noblue
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 6.022
- Πόντοι
- 6.815
Αν είχε δικιά του δε θα έβγαινε στη ζητιανά.Φιλαρακι δεν μου δινεις της δικιας σου να προσπαθησω κατι;
Αν είχε δικιά του δε θα έβγαινε στη ζητιανά.Φιλαρακι δεν μου δινεις της δικιας σου να προσπαθησω κατι;
Γι αυτό τις γουστάρουμε όσοι τις γαμάμε.Οι ελλεινιδεςειναι από τις πιο απιστες
Ειναι πιστες αλλα σε πολλους ταυτοχροναΟι ελλεινιδεςειναι από τις πιο απιστες
Τύπε όταν βγάλεις στατιστική πόσες είναι πιστές μας λεςΌποιος άλλος θέλει μπορεί να στείλει παιδιά ευχαριστώ
Σε αυτή την περίπτωση το παιδί ονομάζεται Απόλλων, δηλ λίγο από όλων.Βαση βιολογικής εξέλιξης οι γυναικες ανεκαθεν ηταν πιο μονογαμικες,βεβαια τα τελευταία χρόνια το εχουν καραξεφτιλισει και αυτες.
Αλλα οταν οι γυναικες εκαναν παρασπονδια το πληρωναν,η γυναίκα ειχε κοστος μιας και παντα υπαρχει ο κινδυνος της εγκυμοσύνης,οπως και αν παει με πολλούς να μην ξερει ποιανου ειναι το παιδί.
Eνδιαφέρον....χαχα Αν και το αποτέλεσμα....Όποιος άλλος θέλει μπορεί να στείλει παιδιά ευχαριστώ
Σωστός ο φίλοςΣε αυτή την περίπτωση το παιδί ονομάζεται Απόλλων, δηλ λίγο από όλων.
Για εξήγησε και σε μας τους ποίο νέους φίλε μουΕδώ χρειάζεται πανοφάνης με την καριόλα τη γυναίκα του και τα γουρούνια........
Για τους παλαιότερους..........................
Εγώ μπορω να το κάνω αυτό και στη σύζυγο και στον σύζυγο! Οποιος-όποια θέλει μπορούμε να δοκιμάσουμε! Από το διαδικτυακό εώς το κανονικό "κέρατο" υπάρχει δρόμος....ΣΑΣ ΓΡΆΦΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΌ ΤΟΥ TREAD
Μου δίνεται το προφίλ της γυναίκας σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δοκιμάζουμε εάν ενδίδει στο φλερτ με άλλους άνδρες με πλήρη εχεμύθεια στείλτε μου προσωπικο μήνυμα
Μου εχει συβμει κατι παρόμοιο στις αρχές..!!!!!!Όπως λέει ο σοφός λαός, άμα θελει να γαμηθει εσύ θα βλεπεις τηλεόραση στο σαλόνι και αυτή θα ξεκωλιαζεται μέσα. Όταν πρωτογνωρισα την δική μου, τους 2-3 πρώτους μήνες είχε μελανιές-πιπιλιες στις γάμπες...κάποιος την ξεπατωνε καλά και από αυτά που είχα καταλάβει ήταν κάποιος αρκετά πιο μεγάλος. Αυτή τότε 25-26
Τότε την πρωτογνωρισα, μετά φάνηκε πως ξεκοψε από αυτόν που έβλεπε. Είμαστε μαζί από τότε και 10 χρόνια παντρεμένοιχαρα στο κουραγιο σου..και τι εκανες?μηπως τη γαμουσε το αφεντικο της..η καποιος αλλος χορηγος?γιατι οι ελλεινιδες οταν απατανε..συνηθως το κανουν με κανεναν τετοιο φραγκατο
Και τώρα πώς τα πάτεΤότε την πρωτογνωρισα, μετά φάνηκε πως ξεκοψε από αυτόν που έβλεπε. Είμαστε μαζί από τότε και 10 χρόνια παντρεμένοι