Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Για εσένα το έγραψα,"trader".............
Μια καλη ερωτηση θα ηταν: ποιο το επιπεδο κοινωνικης μορφωσης των "μορφωμενων"
το iq ραδικιου ειναι ικανο να σε βγαλει απο το πανεπιστημιο με μαστερ, αρκει να εχεις ακρες σε πολιτικες παραταξεις και να εισαι καλος στο να φιλας κωλους
Μια καλη ερωτηση θα ηταν: ποιο το επιπεδο κοινωνικης μορφωσης των "μορφωμενων"
το iq ραδικιου ειναι ικανο να σε βγαλει απο το πανεπιστημιο με μαστερ, αρκει να εχεις ακρες σε πολιτικες παραταξεις και να εισαι καλος στο να φιλας κωλους
Πόσος κόσμος διαθέτει μόρφωση δίχως παιδεία. «Μικρότερο κακό είναι η αγραμματοσύνη, παρά η κακή και χωρίς μέθοδο εκπαίδευση. Είναι βέβαιο πως ανάμεσα στους αγράμματους ευκολότερα βρίσκει κανείς άνθρωπο ενάρετο, παρά ανάμεσα σ' εκείνους που εκπαιδεύτηκαν χωρίς σωστή μέθοδο.»Μια καλη ερωτηση θα ηταν: ποιο το επιπεδο κοινωνικης μορφωσης των "μορφωμενων"
Πόσος κόσμος διαθέτει μόρφωση δίχως παιδεία. «Μικρότερο κακό είναι η αγραμματοσύνη, παρά η κακή και χωρίς μέθοδο εκπαίδευση. Είναι βέβαιο πως ανάμεσα στους αγράμματους ευκολότερα βρίσκει κανείς άνθρωπο ενάρετο, παρά ανάμεσα σ' εκείνους που εκπαιδεύτηκαν χωρίς σωστή μέθοδο.»
Αδαμάντιος Κοραής
Πολύ σωστός ο συναγωνιστής! Ξέρω πολλές τέτοιες περιπτώσεις με κοννέ και "γλυφοκώλια" για 10άρια σε δευτερεύοντα μαθήματα που ανεβάζουν κατακόρυφα το βαθμό πτυχίου σχετικά μέτριων μυαλών και γεμίζουν τα μεταπτυχιακά τμήματα με κόσμο που δεν θα έπρεπε να ναι εκεί!
Μικρότερο κακό είναι η αγραμματοσύνη, παρά η κακή και χωρίς μέθοδο εκπαίδευση. Είναι βέβαιο πως ανάμεσα στους αγράμματους ευκολότερα βρίσκει κανείς άνθρωπο ενάρετο, παρά ανάμεσα σ' εκείνους που εκπαιδεύτηκαν χωρίς σωστή μέθοδο
ποιο σωστο θα ηταν ενα θρετ με τιτλο ''πως σχετιζεται η μορφωση των μελων με την επαγγελματικη τους επιτυχια''
καλα τα πτυχιακια και οι διδακτορες (βλεπω πτυχιουχοι/μεταπτυχιακοι ειναι 850/100 και μπραβο μας που λεει και ο συντέλειας ) αλλα λεφτουδακια με υγειή και επιχειρηματικο τρόπο βγαζουμε?
Αυτό τον υγιή και επιχειρηματικό τρόπο θα ήθελα να μου διευκρινήσεις... όσοι ακολούθησαν υγιείς επιχειρηματικούς τρόπους.... χρεωμένους τους βλέπω....
Τα λαμόγια-επιχειρηματίες μόνο επιβιώνουν και τα παράσιτα... εν Ελλάδι.
;)ενας συνδιασμς ειναι αγαπητε. εγω ανηκω στους μαλακες με το σταυρο στο χερι.
Επειδή έχω βαρεθεί πραγματικά.....λέω να σταματήσουμε,εδώ.... ΤΕΙ έχω βγάλει αν σε ενδιαφέρει,τέλος από εμένα!Ναι μωρέ είναι αλήθεια... Ούτε έναν ισολογισμό δεν κατάφερα να μάθω να διαβάζω....
Επειδή έχω βαρεθεί πραγματικά.....λέω να σταματήσουμε,εδώ.... ΤΕΙ έχω βγάλει αν σε ενδιαφέρει,τέλος από εμένα!