Νέα

Ποιό το επίπεδο μόρφωσης των μελών μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SnakeSpir
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 280
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό το επίπεδο μόρφωσης των μελών μας;

• Δημοτικό

Ψήφοι: 19 5,1%
  • Γυμνασιο

Ψήφοι: 16 4,3%
  • Λυκειο

Ψήφοι: 38 10,3%
  • Πανεπιστημιο/ΤΕΙ

Ψήφοι: 118 31,9%
  • Πανεπιστημιο/ΤΕΙ αλλά δεν τελιωσα

Ψήφοι: 27 7,3%
  • Μεταπτυχιακο

Ψήφοι: 107 28,9%
  • Διδακτορικό

Ψήφοι: 40 10,8%
  • IEK/ ΙΔ. Σχολή

Ψήφοι: 5 1,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    370

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
καπως ετσι φανταζομαι....το λιγοτερο
:grin: :grin: :grin: :rockon:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
βαλε στη ψηφοφορια και αυτους που τελειωσαν ιεκ εγω παντως εβαλα λυκειο αν και τελειωσα ιεκ

tallman

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Καλησπερα σας!  Εγω εχω τελειωσει Γυμνασιο και Λυκειο και Πανεπιστημιο παρολο που ειχα περασει στην Γιαουρτοπηχτικη Βονιτσας. Ξαναεδωσα ομως και περασα στην  Καμπανοκρουστικη Αθηνων με αποτελεσμα να κανω και master μετα στην Χαρτοπαιξια/Οινοποσία/Τζιβιτζιλικι. Γλυτωσα και λεφτα απο τους γονεις που σπουδασα στην Αθηνα...

Επισκέπτης
Μια καλη ερωτηση θα ηταν: ποιο το επιπεδο κοινωνικης μορφωσης των "μορφωμενων"

το iq ραδικιου ειναι ικανο να σε βγαλει απο το πανεπιστημιο με μαστερ, αρκει να εχεις ακρες σε πολιτικες παραταξεις και να εισαι καλος στο να φιλας κωλους

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

το iq ραδικιου ειναι ικανο να σε βγαλει απο το πανεπιστημιο με μαστερ, αρκει να εχεις ακρες σε πολιτικες παραταξεις και να εισαι καλος στο να φιλας κωλους

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

...η γιαγιά μου τις έλεγε "κατουρημένες ποδιές"... Κάποιοι κατουρογλείφτες προχώρησαν και στον κώλο του πρύτανη ή των καθηγητών επιβλεψης  και κάνανε το γλείψιμο επιστήμη... Άλλοι την πέσανε στις φοιτητικές νεολαίες για να πάρουν πτυχίο.
 Γνωστές ιστορίες νεοελληνικής τρέλας.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΠΡΥΤΑΝΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ..  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• __1_~1.JPG
    __1_~1.JPG
    131,4 KB · Εμφανίσεις: 76

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Πολύ σωστός ο συναγωνιστής! Ξέρω πολλές τέτοιες περιπτώσεις με κοννέ και "γλυφοκώλια" για 10άρια σε δευτερεύοντα μαθήματα που ανεβάζουν κατακόρυφα το βαθμό πτυχίου σχετικά μέτριων μυαλών και γεμίζουν τα μεταπτυχιακά τμήματα με κόσμο που δεν θα έπρεπε να ναι εκεί!

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668

Πόσος κόσμος διαθέτει μόρφωση δίχως παιδεία.  :(                                                            «Μικρότερο κακό είναι η αγραμματοσύνη, παρά η κακή και χωρίς μέθοδο εκπαίδευση. Είναι βέβαιο πως ανάμεσα στους αγράμματους ευκολότερα βρίσκει κανείς άνθρωπο ενάρετο, παρά ανάμεσα σ' εκείνους που εκπαιδεύτηκαν χωρίς σωστή μέθοδο.»
Αδαμάντιος Κοραής

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
Πόσος κόσμος διαθέτει μόρφωση δίχως παιδεία.  :(                                                             «Μικρότερο κακό είναι η αγραμματοσύνη, παρά η κακή και χωρίς μέθοδο εκπαίδευση. Είναι βέβαιο πως ανάμεσα στους αγράμματους ευκολότερα βρίσκει κανείς άνθρωπο ενάρετο, παρά ανάμεσα σ' εκείνους που εκπαιδεύτηκαν χωρίς σωστή μέθοδο.»
Αδαμάντιος Κοραής

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Πολύ σωστός ο συναγωνιστής! Ξέρω πολλές τέτοιες περιπτώσεις με κοννέ και "γλυφοκώλια" για 10άρια σε δευτερεύοντα μαθήματα που ανεβάζουν κατακόρυφα το βαθμό πτυχίου σχετικά μέτριων μυαλών και γεμίζουν τα μεταπτυχιακά τμήματα με κόσμο που δεν θα έπρεπε να ναι εκεί!

Η συνέχεια είναι πιο ενδιαφέρουσα... Επειδή μαθαίνουν να γλείφουν πολύ καλά, το ίδιο συνεχίζεται και σε επίπεδο ανεύρεσης εργασίας... Και καταλήγει ένας απλός φελλός, να γίνεται διευθυντής σε δημόσια υπηρεσία με 3000 μισθό, χώρια τις μιζες, επικουρικά, εφ άπαξ και παχυλή σύνταξη... με μόνο προσόν την άριστη γνώση του γλειψίματος...

Σίχαμα...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
Μικρότερο κακό είναι η αγραμματοσύνη, παρά η κακή και χωρίς μέθοδο εκπαίδευση. Είναι βέβαιο πως ανάμεσα στους αγράμματους ευκολότερα βρίσκει κανείς άνθρωπο ενάρετο, παρά ανάμεσα σ' εκείνους που εκπαιδεύτηκαν χωρίς σωστή μέθοδο

kapos etsi εγένετο η αλαζονεία

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ποιο σωστο θα ηταν ενα θρετ με τιτλο ''πως σχετιζεται η μορφωση των μελων με την επαγγελματικη τους επιτυχια''

καλα τα πτυχιακια και οι διδακτορες (βλεπω πτυχιουχοι/μεταπτυχιακοι ειναι 85/100 και μπραβο μας που λεει και ο συντέλειας  :2funny:) αλλα λεφτουδακια με υγειή και επιχειρηματικο τρόπο βγαζουμε?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ποιο σωστο θα ηταν ενα θρετ με τιτλο ''πως σχετιζεται η μορφωση των μελων με την επαγγελματικη τους επιτυχια''

καλα τα πτυχιακια και οι διδακτορες (βλεπω πτυχιουχοι/μεταπτυχιακοι ειναι 850/100 και μπραβο μας που λεει και ο συντέλειας  :2funny:) αλλα λεφτουδακια με υγειή και επιχειρηματικο τρόπο βγαζουμε?

Αυτό τον υγιή και επιχειρηματικό τρόπο θα ήθελα να μου διευκρινήσεις... όσοι ακολούθησαν υγιείς επιχειρηματικούς τρόπους.... χρεωμένους τους βλέπω....

Τα λαμόγια-επιχειρηματίες  μόνο επιβιώνουν και τα παράσιτα... εν Ελλάδι.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
 Αυτό τον υγιή και επιχειρηματικό τρόπο θα ήθελα να μου διευκρινήσεις... όσοι ακολούθησαν υγιείς επιχειρηματικούς τρόπους.... χρεωμένους τους βλέπω....

Τα λαμόγια-επιχειρηματίες  μόνο επιβιώνουν και τα παράσιτα... εν Ελλάδι.

ενας συνδιασμς ειναι αγαπητε. εγω ανηκω στους μαλακες με το σταυρο στο χερι.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
  Ναι μωρέ είναι αλήθεια... Ούτε έναν ισολογισμό δεν κατάφερα να μάθω να διαβάζω....   

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Επειδή έχω βαρεθεί πραγματικά.....λέω να σταματήσουμε,εδώ.... ΤΕΙ έχω βγάλει αν σε ενδιαφέρει,τέλος από εμένα!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Επειδή έχω βαρεθεί πραγματικά.....λέω να σταματήσουμε,εδώ.... ΤΕΙ έχω βγάλει αν σε ενδιαφέρει,τέλος από εμένα!

Έλα βρε Μπίλυ13... πλάκα κάνουμε ρε φίλε... μην τρελλαίνεσαι...

Εδώ το σάιτ είναι για να αλλάζουμε πληροφορίες για τα κορίτσια που  μας ενδιαφέρουν, να λέμε καμμία μαλακία, και να πειράζουμε ο ένας τον άλλον.

No hard feelings my friend...

Ακόμα και PHD να έχεις κάνει δεν με ενδιαφέρει. Ο δικηγόρος μου έχει από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία κι αν τον ακούσεις όταν βρίζει, νομίζεις πως ακούς καραγωγέα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και τώρα που γράφω τον περιμένω από στιγμή σε στιγμή να με καλέσει να μου ρίξει μπινελίκια. χα χα χα Εκτονώνεται ο μαλάκας....

Του είπα πως γράφω στο ΜΠΟΥ και μου είπε πως θα μπει εδώ να κάνει λογαριασμό για να με ξεφτιλίσει!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
το πανεπιστήμιο του δρόμου

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom