Νέα

Ποιό είναι το μεγαλύτερο ξεφτίλισμα που έχετε κάνει σε γκόμενα ή τάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 631
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.261
Πόντοι
3.556
Τον περασμενο χειμώνα, μέσω tinder είχα γνωρίσει μια γκομενα που αμέσως μου πρότεινε ξενοδοχείο και σεξ. Πολύ ζεν τύπισσα, πρέπει να έπινε 2-3 τσιγάρα την ημέρα. ωραίο μουνί και πιτσιρίκα. Καμία 25άρα. Αφού κάναμε ένα μασαζάκι για χαλάρωμα άρχισα να την γαμάω στην 01:30 και τελείωσα 7 η ώρα το πρωί. Δεν έλεγε όχι σε τίποτα. Τι μουνί πήδηξα, τι κώλο, τι στόμα της τον έβαζα. Το κορυφαίο είναι ότι της είχα κάνει τον κώλο μπλε από τα χαστούκια και το τελευταίο 3ωρο την γαμούσα με κολλημένα χύσια στην μούρη της. Έχυνα εκεί και ξαναπηδούσα. Να είναι καλά το kamagra. Αν δεν ξέρετε τι είναι, πηγαίντε να το ψάξετε!!!

Ευτυχώς τύπε που ήταν χειμώνας γιατί καλοκαίρι θα την τρώγανε οι σφήγκες με τα κολλημένα χύσια στη μούρη :confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.100
Πόντοι
25.467
Τον περασμενο χειμώνα, μέσω tinder είχα γνωρίσει μια γκομενα που αμέσως μου πρότεινε ξενοδοχείο και σεξ. Πολύ ζεν τύπισσα, πρέπει να έπινε 2-3 τσιγάρα την ημέρα. ωραίο μουνί και πιτσιρίκα. Καμία 25άρα. Αφού κάναμε ένα μασαζάκι για χαλάρωμα άρχισα να την γαμάω στην 01:30 και τελείωσα 7 η ώρα το πρωί. Δεν έλεγε όχι σε τίποτα. Τι μουνί πήδηξα, τι κώλο, τι στόμα της τον έβαζα. Το κορυφαίο είναι ότι της είχα κάνει τον κώλο μπλε από τα χαστούκια και το τελευταίο 3ωρο την γαμούσα με κολλημένα χύσια στην μούρη της. Έχυνα εκεί και ξαναπηδούσα. Να είναι καλά το kamagra. Αν δεν ξέρετε τι είναι, πηγαίντε να το ψάξετε!!!

Αν δεν εξαντλήσεις το 8ωρο συν υπερωρία, δεν πιάνεται για ξεφτίλισμα. :coffee:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
4.234
Πόντοι
2.846
Τύπε είσαι ο καλυτερότερος :confused:
Εγώ στο ενδιάμεσο πάντως θα τσίμπαγα κατιτίς. Ίσως κατουρούσα κιόλας.
Πολλές οι ώρες και μάλιστα με βραδινά ένσημα

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.835
Πόντοι
606
Που χάθηκε ο Ιάκωβος με τις φιδαρες του?

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
τύπε ειναι η ιδια που ειχες γραψει σε μια δοση οτι την ειχες βγαλει βολτα σε πλατεια , που την κερασες σοκολατα και που τελικα σε άφησε με το πουλι στο χερι;

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
Τύπε είσαι ο καλυτερότερος :confused:
Εγώ στο ενδιάμεσο πάντως θα τσίμπαγα κατιτίς. Ίσως κατουρούσα κιόλας.
Πολλές οι ώρες και μάλιστα με βραδινά ένσημα

Εννοείται πως έφαγα. Και όχι μόνο αυτό. Κέρασε κιόλας. 100€ δωμάτιο διαμονή σουίτα πήρα. Αυτό έλειπε!!

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
τύπε ειναι η ιδια που ειχες γραψει σε μια δοση οτι την ειχες βγαλει βολτα σε πλατεια , που την κερασες σοκολατα και που τελικα σε άφησε με το πουλι στο χερι;

Καλησπέρα αδελφάκι. Όχι αυτή είναι αλλη. Που την θυμήθηκες; Τι είχα τραβήξει τότε.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.261
Πόντοι
3.556

Πήρε το αίμα του πίσω ... της έδειξε της καριόλας :confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.261
Πόντοι
3.556
Εννοείται πως έφαγα. Και όχι μόνο αυτό. Κέρασε κιόλας. 100€ δωμάτιο διαμονή σουίτα πήρα. Αυτό έλειπε!!

Μόνο 100 το δωμάτιο ?

Έπρεπε να τη βάλεις να πληρώσει και τη δόση του αυτοκινήτου να την ξεφτιλίσεις τελείως τη χαμούρα :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.285
Πόντοι
12.756
Με @RETRO εδω μεσα μουνια ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ , ΜΟΝΟ

Σας εχει ολους στο μπλοκακι του

Masterchef GIF by Star Channel TV

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.395
Πόντοι
14.936

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.285
Πόντοι
12.756

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.395
Πόντοι
14.936
δεν σε ειχα για τόσο ρομαντικο :coffee:
Κοίτα..
Ότι και αν εχω κανει σε γκόμενες εγινε με την θέληση τους...
Οπότε αυτόματα δεν θεωρείται ξεφτιλικι...
Ο σκοπος είναι να βγάζετε γούστα για να γουστάρετε όχι για να
χρησιμοποιηθούνε σαν μεσο εκδίκησης η οποια άλλη μαλακια...
Γνώμη μου...

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.390
Πόντοι
2.836
Εμενα μου έτυχε με μια γκόμενα που ηταν αρραβονιασμενη κιόλας μετά το 1 γύρο στο σεξ κ ενώ ήμουν χαλαρός ξαπλωμένος να μου λεει θα σε φάω.... κ πετάω ένα κάνε ότι γουστάρεις καυλα μου.

Σε κλάσματα δευτερόλεπτου κανει η γκομενα μια αστραπιαία κίνηση σαν άγρια γάτα κ με δαγκωσε στο στήθος δυνατά κ με γρατσουνησε στην κοιλιά.... ουρλιαξα από τον πόνο κ τρόμαξα....

Μετά μου ζητούσε συγνώμη κ άρχισε να μου τριβεται κάνοντας μου μασάζ λέγοντας είμαι κακκό κορίτσι κ πρέπει να με τιμωρήσεις.

Αφού μου τον έκανε πέτρα μπήκα σε νέο γύρο σεξ κ εκεί που την είχα στα 4 κ έδινα πόνο έχοντας βάλει λιγο δάχτυλο στην πίσω τρύπα της.....την κατάλληλη στιγμή κανω μια κίνηση κ πάω να μπω κωλο.

Αυτή έλεγε όχι από κει δεν μου αρέσει αλλά την λεω απόλαυσε την τιμωρία σου καριόλα.....

Μπαίνω προσεκτικα κ πολυ αργά στη αρχή στο ρελαντί μεχρι να συνηθίσει η γκόμενα το καυλι στο κολαντερο της κ σταδιακά αύξησα ρυθμό.

Της ξέσκισα την κωλοτρυπίδα για ώρα εχοντας στο μυαλό μου τον πόνο που νωρίτερα μου προκάλεσε με το δάγκωμα κ το γρατσούνισμα της

Της είχα πιάσει το λαιμό κ ούρλιαζε από τον πόνο κ φώναζε από την καυλα. Είχε καυλωσει επικίνδυνα κ με τα νύχια της γρατσουνουσε το σεντόνι του κρεβατιού.

Μετά από λίγο πετάω το λάστιχο την βάζω να γονατίσει μπροστά μου κ την έχυσα στο πρόσωπο......έφυγε για μπάνιο σαν βρεγμένη γάτα με κατεβασμένο το κεφάλι της!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom