Επισκέπτης
δεν έκανα ποτέ όνειρα
δεν έκανα ποτέ όνειρα
Γι' αυτό κατάντησες σαν εφιάλτης
παιδια ο Ωνασσης ξεκινησε απο τα σκατα και μετα απο καποιο καιρο αρχισε να γαμαει και κανα ωραιο μουνι και ειχε παρει και μια βαρκα.
Εσεις τι λαθος κανετε ?
Δες και την θετική πλευρά..Αργά η γρήγορα θα σου την πέσει η πενταγιω γιατί θα πεινάσει!!!!
Τυπε ντελιβερι κανω δεν εχω σφαγεια για να χορτασει η αχορταγη... :S :S :S
Με απαξιωσες τυπε....δεν το περιμενα απο σενα. :S :S :S
Το πετυχα τυπε :S :S :S
Παω να παραδωσω μια παραγγελια τυπε και σου απανταω σε λιγο... :S :S :S
ξεχασες να αναφέρεις και ορισμενα ακομη πραγματα που πετυχες (μαλλον από μετριοφροσυνη ) :Ηθελα να εχω ωραια παιδικα χρονια κ το πετυχα..
Ηθελα να σπουδασω αυτο που ηθελα με τρελα και το πετυχα..
Ηθελα να περασω τελεια στη τριτη λυκειου αλλα κ να περασω εκει που θελω και το πετυχα..
Ηθελα να αγαπησω και να αγαπηθω και το πετυχα..
Ηθελα να ειμαι ποθητη και να κυκλοφορω τους πιο ωραιους γκομενους και το πετυχα..
Ηθελα να περασω τελεια φοιτητικα χρονια και το πετυχα..
Ηθελα να ειμαι 25 χρονων και ανεξαρτητη και το πετυχα...
Ηθελα να φυγω στο εξωτερικο και το πετυχα..
Ηθελα εγω να οριζω τη ζωη μου και το πετυχα..
Για να δουμε τι θα φερει η συνεχεια..to be continued !
Και εγώ περίπου κάτι παρόμοιοΑπόλυτη ευτυχία δεν υπάρχει, διότι στους πάντες μπορούν να τύχουν στραβά, προβλήματα και αναποδιές. Το ιδανικό που θα φανταζόμουν εγώ να είχα μια επιχείρηση δικιά μου που θα αποφέρει και σχετικά χρήματα, χωρίς αφεντικά από πάνω πάνω μου και μια Σαλονικιά μουνάρα για γκόμενα και να ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο, με ιδανικό προορισμό Αρούμπα και Νησιά Σολωμόντα...λέμε τώρα...
ξεχασες να αναφέρεις και ορισμενα ακομη πραγματα που πετυχες (μαλλον από μετριοφροσυνη ) :
Ηθελα να ανακαλύψω το φαρμακο για τον καρκινο και το πετυχα
Ηθελα να παντρευτω τον μπρατ πιτ και το πετυχα
Ηθελα να κερδισω 7 φορες το τζοκερ και το πετυχα
Ηθελα να αγορασω ιδιοκτητο εξωτικο νησι και το πετυχα
επειδή εχει πηδηξει εκατοντάδες πακιστανους και ινδους στο υκ (που παρεπιπτοντως αυτοι εχουν ως ιερο ζωο την αγελαδα ) , νομιζει ότι είναι και καμια φαμ-φαταλ μη χεσω... :SΤυπε φαντασουν να ηταν και καμμια γκομενα τι ψωνισμα θα ειχε...μιλαμε για τον Ελλειδινισμο σε ολου το μεγαλειο.
οσο είχαμε την ΠΑΣΟΚΑΡΑ μας, περνούσαμε ζωη και κοταετσι οπως παει η χωρα δεν θα εχουμε σπιτια θα τα πουλησουμε γιατι δεν θα βγαινει αλλο ο ενφια και λοιποι φοροι ,θα ζουμε στο νοικι για να πληρωνουμε και παλι φορους , και οτι βγαζουμε θα τα δινουμε παλι στο κρατος ..οποτε τι να ονειρευτεις σε μια Ελλαδα των μνημονιων?
Φιλε σκεφτεσαι για εξωτερικο?ετσι οπως παει η χωρα δεν θα εχουμε σπιτια θα τα πουλησουμε γιατι δεν θα βγαινει αλλο ο ενφια και λοιποι φοροι ,θα ζουμε στο νοικι για να πληρωνουμε και παλι φορους , και οτι βγαζουμε θα τα δινουμε παλι στο κρατος ..οποτε τι να ονειρευτεις σε μια Ελλαδα των μνημονιων?
εννοειται .τελειωνω τον φλεβαρη παιρνω πτυχιο ορκομωσια .μετα θα συνεχισω εκει που εκανα πρακτικη μεχρι τον να κανω μεταπτυχιακο εξω τον οκτωμβρη του 18.και σκεφτομαι να μεινω εκει. αλλα και εκει παροτι σου δινουν καλο μισθο τα μισα τα δινεις σε ενοικια και τα ρεστα...αλλα καλυτερα εξω νομιζωΦιλε σκεφτεσαι για εξωτερικο?