Νέα

Ποιό το επίπεδο μόρφωσης των μελών μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SnakeSpir
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό το επίπεδο μόρφωσης των μελών μας;

• Δημοτικό

Ψήφοι: 19 5,1%
  • Γυμνασιο

Ψήφοι: 16 4,3%
  • Λυκειο

Ψήφοι: 38 10,3%
  • Πανεπιστημιο/ΤΕΙ

Ψήφοι: 118 31,9%
  • Πανεπιστημιο/ΤΕΙ αλλά δεν τελιωσα

Ψήφοι: 27 7,3%
  • Μεταπτυχιακο

Ψήφοι: 107 28,9%
  • Διδακτορικό

Ψήφοι: 40 10,8%
  • IEK/ ΙΔ. Σχολή

Ψήφοι: 5 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    370

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πρωτον τον χρημα ειναι το 99%

δευτερον εμενα μαρεσει να προσπαθω να βγαλω χρηματα οπως στον αλλο αρεσει η νανοτεχνολογια  :S...

...ακόμα και να τον πετύχεις τον στόχο σου , τα σάβανα δεν έχουν τσέπες...αλλά μπορείς να βάλεις ένα πολύ ωραίο μεταξωτό μαξιλαράκι !

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
osoi εχουν εμμονη μενουν μπατηρηδες μια ζωη  :birdman:
οσοι εχουν εμμονη με το χρημα μενουν μπατιριδες,οσοι εχουν εμμονη με τον τροπο που βγαινουν τα χρηματα γινονται πλουσιοι :birdman: μαθε μπαλιτσα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
...ακόμα και να τον πετύχεις τον στόχο σου , τα σάβανα δεν έχουν τσέπες...αλλά μπορείς να βάλεις ένα πολύ ωραίο μεταξωτό μαξιλαράκι !
στοχος ειναι να κανω αυτο που μαρεσει οπως εσυ (ισως) να ασκεις την ιατρικη

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
αντε τυχερε .....τωρα θα σου κατσει σιγουρα
τι να μας ρε γλιτσα για χρημα
ειδικα εσενα του μεγαλοτσιφλικα και κτηνοτροφο της θεσσαλιας  :zfuck:

οσοι εχουν εμμονη με το χρημα μενουν μπατιριδες,οσοι εχουν εμμονη με τον τροπο που βγαινουν τα χρηματα γινονται πλουσιοι :birdman: μαθε μπαλιτσα
δε νομιζω τακη  :birdman:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Λέγεται, ότι ο Μέγας Αέξανδρος, πριν πεθάνει είχε 3 ευχές. ΄Ηθελε οι πιο διαπρεπείς γιατροί να σηκώσουν το φέρετρό του, ήθελε να καλύπτουν το έδαφος με τους θησαυρούς του πίσω από την πορεία της μεταφοράς του φερέτρου του πίσω στην Ελλάδα, και τέλος, επιθυμούσε να αφήσουν τα χέρια του να κρέμονται έξω από το φέρετρο.

Οι στρατηγοί του, που τους φάνηκαν περίεργες οι επιθυμίες του, τον ρώτησαν τι σήμναιναν. Και ο Μέγας Αλέξανδρος αποκρίθηκε:

"Θέλω οι πιο διαπρεπείς γιατροί να σηκώσουν το φέρετρο μου για να μπορούν να δείξουν με αυτό τον τρόπο ότι ούτε εκείνοι δεν έχουν μπροστά στο θάνατο τη δύναμη να θεραπεύουν. Θέλω το έδαφος να καλυφθεί από τους θυσαυρούς μου, για να μπορούν όλοι να βλέπουν οτι τα αγαθά που αποκτούμε εδώ, εδώ παραμένουν. Θέλω τα χέρια μου να αιωρούνται στον αέρα για να μπορούν οι άνθρωποι να βλέπουν ότι ερχόμαστε με τα χέρια άδεια και με τα χέρια άδεια φεύγουμε, Όταν τελειώσει για εμάς ο πιο πολύτιμος θησαυρός που έιναι ο χρόνος..."

