι το 99%
δευτερον εμενα μαρεσει να προσπαθω να βγαλω χρηματα οπως στον αλλο αρεσει η νανοτεχνολογια :S...
έχεις χρήματα ?
δευτερον εμενα μαρεσει να προσπαθω να βγαλω χρηματα οπως στον αλλο αρεσει η νανοτεχνολογια :S...
γτ ετσι και αλλιως πρεπει να δουλεψεις για να βγαλεις λεφτα.Εγω θα εχω το χομπυ για δουλεια,το καλυτεροτο "ευτυχώς" γιατί ?
εννοεις αν μου ελειψαν? οχι ιδιαιτερα ,ειμαστε γενικα ευκαταστατη οικογενειαέχεις χρήματα ?
osoi εχουν εμμονη μενουν μπατηρηδες μια ζωηναι και νομιζω οτι ευτυχως την εχω
αντε τυχερε .....τωρα θα σου κατσει σιγουραεννοεις αν μου ελειψαν? οχι ιδιαιτερα ,ειμαστε γενικα ευκαταστατη οικογενεια
οσοι εχουν εμμονη με το χρημα μενουν μπατιριδες,οσοι εχουν εμμονη με τον τροπο που βγαινουν τα χρηματα γινονται πλουσιοι μαθε μπαλιτσαosoi εχουν εμμονη μενουν μπατηρηδες μια ζωη
στοχος ειναι να κανω αυτο που μαρεσει οπως εσυ (ισως) να ασκεις την ιατρικη...ακόμα και να τον πετύχεις τον στόχο σου , τα σάβανα δεν έχουν τσέπες...αλλά μπορείς να βάλεις ένα πολύ ωραίο μεταξωτό μαξιλαράκι !
τι να μας ρε γλιτσα για χρημααντε τυχερε .....τωρα θα σου κατσει σιγουρα
δε νομιζω τακηοσοι εχουν εμμονη με το χρημα μενουν μπατιριδες,οσοι εχουν εμμονη με τον τροπο που βγαινουν τα χρηματα γινονται πλουσιοι μαθε μπαλιτσα
...ακόμα και να τον πετύχεις τον στόχο σου , τα σάβανα δεν έχουν τσέπες...αλλά μπορείς να βάλεις ένα πολύ ωραίο μεταξωτό μαξιλαράκι !
ο μποσης το εχει σκιλαρει γιαυτο εχει ολη την θεσσαλιατι να μας ρε γλιτσα για χρημα
ειδικα εσενα του μεγαλοτσιφλικα και κτηνοτροφο της θεσσαλιας
δε νομιζω τακη
Λέγεται, ότι ο Μέγας Αέξανδρος, πριν πεθάνει είχε 3 ευχές. ΄Ηθελε οι πιο διαπρεπείς γιατροί να σηκώσουν το φέρετρό του, ήθελε να καλύπτουν το έδαφος με τους θησαυρούς του πίσω από την πορεία της μεταφοράς του φερέτρου του πίσω στην Ελλάδα, και τέλος, επιθυμούσε να αφήσουν τα χέρια του να κρέμονται έξω από το φέρετρο.
Οι στρατηγοί του, που τους φάνηκαν περίεργες οι επιθυμίες του, τον ρώτησαν τι σήμναιναν. Και ο Μέγας Αλέξανδρος αποκρίθηκε:
"Θέλω οι πιο διαπρεπείς γιατροί να σηκώσουν το φέρετρο μου για να μπορούν να δείξουν με αυτό τον τρόπο ότι ούτε εκείνοι δεν έχουν μπροστά στο θάνατο τη δύναμη να θεραπεύουν. Θέλω το έδαφος να καλυφθεί από τους θυσαυρούς μου, για να μπορούν όλοι να βλέπουν οτι τα αγαθά που αποκτούμε εδώ, εδώ παραμένουν. Θέλω τα χέρια μου να αιωρούνται στον αέρα για να μπορούν οι άνθρωποι να βλέπουν ότι ερχόμαστε με τα χέρια άδεια και με τα χέρια άδεια φεύγουμε, Όταν τελειώσει για εμάς ο πιο πολύτιμος θησαυρός που έιναι ο χρόνος..."
Ιστορικα αναληθές, αλλα διδακτικοτατο.
σου αρέσει να κατακτήσεις και τον κόσμο μαν μην τo ξεχνάς αυτόπρωτον τον χρημα ειναι το 99%
αυτο το εξηγησα ,βλεπε καλυτερα,σημασια δεν εχει να βγαλεις λεφτα για να γεμισεις ενα καρο χρημα ,αλλα οτι οταν εισαι φτιαγμενος γιαυτο ειναι η ευτυχια σουΛέγεται, ότι ο Μέγας Αέξανδρος, πριν πεθάνει είχε 3 ευχές. ΄Ηθελε οι πιο διαπρεπείς γιατροί να σηκώσουν το φέρετρό του, ήθελε να καλύπτουν το έδαφος με τους θησαυρούς του πίσω από την πορεία της μεταφοράς του φερέτρου του πίσω στην Ελλάδα, και τέλος, επιθυμούσε να αφήσουν τα χέρια του να κρέμονται έξω από το φέρετρο.
Οι στρατηγοί του, που τους φάνηκαν περίεργες οι επιθυμίες του, τον ρώτησαν τι σήμναιναν. Και ο Μέγας Αλέξανδρος αποκρίθηκε:
"Θέλω οι πιο διαπρεπείς γιατροί να σηκώσουν το φέρετρο μου για να μπορούν να δείξουν με αυτό τον τρόπο ότι ούτε εκείνοι δεν έχουν μπροστά στο θάνατο τη δύναμη να θεραπεύουν. Θέλω το έδαφος να καλυφθεί από τους θυσαυρούς μου, για να μπορούν όλοι να βλέπουν οτι τα αγαθά που αποκτούμε εδώ, εδώ παραμένουν. Θέλω τα χέρια μου να αιωρούνται στον αέρα για να μπορούν οι άνθρωποι να βλέπουν ότι ερχόμαστε με τα χέρια άδεια και με τα χέρια άδεια φεύγουμε, Όταν τελειώσει για εμάς ο πιο πολύτιμος θησαυρός που έιναι ο χρόνος..."
δεν θελω να γινω στρατηλατης τυπε ,επιχειρματιας θελω να γινωσου αρέσει να κατακτήσεις και τον κόσμο μαν μην τo ξεχνάς αυτό
ας κατακτησει το παρκακι της γειτοννιας του για αρχη και βλεπουμεσου αρέσει να κατακτήσεις και τον κόσμο μαν μην τo ξεχνάς αυτό
τετοιες μαλακιες ελεγε ο αλεξανδρος κι εγινε μεγας; :SΛέγεται, ότι ο Μέγας Αέξανδρος, πριν πεθάνει είχε 3 ευχές. ΄Ηθελε οι πιο διαπρεπείς γιατροί να σηκώσουν το φέρετρό του, ήθελε να καλύπτουν το έδαφος με τους θησαυρούς του πίσω από την πορεία της μεταφοράς του φερέτρου του πίσω στην Ελλάδα, και τέλος, επιθυμούσε να αφήσουν τα χέρια του να κρέμονται έξω από το φέρετρο.
δεν θελω να γινω στρατηλατης τυπε ,επιχειρματιας θελω να γινω
τετοιες μαλακιες ελεγε ο αλεξανδρος κι εγινε μεγας;
...αφού χαροποιείσαι έτσι και βρίσκεις νόημα σ'αυτό, τότε όλα καλά ;)στοχος ειναι να κανω αυτο που μαρεσει οπως εσυ (ισως) να ασκεις την ιατρικη
το ξερω αυτο αλλα που κολλαει?δεν ειμαι πολυ καυλεουρας?
Αν δεν υπήρχαν γυναίκες, όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα είχαν σημασία. Το ειχε πει το ινδαλμα σου ;)
δεν ειναι δικο του ρε, σιγα μην ελεγε τετοια ο Μεγαλεκος