1 . τον εχω παιξει μεσα στην θαλασσα.
2 . εχω γαμησει μεσα στην θαλασσα.
3. στο αυτοκινητο παμπολες φορες .
4 . πιπα -μαλακια στο αυτοκινητο στην εθνικη (πολυ επικυνδυνο)
5. σε μπαλκονι με γειτονες παρεα απεναντι
6. σε χωραφι πανω στο αμαξι γιατι δεν προλαβαιναμε
7 . στο σπιτι της κυριας που δουλευε η δικια μου.. ημουν περαστικος , ανεβηκα να δω τι κανει η καλη μου και αυτη με πηγε στο κρεβατι του ζευγαριου και στα 4 την πηρα απο παντου...(τι χυσιμο τοτε !!!!!!!!)
8 . Ροδο φανταρος και πηδαγα την κοπελα που δουλευε στο σουβλατζιδικο της περιοχης (παστιδα) και μας εφερνε σουβλακια απο την τρυπα . Στην παραλια βραδυ με κοσμο να κανει μπανιο , αυτοκινητα να κορναρουν...
9 . το καλυτερο ολων .... φοιτητης σε πολη Θεσσαλιας ειχα μια γκομενα που εμενε στην γειτονικη πολη ( 30 χιλιομετρα ) στο σπιτι της γιαγιας της...
μου λεει το βραδυ ελα αν θες να κατσουμε παρεα να φαμε κιολας ... χειμωνας και ισα να εχει αρχισει να ριχνει χιονι λεω στον κολλητο μου να με παει , να μην μπορει .... οποτε περνω το παπαδι του και ξεκιναω μεσα στο κρυο (παγωσα εντελως) .. φτανω και με περνει η γκομενα μεσα και να μου λεει αφου ζεσταθηκα λιγο να πηδηχτουμε λεει στο διπλα δωματιο με την γιαγια στο σαλονι.... δεν προλαβα να φερω αντισταση. οχι που δεν ηθλελα . ειχε καυλωσει τρελα στην ιδεα να πηδιωμαστε και καλα στα κρυφα... η γιαγια ηταν στο σαλονι και εβλεπε τηλεωραση (ειχε καποια κινητικα θεματα ) και εγω την ξεσκιζα απο οπου ειχε τρυπα...
δεν μετανιωνω τιποτα απο ολα αυτα ... ευχομαι να κανω και αλλα !!!!!!!!!!!!!!