Νέα

Ποιά η ζωή που κάνετε σήμερα και ποιά η ζωή που έχετε ονειρευτεί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Arxontas1999

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Like
124
Πόντοι
1
Οι πολιτικοί (όπως και η πολιτική) είναι γέννημα του εκάστοτε πληθυσμού που ονομάζουμε "λαός". Κάτι που, δυστυχώς, το ξεχνάμε με τεράστια ευκολία, σε κάθε ευκαιρία.
Ναι, οι πολιτικοί είναι σάπιοι, ναι κλέβουνε συστηματικά, ανεξαρτήτως κόμματος. Αλλά... απο που ακριβώς βγήκαν οι πολιτικοί; Μήπως έπεσαν απο τον ουρανό;
Το πρόβλημα εδώ βρίσκεται στην αντίληψη. Δεν έχει νόημα η σύγκριση του ποσού, ή του μεγέθους, αλλά του αναλογούντος ποσοστού. Το να προσπερνάς την απόδειξη, ή να δέχεσαι να δουλεύεις μαύρα, για να παίρνεις μέρος απο τα λεφτά που θα σου γίνονταν κρατήσεις, μπορεί να ακούγεται ασήμαντο, αλλά είναι ενδεικτικό του τι είναι ανεκτό και προτιμώμενο στην αντίληψη του κόσμου. Ή, για να το πω και αλλιώς, πως έχουμε την απαίτηση να έχουμε σωστούς πολιτικούς, όταν σαν κοινωνία είμαστε το ίδιο σάπιοι με αυτούς; Ας διορθώσουμε τα αόρατα κακώς κείμενα, και μετά το θέμα των διεφθαρμένων πολιτικών θα διορθωθεί σχεδόν απο μόνο του.
Αλλιώς, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Θα συνεχιστεί ο ίδιος διάλογος εσαεί.
Κάτσε ρε φίλε βάζεις ότι ο απλός κοσμακης που δουλεύει για ενα κομμάτι ψωμί είναι ίδιος με τα καθήκια τους πολιτικούς που έχουν κάνει τα χίλια 2 κλέβουν τη οικονομια και όχι μόνο,πχ ο Κούλης μας γάμησε 4 χρόνια,έκλεψε τη οικονομικά της χώρας,αθώωσε παιδεραστές και βιαστές όπως το φιλιπιδη και το Λιγνάδη,έβαλε πρόστιμο στους γέρους ότι αν δε κάνουν το εμβόλιο θα πληρώνουν πρόστιμο 100 ευρώ το μήνα,στους φοιτητές το ν+2 που λέει ότι δε μπορείς να πας σε ΙΕΚ άμα δε μπορείς να τελειώσεις το πανεπιστήμιο και αυτό γιατί η κεραπεος τα παίρνει από τους σχολάρχες των ιδιωτικών ιεκ έτσι ώστε να μπορεί ο άλλος να πάει μόνο σε ιδιωτικό ιεκ,επίσης ο Κούλης είναι η αιτία που πέθαναν τόσοι στα Τέμπη θες και άλλα?είναι δυνατόν να συγκρίνεις το καθήκι Κούλη με τον απλό κόσμο?δε θα πω για το Σαμαρά που έφερε εδώ πέρα όλους τους μετανάστες που έχουν βλάψει τη χώρα μας οι Αλβανοί που όλο σκοτώνουν και βιάζουν,οι Πακιστανοί και Αφγανοί που έχουν ακουστεί περιπτώσεις να βιάσουν όχι τοσο πολύ όσο οι Αλβανοί αλλά ναι.Η το Πάγκαλο και το Βενιζέλο που στα μνημόνια κλέψανε πάρα πολλά από τη οικονομία της χώρας μας για να κάνουν τις σάπιες περιουσίες τους,ξ δεξιά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μας κατάστρεψε,δε μπορείς λοιπόν να συγκρίνεις το κόσμο έξω που δουλεύει για 600 ευρώ και πάει με το σταυρό στο χέρι ότι είναι ίδιος με τα ρεμαλια και καθήκια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

