Geroxekoutis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 11.269
- Πόντοι
- 3.236
Χαχα, σωστός είσαι τύπε μου. Ανακόντα η τύπισσα. Η Ολυμπιακή τότε εξυπηρετούσε τα περισσότερα νησιά.τύπε Ολυμπιακή ήταν ή Anaconda Airlines?
Χαχα, σωστός είσαι τύπε μου. Ανακόντα η τύπισσα. Η Ολυμπιακή τότε εξυπηρετούσε τα περισσότερα νησιά.τύπε Ολυμπιακή ήταν ή Anaconda Airlines?
Θα σας πω μια φαση που ειχα κανει στην @verasub σε μια εκδρομη μας στο Ναυπλιο.Εχουμε κατεβει με την μηχανη για ΠΣΚ και οταν φτασαμε στο δωματιο και αφησαμε τα πραγματα αποφασισαμε να παμε για μπανιο.Βαζει το μαγιω της ενα μαυρο σετακι με το κατω να ειναι κορδονι που εμπαινε ολο μεσα στην κωλοχαραδρα.Φοραει και απο πανω ενα Τ shit και παει να βαλει σορτσακι...
Οχιιιιιι καριολακι..δεν θα φορεσεις σορτσακι..θα κερασουμε ματι ολο τον Νομο Αργολιδος..Γυαλισε το ματι της καριολας οταν καταλαβε τι θα γινοταν
Φορεσε το κρανος και σακιδιο με τις πετσετες και τα λοιπα...ανεβηκε στην μηχανη και ξεκινησαμε.Περιττο να σας πω τι εγινε στον δρομο.Απο πισω μου ειχαν μαζευτει 20 μηχανακια και κανεις δεν μας προσπερνουσε...δεν ξερω γιατι. Μετα βγηκαμε στον δρομο για Τολο και τους χασαμε...
Στον γυρισμο στο δωματιο εφαγε το αναλογο κωλοξεσκισμα για να μαθει να ειναι σοβαρη και οχι πουτανακι που παιρνει ματι την κωλαρα της ο πασα ενας
Το πριν και το μετα στις παρακατω φωτο:
ομαδικο gangbang γαμησι απο μελη του μπου, χυσιμο στην μουρη και κατουρημα για καθαρισμα.Φρέσκια περιπέτεια.
Βραδινή έξοδος με γκομενάκι από εφαρμογή. Νέα, όμορφη, με το γυμναστήριό της και υψηλή θέση σε διαφημιστική. Κατάλαβα αμέσως όμως πως έχει μία ροπή να δοκιμάζει πράγματα και μάλιστα εύκολα. Η βραδιά πάει εξαιρετικά και αποφασίζει να έρθει να δει το loft μου για ένα τελευταίο ποτό. Γαμήσια ιστορίες και της κάνω κάποια στιγμή "no pain no gain". Καταλαβαίνει πως το πράγμα θα γίνει πιο σοβαρό και στήνεται νομίζοντας πως θα φάει μαστιγώματα από δερμάτινη ζώνη. Για να μην τα πολυλογώ στη σούφρα της μπήκε μία φιάλη καλό κρασί κατά 70% και επειδή είχε τελειώσει φρόντισα να της σερβίρω λευκό δικής μου παραγωγής σε ποτήρι.
Αποτελεί το νέο στανταράκι και όπως την βλέπω με καλές αντοχές. Ακούω ιδέες. Οι 3 καλύτερες θα δοκιμαστούν πάνω της.
facial και μετα βολτιτσα λερωμενηΦρέσκια περιπέτεια.
Βραδινή έξοδος με γκομενάκι από εφαρμογή. Νέα, όμορφη, με το γυμναστήριό της και υψηλή θέση σε διαφημιστική. Κατάλαβα αμέσως όμως πως έχει μία ροπή να δοκιμάζει πράγματα και μάλιστα εύκολα. Η βραδιά πάει εξαιρετικά και αποφασίζει να έρθει να δει το loft μου για ένα τελευταίο ποτό. Γαμήσια ιστορίες και της κάνω κάποια στιγμή "no pain no gain". Καταλαβαίνει πως το πράγμα θα γίνει πιο σοβαρό και στήνεται νομίζοντας πως θα φάει μαστιγώματα από δερμάτινη ζώνη. Για να μην τα πολυλογώ στη σούφρα της μπήκε μία φιάλη καλό κρασί κατά 70% και επειδή είχε τελειώσει φρόντισα να της σερβίρω λευκό δικής μου παραγωγής σε ποτήρι.
Αποτελεί το νέο στανταράκι και όπως την βλέπω με καλές αντοχές. Ακούω ιδέες. Οι 3 καλύτερες θα δοκιμαστούν πάνω της.
Θα τη στείλω να πάει στο περίπτερο από κάτω και θα της φωνάζω να πάρει και πατατάκιαfacial και μετα βολτιτσα λερωμενη
Προφανώς να της αρέσει, για να τη ξαναξεφτιλίσουμε.Συγγνώμη που πετάγομαι... Αλλά θέλω να μάθω κάτι που είχα πάντα απορία. Όταν ξεφτιλίζετε μια κοπέλα θέλετε να της αρέσει ή να μην της αρέσει;
Σκέφτομαι να ανοίξω κυριακάτικο (πιανεται από σήμερα το βράδυ) ξεφτιλισματα που σας έχουν κάνει.
Σωστά. Ασε που όλοι οι συναγωνιστές, κοιτάνε τις κορασίδες και κάνουν σκερτινγκ με μια.άπατο θα πάει , γιατι οι μυστες του μπου δεν μασάνε απο τετοια
Έτσι, το τέλειο θα ήταν να είσαι 5 βήματα πίσω και να παρακολουθείς.Θα τη στείλω να πάει στο περίπτερο από κάτω και θα της φωνάζω να πάρει και πατατάκια
Έλεγα μήπως φτιάχνεστε αν και καλά η γυναίκα δεν πολυγουστάρει και ψιλο-υποφέρει τύπουΠροφανώς να της αρέσει, για να τη ξαναξεφτιλίσουμε.