βαλε kodi και θα σωθεις. σε pc μπαινει τελειως δωρεαν, στη τηλεοραση θα πληρωσεις μονο το boxaki. το αν ειναι για ηλιθιους η οχι που λεει ο καραφλας πανω θα το καταλαβεις οταν θα βαζεις οτι γουσταρεις να βλεπεις χωρις συνδρομες και μαλακιες
ειχε βάλει ένας γνωστός. Πέφτανε οι σέρβερ, ξανάβαζε το kodi, μετά αντε πάλι σετάρισμα που σου βγαίνουν τα μάτια και πρέπει να ξέρεις. Το kodi με το box είναι για 1-2 μήνες, μετά βγαίνει νέα έκδοση και άντε πάλι σεταρίσματα απ την αρχή.
οσα σεταρισματα και να κανεις παλι θα υπαρχει καποιο επεισοδιο που θα λειπει και θα πρεπει να το ψαξεις σε τορρεντ ή καποια ταινια που θα εχει ασυγχρόνιστους υποτιτλους η κακη ποιοτητα.γενικα το κοντι ειναι η απολυτη σπασαρχιδια..
οσα σεταρισματα και να κανεις παλι θα υπαρχει καποιο επεισοδιο που θα λειπει και θα πρεπει να το ψαξεις σε τορρεντ ή καποια ταινια που θα εχει ασυγχρόνιστους υποτιτλους η κακη ποιοτητα.γενικα το κοντι ειναι η απολυτη σπασαρχιδια..δεν συμφωνώ.... Εδώ και 2 σχεδόν χρόνια κάνει απντειτ μόνο του δημιουργεί το σετ απ μόνο του και δουλεύει μια χαρά.... Κακή ποιότητα σε ταινίες μόνο του 18 και υπότιτλους κακούς και ασυχρινιστους ελάχιστους.... Αν το ψάξεις λιγο είναι ότι καλύτερο μπορείς να βάλεις... Και αν σκεφτείς ότι εγώ έχω παλιό μποξακι και με 2 για ραμ που το πλήρωσα μόνο 50 ευρω.... Δλδ ένα πάγιο σχεδόν της νοβα
οσα σεταρισματα και να κανεις παλι θα υπαρχει καποιο επεισοδιο που θα λειπει και θα πρεπει να το ψαξεις σε τορρεντ ή καποια ταινια που θα εχει ασυγχρόνιστους υποτιτλους η κακη ποιοτητα.γενικα το κοντι ειναι η απολυτη σπασαρχιδια..
δεν συμφωνώ.... Εδώ και 2 σχεδόν χρόνια κάνει απντειτ μόνο του δημιουργεί το σετ απ μόνο του και δουλεύει μια χαρά.... Κακή ποιότητα σε ταινίες μόνο του 18 και υπότιτλους κακούς και ασυχρινιστους ελάχιστους.... Αν το ψάξεις λιγο είναι ότι καλύτερο μπορείς να βάλεις... Και αν σκεφτείς ότι εγώ έχω παλιό μποξακι και με 2 για ραμ που το πλήρωσα μόνο 50 ευρω.... Δλδ ένα πάγιο σχεδόν της νοβα
Πάρε ενα μποξακι με 3Gb ram όποιο θες με βαση τα χρήματα.
Βαλε του ενα ελληνικό build στο kodi και είσαι έτοιμος.
Εχει τα πάντα απο apps ειτε να βλέπεις ξα κλασικά συνδρομητικά, είτε streams απο εξωτερικό, ειτε παιχνίδια live χωρις πληρωμή, είτε ταινίες ειτε ειτε ειτε...
Ολα αυτα με εφάπαξ ενα 50ρι,ποιος θα ελεγε όχι....
Όχι δεν χρειαζεσαι, απλα smart tv με σύνδεση στο ίντερνετ. Πιθανότατα είναι προεγκατεστημένο κιόλας.
Προσωπικά έβαλα και vodafone tv, τίποτα το ιδιαίτερο, απλά μου εκαναν μια καλή προσφορά.