t0nic

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2021
Like
51
Πόντοι
0
υγεια να εχουμε . χωρις υγεια τπτ δεν εχει νοημα. η ζωη αν τα εφερνε ολα οπως τα θελουμε δεν θα ειχε και ενδιαφερον.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.854
Πόντοι
9.297
ναι αλλα στον δημοσιο τομεα μπορει να παιρνεις λιγοτερα απο τον ιδιοτικο αλλα τα παιρνεις μονιμα και χωρις να κουραζεσαι γιατι οι δημοσιοι υπαλληλοι το κωλοβαρανε κοινως ενω στον ιδιωτικο τομεα οντως δουλευουν σα σκυλια οι εργαζομενοι.
Στον Δημ.τομεα υπάρχουν υπηρεσίες που δεν έχουν άτομα και αυτοί που μένουν πρέπει να κάνουν παρά πολλές δουλειές.Εχεις στο μυαλό σου υπηρεσίες πριν τα μνημονια που πραγματικά πολλοί κωλοβαρουσαν γιατί δεν είχαν τι να κάνουν.

Είπαμε όσοι έχετε πτυχία τραβάτε εξωτερικό να γουστάρετε. Η ελλάδα είναι καλή μονό για διακοπές.
Ο πτυχιούχος γκρινιάζει εδώ γιατί δεν βγάζει ούτε χίλια ευρώ.
Όμως αν βγάζει πέντε χιλιάδες ευρώ έξω και δεν θα έχει χρόνο να πάει μια βόλτα η να γεμίσει το ψυγείο του θα ειναι πιο καλά;

