goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.256
- Πόντοι
- 456
Εμενα μου έτυχε με μια γκόμενα που ηταν αρραβονιασμενη κιόλας μετά το 1 γύρο στο σεξ κ ενώ ήμουν χαλαρός ξαπλωμένος να μου λεει θα σε φάω.... κ πετάω ένα κάνε ότι γουστάρεις καυλα μου.
Σε κλάσματα δευτερόλεπτου κανει η γκομενα μια αστραπιαία κίνηση σαν άγρια γάτα κ με δαγκωσε στο στήθος δυνατά κ με γρατσουνησε στην κοιλιά.... ουρλιαξα από τον πόνο κ τρόμαξα....
Μετά μου ζητούσε συγνώμη κ άρχισε να μου τριβεται κάνοντας μου μασάζ λέγοντας είμαι κακκό κορίτσι κ πρέπει να με τιμωρήσεις.
Αφού μου τον έκανε πέτρα μπήκα σε νέο γύρο σεξ κ εκεί που την είχα στα 4 κ έδινα πόνο έχοντας βάλει λιγο δάχτυλο στην πίσω τρύπα της.....την κατάλληλη στιγμή κανω μια κίνηση κ πάω να μπω κωλο.
Αυτή έλεγε όχι από κει δεν μου αρέσει αλλά την λεω απόλαυσε την τιμωρία σου καριόλα.....
Μπαίνω προσεκτικα κ πολυ αργά στη αρχή στο ρελαντί μεχρι να συνηθίσει η γκόμενα το καυλι στο κολαντερο της κ σταδιακά αύξησα ρυθμό.
Της ξέσκισα την κωλοτρυπίδα για ώρα εχοντας στο μυαλό μου τον πόνο που νωρίτερα μου προκάλεσε με το δάγκωμα κ το γρατσούνισμα της
Της είχα πιάσει το λαιμό κ ούρλιαζε από τον πόνο κ φώναζε από την καυλα. Είχε καυλωσει επικίνδυνα κ με τα νύχια της γρατσουνουσε το σεντόνι του κρεβατιού.
Μετά από λίγο πετάω το λάστιχο την βάζω να γονατίσει μπροστά μου κ την έχυσα στο πρόσωπο......έφυγε για μπάνιο σαν βρεγμένη γάτα με κατεβασμένο το κεφάλι της!!!!
Η καποτα είχε και μερεντα πάνω;