Νέα

Ποια ομάδα θα κατακτήσει την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Eλλάδος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aarsenikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

πια ομάδα θα κατάχτηση την δεύτερη θέση?

• Αεκ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Aρης

• Παναθηναϊκός

• Παοκ

• Aλλη

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
δεδομένο ότι ο ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα Eλλάδος. :dancing: :dancing:

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Τα δικα σου δεδομενα διαφερουν απο τα δικα μου και απο πολλων αλλων... Παντως περυσι τη δευτερη θεση την κατεκτησε ο οσφπ, αρα μπορει ανετα και φετος να το επαναλαβει.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ο αστερας τριπολης! :grin:

OP
OP
A

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Τα δικα σου δεδομενα διαφερουν απο τα δικα μου και απο πολλων αλλων... Παντως περυσι τη δευτερη θεση την κατεκτησε ο οσφπ, αρα μπορει ανετα και φετος να το επαναλαβει.
μήπως είσαι φίλος του ριμπό?
τελικά αυτό σας πείραξε περισσότερο μπορεί να το επαναλάβουμε και φeτos.αντε γεια.

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
aarsenikos
μήπως είσαι φίλος του ριμπό?
τελικά αυτό σας πείραξε περισσότερο μπορεί να το επαναλάβουμε και φeτos.αντε γεια.
Φιλος ειμαι με οποιον γουσταρω μαγκακο. Την ειρωνεια να την κανεις στους δικους σου κολλητους. Αντε γεια,γ...ω το Πειραια.

Επισκέπτης
Φιλος ειμαι με οποιον γουσταρω μαγκακο. Την ειρωνεια να την κανεις στους δικους σου κολλητους. Αντε γεια,γ...ω το Πειραια.
οξω μωρη ηθικη πρωταθλητρια..
15 & πας για 16 κακομοιρη κατατρεγμενη προσφυγοπουλα..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
οξω εσυ μωρη λουλου.Ε λουλου.

OP
OP
A

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
:think:τώρα σκέφτομαι μήπως είσαι ο ίδιος ο RIBO :headbang:,αλλα πάλι πως έμαθες τόσο γρήγορα ελληνικά μήπως έχεις μόνιμο διερμηνέα?????. :rockon: :dancing:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Aλλο ενα θρεντ υβρεων και αντιπαραθεσεων ξεκινα..
Παντως ο Ολυμπιακος θα το παρει παλι! :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.235
Πόντοι
22.785
Ο γαυρος θα ερθη και δευτερος και μη σου πω τεταρτος..
Βαζελος θεος .............

OP
OP
A

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
δεύτερος το λες γιατί είσαι πονόψυχος δεν καταλαβαίνω. :think: :idiot:

OP
OP
A

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Aλλο ενα θρεντ υβρεων και αντιπαραθεσεων ξεκινα..
Παντως ο Ολυμπιακος θα το παρει παλι! :rockon:
γιατί το προκαταβάλλεις για βρισιές :think:, η αντιπαράθεση είναι υγιής :rockon:.τώρα αν υπάρχουν και " :jerking:" τι να κάνουμε.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ελα ντε γιατι πειραχτηκαν?
ενα πρωταθληματακι κλεψατε σιγα τα αυγα
αλλωστε το πρωτο ειναι που κλεβετε η το τελευτεο?

Επισκέπτης

Σε όλους τα ίδια γράφεις... έχεις καταντήσει γραφικός... πλέζουρα... είσαι μαλάκας με Kατοχυρωμένη Πατέντα... είσαι αξιολύπητος.... γαμιάς της χούφτας

succubi

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16

θα θελες

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
εκει που καταλήγουν τα λείμματα..εκεί που υπάρχει η χλέμπα... εκεί που ισχύει τσάμπα μάγκας παπαριώτης/πειραιώτης...Αυτή ,του πρώην πρακτορα της ΣΤΑΖΙ ..αυτή που την  γάμαγε ο 6ος αμερικάνικος στόλος..
αυτή θα ανοίξει το ψωλάραγμα της (μουνί της)και θα  ρουφήξει τα ψωλοχυμα μας.. θα έρθει δεύτερη

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εκει που καταλήγουν τα λείμματα..εκεί που υπάρχει η χλέμπα... εκεί που ισχύει τσάμπα μάγκας παπαριώτης/πειραιώτης...Αυτή ,του πρώην πρακτορα της ΣΤΑΖΙ ..αυτή που την  γάμαγε ο 6ος αμερικάνικος στόλος..
αυτή θα ανοίξει το ψωλάραγμα της (μουνί της)και θα  ρουφήξει τα ψωλοχυμα μας.. θα έρθει δεύτερη
οπως παντα ε????? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Παράθεση από: pleasuregiver στις σήμερα στις 11:22

since1991
Σε όλους τα ίδια γράφεις... έχεις καταντήσει γραφικός... πλέζουρα... είσαι μαλάκας με Kατοχυρωμένη Πατέντα... είσαι αξιολύπητος.... γαμιάς της χούφτας

