The1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.712
- Πόντοι
- 1.446
Ακολουθεί το ξεφτιλικι της Ρουμανας καθαρίστριας μου ...
Είμαι Βουκουρεστι για δουλειές μένω καιρό εκεί και μόλις έκλεισα σπίτι
Ζητάω από την agent να μου βρει μια καθαρίστρια για να φροντίζει το σπίτι... ... να μην ασχολουμε με τίποτα γενικώς...
Σκαει λοιπόν μια Ρουμάνα ξανθια 35 ετών αδύνατη με ένα κοντό φόρεμα γόβες, απίστευτα πόδια και ένα κωλο ποίημα...
Της λέω, θα έρχεσαι 2 φορές την εβδομάδα θα φροντίζεις τα πάντα... αλλά θα είσαι ντυμένη έτσι ακριβώς ... με γόβες και κοντά φορέματα ... γελασε δέχτηκε... εφυγα για τη δουλειά μου ...και την άφησα στο σπιτι ...
Την επόμενη φορά έρχεται όπως την ήθελα... κοντο φόρεμα, γόβες ... της λέω ότι είναι πολύ sexy ... μου λέει ότι είναι παντρεμένη και μου δείχνει το δαχτυλίδι...
αρχίζω να την φιλαω ... να της χουφτώνω την κωλαρα της και να της βάζω δάχτυλα παντου ...
Στήθηκε στα τέσσερα όπου η απίστευτη κωλοτριπιδα της παραδόθηκε στην γλώσσα μου ... την έγλειφα βαθειά και της άνοιγα την σουφρα ... και αυτή γουσταρε
αποφασίζω να την πάρω κατευθείαν από τον κωλο ... αντιστάθηκε ...
την αρπάζω από το μαλι και την αρχίζω άγρια κωλοσκαμπιλα ...
I am your Master bitch ... you will serve my needs ...!
Ακολούθησε ανελέητο κωλογαμισι ...
την επερνα από τον κωλο και την χαστούκιζα ... τρελάθηκε η καριόλα...
την εχυσα βαθια μεσα στον κωλο ... και συνέχισα να τη γαμαω ...
την εχυσα μετα στο μουνι ... και συνέχισα να την γαμαω ...
την εχυσα για τριτη φορα στη μούρη της ...
Πήγε στο μπάνιο κοιτώντας την κατάντια της στον καθρέφτη με δέος ...
δεν πιστευε την ποσότητα σπέρματος που έσταζε από παντού ...
Από τότε υποτάχθηκε απόλυτα ... έγινε σκλαβα ...
Την ξεκωλιαζα , τις έχυνα ολες στις τρύπες , και την έστελνα στον άντρα της ξεφτυλισμενη και ψωλοχυμενη ...
Είμαι Βουκουρεστι για δουλειές μένω καιρό εκεί και μόλις έκλεισα σπίτι
Ζητάω από την agent να μου βρει μια καθαρίστρια για να φροντίζει το σπίτι... ... να μην ασχολουμε με τίποτα γενικώς...
Σκαει λοιπόν μια Ρουμάνα ξανθια 35 ετών αδύνατη με ένα κοντό φόρεμα γόβες, απίστευτα πόδια και ένα κωλο ποίημα...
Της λέω, θα έρχεσαι 2 φορές την εβδομάδα θα φροντίζεις τα πάντα... αλλά θα είσαι ντυμένη έτσι ακριβώς ... με γόβες και κοντά φορέματα ... γελασε δέχτηκε... εφυγα για τη δουλειά μου ...και την άφησα στο σπιτι ...
Την επόμενη φορά έρχεται όπως την ήθελα... κοντο φόρεμα, γόβες ... της λέω ότι είναι πολύ sexy ... μου λέει ότι είναι παντρεμένη και μου δείχνει το δαχτυλίδι...
αρχίζω να την φιλαω ... να της χουφτώνω την κωλαρα της και να της βάζω δάχτυλα παντου ...
Στήθηκε στα τέσσερα όπου η απίστευτη κωλοτριπιδα της παραδόθηκε στην γλώσσα μου ... την έγλειφα βαθειά και της άνοιγα την σουφρα ... και αυτή γουσταρε
αποφασίζω να την πάρω κατευθείαν από τον κωλο ... αντιστάθηκε ...
την αρπάζω από το μαλι και την αρχίζω άγρια κωλοσκαμπιλα ...
I am your Master bitch ... you will serve my needs ...!
Ακολούθησε ανελέητο κωλογαμισι ...
την επερνα από τον κωλο και την χαστούκιζα ... τρελάθηκε η καριόλα...
την εχυσα βαθια μεσα στον κωλο ... και συνέχισα να τη γαμαω ...
την εχυσα μετα στο μουνι ... και συνέχισα να την γαμαω ...
την εχυσα για τριτη φορα στη μούρη της ...
Πήγε στο μπάνιο κοιτώντας την κατάντια της στον καθρέφτη με δέος ...
δεν πιστευε την ποσότητα σπέρματος που έσταζε από παντού ...
Από τότε υποτάχθηκε απόλυτα ... έγινε σκλαβα ...
Την ξεκωλιαζα , τις έχυνα ολες στις τρύπες , και την έστελνα στον άντρα της ξεφτυλισμενη και ψωλοχυμενη ...
Τελευταία τροποποίηση: