You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό σούπερ μάρκετ προτιμάτε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gamiarits
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 305
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
Εγω αυτες τις 2 που ειχα δοκιμασει απο το Lidl ηταν μαπέ!
οχι ρε για τον πεο ειναι αυτες..Οι γυαλινες και οι veltins οτι κανουν
Επισκέπτης
Ta lidl στην Γερμανια θεωρουνται σχετικα κυριλε,εχει μια αλλη αλυσιδα σουπερ μαρκετ που ειναι περιπου 30% πιο φθηνη :S
Εμεις εκει ψωνιζαμε κρεατα,πως δεν βγαλαμε τρτο ποδι ενας θεος το ξερει.
οχι ρε για τον πεο ειναι αυτες..Οι γυαλινες και οι veltins οτι κανουν
http://[URL unfurl="true"]www.google.gr/imgres?um=1&hl=el&safe=off&client=firefox-a&hs=Nnf&sa=N&rls=org.mozilla:el:official&biw=1366&bih=646&tbm=isch&tbnid=G2GHrp23zeHNmM:&imgrefurl=http://www.killdeal.gr/offerDetails.aspx%3Fid%3D3548&docid=wh6IxN33S9_d8M&imgurl=http://images.killdeal.gr/uploads/brands/10922/10922_offer_alternative.jpg&w=165&h=215&ei=CUSxT8iSHuGS0QXJ3uWmCQ&zoom=1&iact=hc&vpx=1096&vpy=159&dur=645&hovh=172&hovw=132&tx=132&ty=83&sig=109412348221412982892&page=1&tbnh=132&tbnw=97&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:5,s:0,i:78[/img[/URL]]
[/quote]
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γειά σου
εμεε αυτες μου γουστάρουνε
[QUOTE="xaros1982, post: 3781430"]
Ta lidl στην Γερμανια θεωρουνται σχετικα κυριλε,εχει μια αλλη αλυσιδα σουπερ μαρκετ που ειναι περιπου 30% πιο φθηνη :S
[/quote]
όντος στη Γερμανία ειναι κυριλε σουπερ μάρκετ
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Το lidl εχει τα χειροτερα προιοντα, ειδικα σε τροφιμα. Τα αλαντικα τους δεν τα τρωνε ουτε οι γατες.
Το lidl εχει τα χειροτερα προιοντα, ειδικα σε τροφιμα. Τα αλαντικα τους δεν τα τρωνε ουτε οι γατες.
Ο σκύλος μου τα τρώει
razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
Ο σκύλος μου τα τρώει
Toν εχεις για κυνομαχιες κ ετσι τυπε??
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Σκλαβενίτης κυρίως...
περα οτι είναι ελληνική αλυσίδα, ξηγιέται καλά στο προσωπικό.
Οι πιο πολλοί παίρνουν σύνταξη απο κει...
Επισκέπτης
Εμενα τιποτα!...Ο σκύλος μου τα τρώει
Συνημμένα
Επισκέπτης
Ο σκύλος μου τα τρώει
Εγω στα σκυλια μου δεν ρισκαρω να δωσω απο lidl. Οταν ειχα φραγκα μονο royal canin. Τωρα με τις αφραγκιες που εχω τους δινω οτι βρω. Αλλα καποτε ειχα παρει σαλαμι και λουνανικα απο lidl και βρωμαγαν και ειπα να ταισω τις γατες με αυτα. Τα μυριζαν και ουτε που τα δοκιμαζαν.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
στα lidl μόνο για τους ελληνικούς χυμούς, τα φθηνά απορρυπαντικά W5, καμιά σκυλοτροφή και κανένα ξυροκάρπι.
Επισκέπτης
Ψωνιζαμε απο το Netto και ειτε ετρωγες ντοματα ειτε μπανανα την ιδια γευση ειχαν.όντος στη Γερμανία ειναι κυριλε σουπερ μάρκετ
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Εγω στα σκυλια μου δεν ρισκαρω να δωσω απο lidl. Οταν ειχα φραγκα μονο royal canin. Τωρα με τις αφραγκιες που εχω τους δινω οτι βρω. Αλλα καποτε ειχα παρει σαλαμι και λουνανικα απο lidl και βρωμαγαν και ειπα να ταισω τις γατες με αυτα. Τα μυριζαν και ουτε που τα δοκιμαζαν.
Ειδικα τα αλαντικά ιδιωτικής ετικέτας ειναι οτι χειροτερο...
οι αλαντοβιομηχανιες, φτιάχνουν με τη σειρα
αέρος-->μορταδελες-->παριζάκια-->κι οτι περισέψει τα ιδιωτικής ετικέτας
Σκλαβενίτης κυρίως...
Επειδη ειμαι πελάτης σε συγκεκριμένα καταστηματα (2-3) του Σκλαβενιτη για αρκετα χρονια, μπορω να σας διαβεβαιόσω ότι όντος εχω δει ανθρωπους να πέρνουν σύνταξη απο εκει μέσα υστερα από πολλά χρόνια στο μαγαζί.
Υπαρχουν και αρκετα ζευγάρια που εργάζονται μαζί και αυτό σημένει καλές εργασιακες συνθήκες
Επισκέπτης
Ελληνικους ναι γιατι οι αλλοι ειναι νεροζουμια!στα lidl μόνο για τους ελληνικούς χυμούς, τα φθηνά απορρυπαντικά W5, καμιά σκυλοτροφή και κανένα ξυροκάρπι.
Συνημμένα
bybloshaggi
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
που και που να διαβαζετε και κανα δελτιο τυπου του ΕΦΕΤ..........εχει ωραια λαυρακια για τα ελληνικα σουπερ μαρκετ....ελληνικα κρεατα.....τρανταχτα ονοματα!!!!δεν λεω οτι τα ξενα ειναι καλυτερα αλλα και τα ελληνικα ειναι αστα να πανε.....παντου τα ιδια σκατα.......
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
το carefour το πιανουν συνεχεια...παλι προσφατα με κατι γιαουρτακια....πριν ειχαν βρει σοκολατες τους με σκουληκια...που και που να διαβαζετε και κανα δελτιο τυπου του ΕΦΕΤ..........εχει ωραια λαυρακια για τα ελληνικα σουπερ μαρκετ....ελληνικα κρεατα.....τρανταχτα ονοματα!!!!δεν λεω οτι τα ξενα ειναι καλυτερα αλλα και τα ελληνικα ειναι αστα να πανε.....παντου τα ιδια σκατα.......
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
το carefour το πιανουν συνεχεια...παλι προσφατα με κατι γιαουρτακια....πριν ειχαν βρει σοκολατες τους με σκουληκια...
Ειναι το Νο1 στις παραβάσεις!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 230