You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Είναι η γυναίκα σας πιστή;;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Johnny walker 48
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τι το χαλαρό ακριβώς κάνετε με τη γυναίκα του φίλου σου, λουκουμά;;Είμαστε εδώ χαλαρά με τη γυναίκα ενός φίλου μου και αναρωτιόμαστε αν μπορείς να μας πεις αν είναι πιστός ο άντρας της. Το έχεις, να στείλω προφίλ;
Loukoum4s
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2019
- Like
- 1.433
- Πόντοι
- 206
Σκεφτόμαστε πόσο πιο ωραία θα ήταν η ζωή αν μπορούσες να μιλήσεις με άνεση στους άλλους για όσα σκέφτεσαι. Να σε δέχονται κι ας μην συμφωνούν.Τι το χαλαρό ακριβώς κάνετε με τη γυναίκα του φίλου σου, λουκουμά;;
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.294
- Πόντοι
- 2.256
Να ξέρεις ότι οι περισσότερες, τα μηνύματα από πέφτουλες τα δείχνουν στους άντρες τους και τους καυλαντίζουν μαζί!!!
Έτσι γίνεται με τη δικιά μου αλλά και με τις φίλες μας!!
Είναι το νέο trend μετά από τον μαλάκα που έγραφε "Δε μου λείπει τίποτα, ανθρώπινα και μόνο" "με τσέχασες"
Επίσης ένα φιλικό ζευγάρι, έκλεισε ραντεβού με έναν τύπο σε gay bar!!! Δεν ξέρω αν πήγε αλλά είχε πλάκα
Είναι το νέο trend μετά από τον μαλάκα που έγραφε "Δε μου λείπει τίποτα, ανθρώπινα και μόνο" "με τσέχασες"
Επίσης ένα φιλικό ζευγάρι, έκλεισε ραντεβού με έναν τύπο σε gay bar!!! Δεν ξέρω αν πήγε αλλά είχε πλάκα
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.294
- Πόντοι
- 2.256
Βλέπω η κάλτσα δουλεύει full!!!!Τι το χαλαρό ακριβώς κάνετε με τη γυναίκα του φίλου σου, λουκουμά;;
Loukoum4s
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2019
- Like
- 1.433
- Πόντοι
- 206
Ιδανικά θα έπρεπε να φοράνε μια και μίαΒλέπω η κάλτσα δουλεύει full!!!!
Εμείς σε δεχόμαστε, λουκουμάκι!Σκεφτόμαστε πόσο πιο ωραία θα ήταν η ζωή αν μπορούσες να μιλήσεις με άνεση στους άλλους για όσα σκέφτεσαι. Να σε δέχονται κι ας μην συμφωνούν.
openminded69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2022
- Like
- 1.279
- Πόντοι
- 201
Ξενοπήδημα και με κάλτσες;;!!Τι το χαλαρό ακριβώς κάνετε με τη γυναίκα του φίλου σου, λουκουμά;;
Δεν ανάβουν τα καλοριφέρ στην πολυκατοικία.Βλέπω η κάλτσα δουλεύει full!!!!
Loukoum4s
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2019
- Like
- 1.433
- Πόντοι
- 206
Όχι και ξένοι! Οι φίλοι είναι οικογένεια.Ξενοπήδημα και με κάλτσες;;!!
openminded69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2022
- Like
- 1.279
- Πόντοι
- 201
I stand corrected που λέμε στα χωριά μαςΌχι και ξένοι! Οι φίλοι είναι οικογένεια.
Loukoum4s
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2019
- Like
- 1.433
- Πόντοι
- 206
Ενδιαφέρον ακούγεται (καθώς το διαβάζω χαμηλόφωνα).Εμείς σε δεχόμαστε, λουκουμάκι!
Στην κοινότητα του bou μπορείς να μιλάς με άνεση για όσα σκέφτεσαι...Ενδιαφέρον ακούγεται (καθώς το διαβάζω χαμηλόφωνα).
Είναι αποδεκτοί όλοι ακόμα και αν δε συμφωνεί κανείς με κανέναν.
giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 309
- Πόντοι
- 26
Εκεί που λέω έχω δει ήδη τα καλύτερα thread πλέον εδώ μέσα διαψεύδομαι πανυγηρικά
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 4.125
φιλαράκο μόνο που λέγεσαι johny walker 48 έχεις χάσει από τα αποδυτήρια.Μου δίνεται το προφίλ της γυναίκας σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δοκιμάζουμε εάν ενδίδει στο φλερτ με άλλους άνδρες με πλήρη εχεμύθεια στείλτε μου προσωπικο μήνυμα
noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 6.022
- Πόντοι
- 6.815
Και εσύ fan του Chivasφιλαράκο μόνο που λέγεσαι johny walker 48 έχεις χάσει από τα αποδυτήρια.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Για ξεκαρφωμα οι γυναικες κανουν ο'τι θες. Καλα ας ηταν καποιος που θα μετρουσε πραγματικα και σιγα μη στον εδειχνε. Τα ΜΚΔ δεν τα χρειαζονται οι παντρεμενες, ή αν νομιζουν οτι τα χρειαζονται φτιαχνουν ενα κοινο μαζι με τον συζηγο τους -ποτε μονες.Να ξέρεις ότι οι περισσότερες, τα μηνύματα από πέφτουλες τα δείχνουν στους άντρες τους και τους καυλαντίζουν μαζί!!!
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Μου δίνεται το προφίλ της γυναίκας σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δοκιμάζουμε εάν ενδίδει στο φλερτ με άλλους άνδρες με πλήρη εχεμύθεια στείλτε μου προσωπικο μήνυμα
Συνημμένα
Γκιλφοκωλάδας
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 573
- Πόντοι
- 20
Πάντα ειμουν πολύ αυστηρός με τα ηθικά όρια σε ότι έχει να κάνει με απιστία. Εδώ μέσα που έμπλεξα θα γουστάρω να γαμαει τη γυναίκα μου ο περιπτεράς σε λιγο,
(αν δεν το κάνει)
(αν δεν το κάνει)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K