Arxontas1999

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Like
124
Πόντοι
1
Στον Δημ.τομεα υπάρχουν υπηρεσίες που δεν έχουν άτομα και αυτοί που μένουν πρέπει να κάνουν παρά πολλές δουλειές.Εχεις στο μυαλό σου υπηρεσίες πριν τα μνημονια που πραγματικά πολλοί κωλοβαρουσαν γιατί δεν είχαν τι να κανουν.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι στη πλειοψηφία το κωλοβαρανε εγώ αυτό ξέρω.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.106
Πόντοι
456
Κάτσε ρε φίλε βάζεις ότι ο απλός κοσμακης που δουλεύει για ενα κομμάτι ψωμί είναι ίδιος με τα καθήκια τους πολιτικούς που έχουν κάνει τα χίλια 2 κλέβουν τη οικονομια και όχι μόνο,πχ ο Κούλης μας γάμησε 4 χρόνια,έκλεψε τη οικονομικά της χώρας,αθώωσε παιδεραστές και βιαστές όπως το φιλιπιδη και το Λιγνάδη,έβαλε πρόστιμο στους γέρους ότι αν δε κάνουν το εμβόλιο θα πληρώνουν πρόστιμο 100 ευρώ το μήνα,στους φοιτητές το ν+2 που λέει ότι δε μπορείς να πας σε ΙΕΚ άμα δε μπορείς να τελειώσεις το πανεπιστήμιο και αυτό γιατί η κεραπεος τα παίρνει από τους σχολάρχες των ιδιωτικών ιεκ έτσι ώστε να μπορεί ο άλλος να πάει μόνο σε ιδιωτικό ιεκ,επίσης ο Κούλης είναι η αιτία που πέθαναν τόσοι στα Τέμπη θες και άλλα?είναι δυνατόν να συγκρίνεις το καθήκι Κούλη με τον απλό κόσμο?δε θα πω για το Σαμαρά που έφερε εδώ πέρα όλους τους μετανάστες που έχουν βλάψει τη χώρα μας οι Αλβανοί που όλο σκοτώνουν και βιάζουν,οι Πακιστανοί και Αφγανοί που έχουν ακουστεί περιπτώσεις να βιάσουν όχι τοσο πολύ όσο οι Αλβανοί αλλά ναι.Η το Πάγκαλο και το Βενιζέλο που στα μνημόνια κλέψανε πάρα πολλά από τη οικονομία της χώρας μας για να κάνουν τις σάπιες περιουσίες τους,ξ δεξιά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μας κατάστρεψε,δε μπορείς λοιπόν να συγκρίνεις το κόσμο έξω που δουλεύει για 600 ευρώ και πάει με το σταυρό στο χέρι ότι είναι ίδιος με τα ρεμαλια και καθήκια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Κοίταξε...
Ο απλός κοσμάκης δεν μπορεί να κατακλέψει την οικονομία, να αθωώσει κανέναν νομίμως, να βάλει σκληρούς όρους, εκβιαστικούς αν θέλεις και να σπρώχνει δικούς του να κονομήσουνε... ή μήπως μπορεί;
Και, για να μην μπερδευόμαστε, επανέρχομαι σε ότι ήδη είπα... ο Κούλης, ο Τσίπρας, ο Ανδρέας, ο Καραμανλής, και ο κάθε πολιτικός, γεννήθηκε και γαλουχήθηκε σε αυτόν εδώ τον τόπο, έχοντας για παραδείγματα, όχι μόνο άλλους πολιτικούς, αλλά και τον απλό κοσμάκη. Σε αναλογία δυνατοτήτων, κάνει ότι ακριβώς και ο απλός κοσμάκης... κοιτάει την πάρτη του, τους δικούς του, και να πάνε να γαμηθούνε όλοι οι άλλοι.
Μην ταράζεσαι, θα το εξηγήσω...
Στην οπτική του απλού ανώνυμου κακομοίρογλου, που ανήκω και εγώ, και εσύ, και σχεδόν όλοι μας, δεν γίνεται να κάνουμε ότι κάνει ο κάθε Κούλης. Απλά, δεν γίνεται... πρόσεξε, δεν είπα δεν θέλουμε... δεν μπορούμε. Αν μπορούσαμε, ακριβώς τα ίδια θα κάναμε, και ας σκίζουμε ιμάτια λέγοντας "Εγώ; ΠΟΤΕ!!!". Και, στο βαθμό που μπορούμε, το κάνουμε... κλέβουμε την εφορία, το ΙΚΑ, το δημόσιο... και, η δικαιολογία είναι πάντοτε η ίδια... "Γιατί να τα δώσω να τα φάνε οι κλέφτες" Πόσες δεκαετίες δεν κυριαρχούσε το "θα στο αφήσω τόσο πιο κάτω, αλλά δε θα σου κόψω απόδειξη"... απο εμπόρους, γιατρούς, τεχνίτες, εργολάβους κτλ. Κανένας δεν είπε "στάσου ρε μεγάλε, γιατί χωρίς απόδειξη;".. όλοι το δεχόμασταν ευχαρίστως και ας ξέραμε οτι, αργά ή γρήγορα θα μας γυρίσει μπούμεραγκ. Δε μας ένοιαζε τι θα γίνει στο μέλλον, μας ένοιαζε το κέρδος στο παρόν, όσο μικρό και αν ήταν. Βάζαμε γνωστούς για να πάρουν στη δουλειά τον ανηψιό, αδερφό, γιό μας, ακόμα και αν αυτό σήμαινε οτι, κάποιος πιο ικανός για τη συγκεκριμένη θέση θα έμενε άνεργος... το ξέραμε, γιατί αλλιώς δε θα χρειαζόταν ο μικρός εμάς για μέσον. Μας ένοιαξε η ζημιά που κάνουμε μακροπρόθεσμα, δημιουργώντας μια συνθήκη που ενθάρρυνε το μέσον αντί για την αξιοκρατία; Όχι, μας ένοιαζε να πιάσει τη θέση ο δικός μας...
Και, τώρα... πόσο διαφορετικοί είμαστε απο τους πολιτικούς που βρίζουμε;

