sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Αν θα ...........Αλλα δεν
Επομένως δεν... και πολύ "δεν" δηλαδη...
Αν θα ...........Αλλα δεν
Αν πας στο στουντιο με πεντακοσαευρο, θα εχουν ρεστα?Το γαμησι πληρωνεται... επομένως αναλόγως με τις αφραγκίες που εχει ο καθένας..
Τι πάει να πει ρεκορ αγαμίας? Αν είναι μια τσέπη γεμάτη πεντακοσαευρα θα γαμούσα 3 φορές την ημέρα, και στα μεσοδιαστήματα θα βαρούσα και καμια παχια...έτσι για να έρθω στα ίσα μου...
ριξε εσυ και θα τα βρούμε!
Αν πας στο στουντιο με πεντακοσαευρο, θα εχουν ρεστα?
Ή ακομη χειροτερα, θα το παρουν ή θα πουν οτι φοβουνται μηπως ειναι πλαστο?
ε δεν χανεις τιποτα, ενα μωβ ειναι!Φίλε δεν έχω δει ποτέ 500ευρω απο κοντά...
Οπότε ας το δω πρώτα και μετά βλέπουμε...
οεο..?
εισαι τεραστιος τζιμακο,τα σεβη μουΟχι σχεσεις, ειπα τι εκανα.
Οποια καθοτανε την εξευτελιζα τελειως. Εκδικηση ρε, εγινα μισογυνης.
Αργοτερα πρωτα τις γαμουσα, μετα τις εστελνα, αλλα μιλαμε για πολυ γειωση. Σε φαση να τη γαμαω, να τελειωνω, να φευγω επιτοπου και να εξαφανιζομαι.
Αυτο εγινε αρκετες φορες, μετα εκανα παλι καποια σχεση, πηγα φανταρος, η αλλη εκανε τη ζωη της στην πλατη μου, γυρισα απο φανταρος, την εκανα να κολλησει, σε φαση θα σε κανω γυναικα μου και μολις δεθηκε εκεινη, της λεω τραβα στη μανα σου, τελος.
Ετσι εκδικειται ο μητσακος φιλε. Δεν υπαρχει συγχωρεση στην αχαριστια.
Πλεον δεν ξανασχολουμαι, εχω πει πως βλεπω τη ζωη μου. Με βλεπω να φτανω 60 χρονων, να βρω ενα ρωσιδακι να μου τα φαει ολα κ εκει τελειωνει η ιστορια.
Εδω και χρονια, εχω ενα μοτo: Αξια σε καμια.
Οκ, ασχημο πραγμα η μοναξια, αλλα ειναι πολυ καλυτερο απο την απογοητευση..
Και ταξιδια φιλε, πολλα ταξιδια. Κ αλκοολ, σε σημειο να μη θυμασαι που ησουν και τι εκανες..
Πορνες γυναικες, εχετε καψει τα καλυτερα παιδια.. Τραβατε τωρα γαμηθειτε με τον καθε χλιμιτζουρα που σας παρακαλαει για ενα καφε. Καριολες.
Αυτα απο το τζιμακο, αρκετα μαθατε.
Α τσςςςςςςςςςςς...Σιγά μεγάλε με ρέγουλα...Αγάλι αγάλι γίνεται η ψωλή μεγάλη..Οχι σχεσεις, ειπα τι εκανα.
Οποια καθοτανε την εξευτελιζα τελειως. Εκδικηση ρε, εγινα μισογυνης.
Αργοτερα πρωτα τις γαμουσα, μετα τις εστελνα, αλλα μιλαμε για πολυ γειωση. Σε φαση να τη γαμαω, να τελειωνω, να φευγω επιτοπου και να εξαφανιζομαι.
Αυτο εγινε αρκετες φορες, μετα εκανα παλι καποια σχεση, πηγα φανταρος, η αλλη εκανε τη ζωη της στην πλατη μου, γυρισα απο φανταρος, την εκανα να κολλησει, σε φαση θα σε κανω γυναικα μου και μολις δεθηκε εκεινη, της λεω τραβα στη μανα σου, τελος.
Ετσι εκδικειται ο μητσακος φιλε. Δεν υπαρχει συγχωρεση στην αχαριστια.
Πλεον δεν ξανασχολουμαι, εχω πει πως βλεπω τη ζωη μου. Με βλεπω να φτανω 60 χρονων, να βρω ενα ρωσιδακι να μου τα φαει ολα κ εκει τελειωνει η ιστορια.
Εδω και χρονια, εχω ενα μοτo: Αξια σε καμια.
Οκ, ασχημο πραγμα η μοναξια, αλλα ειναι πολυ καλυτερο απο την απογοητευση..
Και ταξιδια φιλε, πολλα ταξιδια. Κ αλκοολ, σε σημειο να μη θυμασαι που ησουν και τι εκανες..
Πορνες γυναικες, εχετε καψει τα καλυτερα παιδια.. Τραβατε τωρα γαμηθειτε με τον καθε χλιμιτζουρα που σας παρακαλαει για ενα καφε. Καριολες.
Αυτα απο το τζιμακο, αρκετα μαθατε.
με τοσο αλκοολ τα 60 μονο στο ονειρο...Πλεον δεν ξανασχολουμαι, εχω πει πως βλεπω τη ζωη μου. Με βλεπω να φτανω 60 χρονων
o μπουκοφσκι πηγε 73 ...με τοσο αλκοολ τα 60 μονο στο ονειρο...
και εγω ξερω εναν που δεν επεινε δεν καπνιζε και εφυγε στα 45..o μπουκοφσκι πηγε 73 ...
σε ζουλευω φιλουναδα !!!!!!32 χρόνια !!!!
σε ζουλευω φιλουναδα !!!!!!
δηλωνω παρθενος !!!!!!!
Σωπα ρε συ ...Μπάαααα ένα βλαμμένο συνοθύλευμα άπό φόβους είμαι !!!1