psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
παιζουν δυνατα και τα παλληκαρια απο πανω....βλέπω συναγωνισμό μεταξύ παο και άλλης,να αρχίζω να ανήσυχο?
καλα δεν ντρεπεσαι ....σε μενα το λες αυτο?????και φετος παλι με 4 θα σας χαιρεταμε αλλα βαλε και 2 πεναλτυ 4-2 θαναι..ακομα και στα φιλικα πεναλτυ ρε σας δινουν απο κεκτημενη ταχυτητα..
εγω τι ειμαι????εγω ειμαι original φιλε μου ΑΕΚΑΡΑΑΑΑ
το θεμα τωρα ειναι αν θα βγουμε δευτεροι.....ασε τις παραγκες και τις καλυβες...αλλα εσυ ρε φιλε χρηστιδη εισαι ικανος να μου πεις οτι και η ΑΕΚ ειχε παραγκα..
η μαλακια της καλαμαριας φταιει και την πληρωσαμε εμεις.....κοιτα εγω θελω την ΑΕΚ πρωτη παντα ,ο δικεφαλος πρεπει ναναι πρωτος παντου...μην με αρχιζεις σε θεωριες τωρα..δεν γουσταρω δευτεροτριτους...και φετος μονοι μας το χασαμε...με την νοοτροπια λουζερ που διακατεχει πολλους στην ΑΕΚ
και τα πλέυ off,και ο ριμπό ακόμα.πολλές δήλωσις και όχι συγκέτρωση.και μετά κλάμα για τα πλέυ off,δεν έπρεπε να γίνουν και τέτοια.αφού το ξέραμε από την άρχει του πρωταθλήματος.η μαλακια της καλαμαριας φταιει και την πληρωσαμε εμεις.....
σημαίνει ότι εμείς πιστεύουμε ότι θα το paroume.sto τέλος θα δούμε αν έχουμε δίκιο τώρα μονο θεωρητικά μιλάμεΔεν κατάλαβα ???? τους γάβρους στην ψηφοφορία για την δεύτερη θέση δεν τους έχετε…. Σημαίνει κάτι αυτό ????