Arxontas1999

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Like
124
Πόντοι
1
Κοίταξε...
Ο απλός κοσμάκης δεν μπορεί να κατακλέψει την οικονομία, να αθωώσει κανέναν νομίμως, να βάλει σκληρούς όρους, εκβιαστικούς αν θέλεις και να σπρώχνει δικούς του να κονομήσουνε... ή μήπως μπορεί;
Και, για να μην μπερδευόμαστε, επανέρχομαι σε ότι ήδη είπα... ο Κούλης, ο Τσίπρας, ο Ανδρέας, ο Καραμανλής, και ο κάθε πολιτικός, γεννήθηκε και γαλουχήθηκε σε αυτόν εδώ τον τόπο, έχοντας για παραδείγματα, όχι μόνο άλλους πολιτικούς, αλλά και τον απλό κοσμάκη. Σε αναλογία δυνατοτήτων, κάνει ότι ακριβώς και ο απλός κοσμάκης... κοιτάει την πάρτη του, τους δικούς του, και να πάνε να γαμηθούνε όλοι οι άλλοι.
Μην ταράζεσαι, θα το εξηγήσω...
Στην οπτική του απλού ανώνυμου κακομοίρογλου, που ανήκω και εγώ, και εσύ, και σχεδόν όλοι μας, δεν γίνεται να κάνουμε ότι κάνει ο κάθε Κούλης. Απλά, δεν γίνεται... πρόσεξε, δεν είπα δεν θέλουμε... δεν μπορούμε. Αν μπορούσαμε, ακριβώς τα ίδια θα κάναμε, και ας σκίζουμε ιμάτια λέγοντας "Εγώ; ΠΟΤΕ!!!". Και, στο βαθμό που μπορούμε, το κάνουμε... κλέβουμε την εφορία, το ΙΚΑ, το δημόσιο... και, η δικαιολογία είναι πάντοτε η ίδια... "Γιατί να τα δώσω να τα φάνε οι κλέφτες" Πόσες δεκαετίες δεν κυριαρχούσε το "θα στο αφήσω τόσο πιο κάτω, αλλά δε θα σου κόψω απόδειξη"... απο εμπόρους, γιατρούς, τεχνίτες, εργολάβους κτλ. Κανένας δεν είπε "στάσου ρε μεγάλε, γιατί χωρίς απόδειξη;".. όλοι το δεχόμασταν ευχαρίστως και ας ξέραμε οτι, αργά ή γρήγορα θα μας γυρίσει μπούμεραγκ. Δε μας ένοιαζε τι θα γίνει στο μέλλον, μας ένοιαζε το κέρδος στο παρόν, όσο μικρό και αν ήταν. Βάζαμε γνωστούς για να πάρουν στη δουλειά τον ανηψιό, αδερφό, γιό μας, ακόμα και αν αυτό σήμαινε οτι, κάποιος πιο ικανός για τη συγκεκριμένη θέση θα έμενε άνεργος... το ξέραμε, γιατί αλλιώς δε θα χρειαζόταν ο μικρός εμάς για μέσον. Μας ένοιαξε η ζημιά που κάνουμε μακροπρόθεσμα, δημιουργώντας μια συνθήκη που ενθάρρυνε το μέσον αντί για την αξιοκρατία; Όχι, μας ένοιαζε να πιάσει τη θέση ο δικός μας...
Και, τώρα... πόσο διαφορετικοί είμαστε απο τους πολιτικούς που βρίζουμε;
Όχι ρε μαν ακόμα και να μπορούσα να κάνω αυτά που κάνουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πάλι δε θα τα έκανα,ποτέ σε καμία περίπτωση δε θα αθωωνα το Λιγνάδη που βίαζε παιδιά με καμία Παναγία πως το λένε?θα τον άφηνα να σαπίσει 20 χρόνια στη φυλακή και ορκίζομαι γι'αυτό.Επισης ποτέ δε θα απειλούσα τους γέρους πως αν δε κάνετε το εμβόλιο που είναι 100 τα 100 θανατηφόρο(είδες πόσοι άπειροι ξαφνικά τελείως έχουν πεθάνει από καρδιές και εγκεφαλικά) θα πληρώσετε πρόστιμο 100 ευρώ το μήνα αν Ρε πουστη μου ο γέρος παίρνει 500 ευρώ σύνταξη και δίνει 100 άρια στο γαμημενο το Κούλη πως στο διάολο θα ζήσει ο γέρος?δε θα ήμουν ποτέ εγώ τόσο εγκληματίας και να απειλω σα μαφιόζος όπως ο Κούλης,ο Κούλης είναι μεγάλος μαφιόζος τέλος.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.854
Πόντοι
9.297
Εντάξει το ότι είμαι μικρός δε σημαίνει ότι δε ξέρω τίποτα.
Για το συγκεκριμένο θέμα μιλαω ,εννοείται αυτό.
Είναι κυρίως θέμα τύχης...δηλαδή να πας σε μια υπηρεσία με κόσμο στο τμήμα που είσαι για να μην σκίζονται όσοι υπηρετούν εκεί .
Κάποιοι έχουν μια τέτοια τύχη,άλλοι δεν την έχουν...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.854
Πόντοι
9.297
Όχι ρε μαν ακόμα και να μπορούσα να κάνω αυτά που κάνουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πάλι δε θα τα έκανα,ποτέ σε καμία περίπτωση δε θα αθωωνα το Λιγνάδη που βίαζε παιδιά με καμία Παναγία πως το λένε?θα τον άφηνα να σαπίσει 20 χρόνια στη φυλακή και ορκίζομαι γι'αυτό.Επισης ποτέ δε θα απειλούσα τους γέρους πως αν δε κάνετε το εμβόλιο που είναι 100 τα 100 θανατηφόρο(είδες πόσοι άπειροι ξαφνικά τελείως έχουν πεθάνει από καρδιές και εγκεφαλικά) θα πληρώσετε πρόστιμο 100 ευρώ το μήνα αν Ρε πουστη μου ο γέρος παίρνει 500 ευρώ σύνταξη και δίνει 100 άρια στο γαμημενο το Κούλη πως στο διάολο θα ζήσει ο γέρος?δε θα ήμουν ποτέ εγώ τόσο εγκληματίας και να απειλω σα μαφιόζος όπως ο Κούλης,ο Κούλης είναι μεγάλος μαφιόζος τέλος.
Αυτά που λες για τα πρόστιμα των 100€ κοπηκανε λίγο καιρό αργότερα.
Αν δεν το ήξερες μάθε το....

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ο πτυχιούχος γκρινιάζει εδώ γιατί δεν βγάζει ούτε χίλια ευρώ.
Όμως αν βγάζει πέντε χιλιάδες ευρώ έξω και δεν θα έχει χρόνο να πάει μια βόλτα η να γεμίσει το ψυγείο του θα ειναι πιο καλά;
Έξω μένω και το σούπερ μάρκετ είναι πιο φθηνό από ότι στην ελλάδα.
Επίσης η δουλειά είναι νορμάλ κ δε μου γαμανε το σπίτι όπως στην ελλάδα.
Τα λέω αυτά έχοντάς δουλέψει κ στην ελλάδα.
Εσύ τι έχεις κάνει και πού βασίζεις αυτά που λες;

Μετα τιμης,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ

Arxontas1999

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Like
124
Πόντοι
1
Για το συγκεκριμένο θέμα μιλαω ,εννοείται αυτό.
Είναι κυρίως θέμα τύχης...δηλαδή να πας σε μια υπηρεσία με κόσμο στο τμήμα που είσαι για να μην σκίζονται όσοι υπηρετούν εκεί .
Κάποιοι έχουν μια τέτοια τύχη,άλλοι δεν την έχουν...
εντάξει μπορεί να υπάρχουν και εξαιρέσεις πάντως οι δημόσιοι υπάλληλοι δε κάνουν πολλά σε γενικές γραμμές.

Arxontas1999

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Like
124
Πόντοι
1
Αυτά που λες για τα πρόστιμα των 100€ κοπηκανε λίγο καιρό αργότερα.
Αν δεν το ήξερες μάθε το....
Το ήξερα απλά και μόνο που το έβαλε καταλαβαίνουμε όλοι τι κάθαρμα είναι ο Κούλης και πραγματικά του αξίζει να μη ξαναβγεί με τα τέρατα που έκανε το κτήνος 4 χρόνια τώρα.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.106
Πόντοι
456
Εύκολη απάντηση, απο μια θέση ασφάλειας... γνωρίζεις οτι δεν πρόκειται ποτέ να βρεθείς σε θέση να μπορείς να επιλέξεις αν θα το κάνεις ή όχι.
Παρ' όλα αυτά, ας κάνουμε μια θεωρητική κουβέντα.
Ας πούμε οτι βλέπεις ένα τύπο να κλέβει... ένα μεγάλο κουτί νεσκαφέ. Σίγουρα δεν τίθεται θέμα επιβίωσης, μπορεί να ζήσει και χωρίς νεσκαφέ. Θα πήγαινες να τον δώσεις στον κοντινότερο υπάλληλο του σούπερ μάρκετ που θα έβλεπες;
Τώρα, ας πούμε οτι περιμένεις αρκετή ώρα στην ουρά, για οτιδήποτε... εισιτήριο για σινεμά, ταμείο, μπουρδέλο για να αδειάσει δωμάτιο... θα έκανες φασαρία, αν ήσουν σίγουρος οτι δεν θα σε μαγκώσουν οι μπράβοι; Θα εκβίαζες καταστάσεις για να μην καθυστερήσεις, ή να προσπεράσεις την ουρά;
Και, τέλος, ας πούμε οτι στη συνέλευση της πολυκατοικίας που μένεις, πιέζουν να πληρώσει τα κοινόχρηστα ο νοικάρης ενός μικρού δώματος, που είναι και άνεργος... θα έπαιρνες το μέρος του, ή θα πίεζες να τα σκάσει, για να μην πληρώσεις το ποσοστό που αναλογεί διαφορετικά;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.854
Πόντοι
9.297
Έξω μένω και το σούπερ μάρκετ είναι πιο φθηνό από ότι στην ελλάδα.
Επίσης η δουλειά είναι νορμάλ κ δε μου γαμανε το σπίτι όπως στην ελλάδα.
Τα λέω αυτά έχοντάς δουλέψει κ στην ελλάδα.
Εσύ τι έχεις κάνει και πού βασίζεις αυτά που λες;