Ιστορικα αναληθές, αλλα διδακτικοτατο.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τι να μας ρε γλιτσα για χρημα
ειδικα εσενα του μεγαλοτσιφλικα και κτηνοτροφο της θεσσαλιας  :zfuck:
δε νομιζω τακη  :birdman:
ο μποσης το εχει σκιλαρει γιαυτο εχει ολη την θεσσαλια

οσο για το δευτερο ειναι λεπτες διαφορες  :birdman: για εξυπνους  :birdman: οχι για σενα καταλαβαινεις :birdman:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Λέγεται, ότι ο Μέγας Αέξανδρος, πριν πεθάνει είχε 3 ευχές. ΄Ηθελε οι πιο διαπρεπείς γιατροί να σηκώσουν το φέρετρό του, ήθελε να καλύπτουν το έδαφος με τους θησαυρούς του πίσω από την πορεία της μεταφοράς του φερέτρου του πίσω στην Ελλάδα, και τέλος, επιθυμούσε να αφήσουν τα χέρια του να κρέμονται έξω από το φέρετρο.

Οι στρατηγοί του, που τους φάνηκαν περίεργες οι επιθυμίες του, τον ρώτησαν τι σήμναιναν. Και ο Μέγας Αλέξανδρος αποκρίθηκε:

"Θέλω οι πιο διαπρεπείς γιατροί να σηκώσουν το φέρετρο μου για να μπορούν να δείξουν με αυτό τον τρόπο ότι ούτε εκείνοι δεν έχουν μπροστά στο θάνατο τη δύναμη να θεραπεύουν. Θέλω το έδαφος να καλυφθεί από τους θυσαυρούς μου, για να μπορούν όλοι να βλέπουν οτι τα αγαθά που αποκτούμε εδώ, εδώ παραμένουν. Θέλω τα χέρια μου να αιωρούνται στον αέρα για να μπορούν οι άνθρωποι να βλέπουν ότι ερχόμαστε με τα χέρια άδεια και με τα χέρια άδεια φεύγουμε, Όταν τελειώσει για εμάς ο πιο πολύτιμος θησαυρός που έιναι ο χρόνος..."

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
πρωτον τον χρημα ειναι το 99%

δευτερον εμενα μαρεσει να προσπαθω να βγαλω χρηματα οπως στον αλλο αρεσει η νανοτεχνολογια  :S...
σου αρέσει να κατακτήσεις και  τον κόσμο μαν μην τo ξεχνάς αυτό  :birdman:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

αυτο το εξηγησα ,βλεπε καλυτερα,σημασια δεν εχει να βγαλεις λεφτα για να γεμισεις ενα καρο χρημα ,αλλα οτι οταν εισαι φτιαγμενος γιαυτο ειναι η ευτυχια σου

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

τετοιες μαλακιες ελεγε ο αλεξανδρος κι εγινε μεγας; :jerking: :jerking: :S :2funny: :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

δεν ειμαι πολυ καυλεουρας?

δεν θελω να γινω στρατηλατης τυπε ,επιχειρματιας θελω να γινω :birdman:

Αν δεν υπήρχαν γυναίκες, όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα είχαν σημασία. Το ειχε πει το ινδαλμα σου  ;)

τετοιες μαλακιες ελεγε ο αλεξανδρος κι εγινε μεγας; :jerking: :jerking:

δεν ειναι δικο του ρε, σιγα μην ελεγε τετοια ο Μεγαλεκος

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
δεν ειμαι πολυ καυλεουρας?

Αν δεν υπήρχαν γυναίκες, όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα είχαν σημασία. Το ειχε πει το ινδαλμα σου  ;)

δεν ειναι δικο του ρε, σιγα μην ελεγε τετοια ο Μεγαλεκος
το ξερω αυτο αλλα που κολλαει?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom