aarsenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
δεδομένο ότι ο ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα Eλλάδος.
μήπως είσαι φίλος του ριμπό?Τα δικα σου δεδομενα διαφερουν απο τα δικα μου και απο πολλων αλλων... Παντως περυσι τη δευτερη θεση την κατεκτησε ο οσφπ, αρα μπορει ανετα και φετος να το επαναλαβει.
Φιλος ειμαι με οποιον γουσταρω μαγκακο. Την ειρωνεια να την κανεις στους δικους σου κολλητους. Αντε γεια,γ...ω το Πειραια.aarsenikos
μήπως είσαι φίλος του ριμπό?
τελικά αυτό σας πείραξε περισσότερο μπορεί να το επαναλάβουμε και φeτos.αντε γεια.
οξω μωρη ηθικη πρωταθλητρια..Φιλος ειμαι με οποιον γουσταρω μαγκακο. Την ειρωνεια να την κανεις στους δικους σου κολλητους. Αντε γεια,γ...ω το Πειραια.
τώρα σκέφτομαι μήπως είσαι ο ίδιος ο RIBO ,αλλα πάλι πως έμαθες τόσο γρήγορα ελληνικά μήπως έχεις μόνιμο διερμηνέα?????.Φιλος ειμαι με οποιον γουσταρω μαγκακο. Την ειρωνεια να την κανεις στους δικους σου κολλητους. Αντε γεια,γ...ω το Πειραια.
γιατί το προκαταβάλλεις για βρισιές , η αντιπαράθεση είναι υγιής .τώρα αν υπάρχουν και " " τι να κάνουμε.Aλλο ενα θρεντ υβρεων και αντιπαραθεσεων ξεκινα..
Παντως ο Ολυμπιακος θα το παρει παλι!
ελα ντε γιατι πειραχτηκαν?τελικά αυτό σας πείραξε περισσότερο μπορεί να το επαναλάβουμε και φeτos.αντε γεια.
οξω μωρη ηθικη πρωταθλητρια..
15 & πας για 16 κακομοιρη κατατρεγμενη προσφυγοπουλα..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Τα δικα σου δεδομενα διαφερουν απο τα δικα μου και απο πολλων αλλων... Παντως περυσι τη δευτερη θεση την κατεκτησε ο οσφπ, αρα μπορει ανετα και φετος να το επαναλαβει.
οπως παντα ε?????εκει που καταλήγουν τα λείμματα..εκεί που υπάρχει η χλέμπα... εκεί που ισχύει τσάμπα μάγκας παπαριώτης/πειραιώτης...Αυτή ,του πρώην πρακτορα της ΣΤΑΖΙ ..αυτή που την γάμαγε ο 6ος αμερικάνικος στόλος..
αυτή θα ανοίξει το ψωλάραγμα της (μουνί της)και θα ρουφήξει τα ψωλοχυμα μας.. θα έρθει δεύτερη
Παράθεση από: pleasuregiver στις σήμερα στις 11:22
οξω μωρη ηθικη πρωταθλητρια..
15 & πας για 16 κακομοιρη κατατρεγμενη προσφυγοπουλα..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
since1991
Σε όλους τα ίδια γράφεις... έχεις καταντήσει γραφικός... πλέζουρα... είσαι μαλάκας με Kατοχυρωμένη Πατέντα... είσαι αξιολύπητος.... γαμιάς της χούφτας
καλα αφου ηρθε δευτερος εγω πως ειχα παει σε φιεστα????Χαιρομαι ιδιαιτερα που μαθαινω pleasuregiver πως εισαι διπλωματουχος μαλακας. Ευχαριστω τον since1991 για την πληροφορια αυτη. Κατι ειχα καταλαβει..
Εγω πολυ ηρεμα και ευγενικα ειπα την γνωμη μου πως ο οσφπ περυσι ηταν δευτερος και πως δεν θεωρω δεδομενο οτι θα το παρει φετος. Ουτε εβρισα ουτε ειρωνευτικα κανενα. Αληθεια να σου πω στα αρχιδια μου αν ερθει πρωτος ή δευτερος ή υποβιβαστει. Αμα ειναι ρε ηδονικε τυπε να γραφεις μονο εσυ εδω μεσα και οι υπολοιποι να παρακολουθουμε τις σοφιες σου.
Μαλλον δεν εχουμε το δικαιωμα να εκφρασουμε γνωμη, να ζηταμε την αδεια σου.
Ευκολο να βριζεις και να ειρωνευεσαι πισω απο μια οθονη, το κανω και γω αμα λαχει. Σου κατεβαζω ολο σου το σοϊ, τα σπιτια και τους αγιους πολυ ευκολα. Και ετσι θα γινω αντρας και μαγκας σαν και εσενα...
Οταν λειτουργεις μεσα σε ενα συνολο, μεσα σε μια ομαδα οπως ειμαστε τα μελη αυτου του site, πρεπει να σεβεσαι προσωπα και καταστασεις. Εγω μπαινω εδω μεσα για τη πλακα μου, να ξεφυγω,να γελασω και οχι να εχω το καθε καραγκιοζη να βριζει. Μαζεψου λοιπον μαλακακο και αν τραβαει ο οργανισμος σου μαγκιες και εχεις πλεονασμα τεστοστερονη να ξοδεψεις, υπαρχουν και αλλοι τροποι.Δοκιμασε τον πραγματικο κοσμο μακρια απο την οθονη του PC σου.