Μετα τιμης,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Iσως δεν έχεις δύο ώρες οδήγηση πάνε έλα στην δουλειά όπως έχουν μερικοί φίλοι μου στην Γερμανία οι οποίοι με περίπου 2.000€ τον μήνα δυσκολεύονται λόγω της διεθνούς ανόδου των τιμών σε πετρέλαια και ρεύμα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.854
Πόντοι
9.297
Το ήξερα απλά και μόνο που το έβαλε καταλαβαίνουμε όλοι τι κάθαρμα είναι ο Κούλης και πραγματικά του αξίζει να μη ξαναβγεί με τα τέρατα που έκανε το κτήνος 4 χρόνια τώρα.
Ναι και αξίζει να βγει ο Σύντροφός Αλαικσυς που έκανε την χώρα δομή λαθρομεταναστών;
Θα φάνε άλλη μια εικοσαρα στο κεφάλι και θα μας αφήσουν ήσυχους...

Arxontas1999

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Like
124
Πόντοι
1
Ναι και αξίζει να βγει ο Σύντροφός Αλαικσυς που έκανε την χώρα δομή λαθρομεταναστών;
Θα φάνε άλλη μια εικοσαρα στο κεφάλι και θα μας αφήσουν ήσυχους...
Πάντως ο αλαικσυς ποτέ δε θα απειλούσε έτσι τα γεροντακια με καμία Παναγία.Ο Κούλης είναι αλήτης μεγάλος.Ουτε εγώ συμφωνώ με το ΣΥΡΙΖΑ που είναι υπέρ των μεταναστών αλλά τουλάχιστον σκουπίδι και αλήτης σα το Κούλη δε είναι.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Iσως δεν έχεις δύο ώρες οδήγηση πάνε έλα στην δουλειά όπως έχουν μερικοί φίλοι μου στην Γερμανία οι οποίοι με περίπου 2.000€ τον μήνα δυσκολεύονται λόγω της διεθνούς ανόδου των τιμών σε πετρέλαια και ρεύμα.
Προφανώς δεν έχω δυο ώρες οδήγηση γιατί έπιασα σπίτι κοντά στη δουλειά μου!

Για δυο χιλιάρικα μισθό ίσως να μην αξίζει να ανοίξεις σπίτι στο εξωτερικό εκτός αν έχεις σίγουρες κ άμεσες προοπτικές εξέλιξής. Για αυτό είπα όσοι έχετε πτυχία δρόμο. Τώρα να πας γερμανία να γίνεις σερβιτόρος κ να παίρνεις το βασικό δεν αξίζει.

Επίσης οι φίλοι σου θα δυσκολεύονταν ακόμα περισσότερο με την ακριβότερη ελληνική βενζίνη!

Επίσης όπως καταλαβαίνετε το εξωτερικό δεν είναι για όλους. Υπάρχουν πάντα θετικά κ αρνητικά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.854
Πόντοι
9.297
Πάντως ο αλαικσυς ποτέ δε θα απειλούσε έτσι τα γεροντακια με καμία Παναγία.Ο Κούλης είναι αλήτης μεγάλος.Ουτε εγώ συμφωνώ με το ΣΥΡΙΖΑ που είναι υπέρ των μεταναστών αλλά τουλάχιστον σκουπίδι και αλήτης σα το Κούλη δε είναι.
Για να πάρουν πίσω το μέτρο φάγανε πολλα μπινελικια και αυτοί και μάλιστα από ψηφοφόρους τους.
Το έσωσες με το ότι δεν συμφωνείς με τους λαθρολαγνους του ΣΥΡΙΖΑ.
Μην ξεχνάς όμως ότι κανένας δεν είναι τέλειος και ότι πρωθυπουργός γίνεται αυτός που θα κάνει πιο λίγα λάθη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom