Φτηνός ο Βασιλόπουλος?? Δε νομίζω. Ή αλλιώς τον μπερδεύω με τον Βερόπουλο.
Aλήθεια??
ναι και βοηθησε πολλους δικους μας εκεινη την εποχη δουλεια κλπ.
ηταν ο φθηνοτερος τωρα τα σκιπτρα εχει παρει ο α-β ο ακριβωτερος
ειναι ο βεροπουλος.
Φτηνός ο Βασιλόπουλος?? Δε νομίζω. Ή αλλιώς τον μπερδεύω με τον Βερόπουλο.
Aλήθεια??
οταν χαθηκαν τα παιδια απο πρεζα μετα τα γεροντια το εσπρωξαν και αν θυμαμαι
καλα το βουτηξαν γαλλοι η βελγοι
na ψωνισεις πας η ναπαρεις δουλεια για το σπιτι
ναι αβ απέναντι......σκαραβεο μαγαζαρα εχι κε σουπε μαρκε κοντα
αυτό είναι στο φάληρο...........Σκλαβενίτης!......
σωστός..ειδικά τα 2 τελευταία χρόνια....ελληνικο καποτε φθηνο οχι πια.
α-β ισως το φθηνοτερο
ναι αβ απέναντι......
οι μισθοι τριπλασιοι και τα εξοδα επισης τριπλασια....δεν ειναι μονο τα νοικια και τα σουπερ μαρκετ....αν δεν εισαι φορτωμενος ειναι δυσκολο να μενεις αξιοπρεπως μονος σου σε διαμερισμα και σε συμπαθητικη περιοχη...εκτος βεβαια μετα αν προσανατολιστεις σε κωμοπολεις τυπου Coventry κλπ οπου εγω τουλαχιστον δε μπορω να μεινω ουτε αλυσσοδεμενη....γενικοτερα δε μου ταιριαζει πολυ η Αγγλια...Μου αρεσαν τα ψωνια εκει, μου αρεσε η διασκεδαση στα μαγαζια που πηγαινα, μου ηταν συμπαθεις οι αγγλοι σε γενικες γραμμες αλλα μεχρι εκει...βεβαια θα μπορουσα να μεινω γιατι γενικα προσαρμοζομαι ευκολα ασχετα αν μου αρεσει ή οχι το μερος...δηλαδη και εκει ανετα εμενα και 4-5 χρονια ακομη ειχα συνηθισει...απλα το σκεπτικο ηταν να γυρισω εδω και να ψαξω εδω για δουλεια...εφοσον βρηκα δε χρειαστηκε να ξαναφυγω...τωρα αν μεινω ανεργη και δε μπορω να βρω με τιποτα δουλεια δε θα με ενοχλουσε να ξαναπαω οπως γενικοτερα δε με ενοχλει να μεινω στο εξωτερικο για λογους επιβιωσης...
επισης μη νομιζεις οτι ειναι ευκολο να βρεις δουλεια....δεν το κυνηγησα αλλα γνωριζω απο αλλους που ξεμειναν εκει μετα το μεταπτυχιακο οτι εχουν φτυσει αιμα για να δουλεψουν καπου αλλου εκτος απο τα Costa Cafe....
αν ηθελα να μου ερχονται ολα πιο ευκολα επειδη ακριβως εχω μουνι θα εμενα εκει πιστεψε με ;) ;)
Το ξερω αφου εκει παω!αυτό είναι στο φάληρο...........
στα πρατήρια δεξιά.. ;)Το ξερω αφου εκει παω!
Πάρε άλλα πραγματα!..ΟΧΙ ομως κρεατα απο Lidl.μην παιζεις με την υγεια σου τυπε!Κι εγω ειμαι υπερ της οικονομιας και ουτε στο παιζω κατι αλλα τουλαχιστον το κρεας ρε πουστη μου να ειναι καλο!το λιντλ μπορει να ειναι γερμανικο αλλα απ' τη στιγμη που βρισκω εκει ενα σωρο φτηνα πραγματα να πανε να γαμηθουν οι μασουτηδες,οι μαρινοπουλοι,οι βασιλοπουλοι και λοιποι εντοπιοι που ειναι σκετοι αγιογδυτες
Στο lidi για τις μπύρες του.Ειδικα κατι μικρες πρασινες ειναι σκέτη καυλα!
Ναι.δεν θα τολεγα!Τις γυαλινες λες?Καλες αλλα σαν νερωμενες μου φαινονται
σκλαβενιτη για τα χοντρα.λιγο απόλα για τα υπολοιπα.
Ναι.δεν θα τολεγα!
Απλα κοιτα να δεις οτι εχουν περισσότερο αλκοόλ απο τις αλλες ;)