Χαιρομαι ιδιαιτερα που μαθαινω pleasuregiver πως εισαι διπλωματουχος μαλακας. Ευχαριστω τον since1991 για την πληροφορια αυτη. Κατι ειχα καταλαβει..
Εγω πολυ ηρεμα και ευγενικα ειπα την γνωμη μου πως ο οσφπ περυσι ηταν δευτερος και πως δεν θεωρω δεδομενο οτι θα το παρει φετος. Ουτε εβρισα ουτε ειρωνευτικα κανενα. Αληθεια να σου πω στα αρχιδια μου αν ερθει πρωτος ή δευτερος ή υποβιβαστει. Αμα ειναι ρε ηδονικε τυπε να γραφεις μονο εσυ εδω μεσα και οι υπολοιποι να παρακολουθουμε τις σοφιες σου.
Μαλλον δεν εχουμε το δικαιωμα να εκφρασουμε γνωμη, να ζηταμε την αδεια σου.
Ευκολο να βριζεις και να ειρωνευεσαι πισω απο μια οθονη, το κανω και γω αμα λαχει. Σου κατεβαζω ολο σου το σοϊ, τα σπιτια και τους αγιους πολυ ευκολα. Και ετσι θα γινω αντρας και μαγκας σαν και εσενα...
Οταν λειτουργεις μεσα σε ενα συνολο, μεσα σε μια ομαδα οπως ειμαστε τα μελη αυτου του site, πρεπει να σεβεσαι προσωπα και καταστασεις. Εγω μπαινω εδω μεσα για τη πλακα μου, να ξεφυγω,να γελασω και οχι να εχω το καθε καραγκιοζη να βριζει. Μαζεψου λοιπον μαλακακο και αν τραβαει ο οργανισμος σου μαγκιες και εχεις πλεονασμα τεστοστερονη να ξοδεψεις, υπαρχουν και αλλοι τροποι.Δοκιμασε τον πραγματικο κοσμο μακρια απο την οθονη του PC σου. 

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Χαιρομαι ιδιαιτερα που μαθαινω pleasuregiver πως εισαι διπλωματουχος μαλακας. Ευχαριστω τον since1991 για την πληροφορια αυτη. Κατι ειχα καταλαβει..
Εγω πολυ ηρεμα και ευγενικα ειπα την γνωμη μου πως ο οσφπ περυσι ηταν δευτερος και πως δεν θεωρω δεδομενο οτι θα το παρει φετος. Ουτε εβρισα ουτε ειρωνευτικα κανενα. Αληθεια να σου πω στα αρχιδια μου αν ερθει πρωτος ή δευτερος ή υποβιβαστει. Αμα ειναι ρε ηδονικε τυπε να γραφεις μονο εσυ εδω μεσα και οι υπολοιποι να παρακολουθουμε τις σοφιες σου.
Μαλλον δεν εχουμε το δικαιωμα να εκφρασουμε γνωμη, να ζηταμε την αδεια σου.
Ευκολο να βριζεις και να ειρωνευεσαι πισω απο μια οθονη, το κανω και γω αμα λαχει. Σου κατεβαζω ολο σου το σοϊ, τα σπιτια και τους αγιους πολυ ευκολα. Και ετσι θα γινω αντρας και μαγκας σαν και εσενα...
Οταν λειτουργεις μεσα σε ενα συνολο, μεσα σε μια ομαδα οπως ειμαστε τα μελη αυτου του site, πρεπει να σεβεσαι προσωπα και καταστασεις. Εγω μπαινω εδω μεσα για τη πλακα μου, να ξεφυγω,να γελασω και οχι να εχω το καθε καραγκιοζη να βριζει. Μαζεψου λοιπον μαλακακο και αν τραβαει ο οργανισμος σου μαγκιες και εχεις πλεονασμα τεστοστερονη να ξοδεψεις, υπαρχουν και αλλοι τροποι.Δοκιμασε τον πραγματικο κοσμο μακρια απο την οθονη του PC σου. 
καλα αφου ηρθε δευτερος εγω πως ειχα παει σε φιεστα???? :think: :think: :think: :think:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Η 2η θέση παίζεται μεταξύ βάζελου και χανούμισας όπως γίνεται τόσα χρόνια.
Ο παντοδύναμος θα τα γαμήσει όλα.
Το Λέτο τον παιχταρά τον είδατε?

Συνημμένα

• 8eios1.jpg
    8eios1.jpg
    186,4 KB · Εμφανίσεις: 32

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom