Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.922
- Πόντοι
- 3.556
Τι ονειρευτηκαμε :
Τι ζησαμε :
Τι ζησαμε :
Πάλι βγάζεις ιστορίες από το μυαλό σου;δηλαδη οι ελλεινιδες τα φτιαχνουν με καποιον,μονο αμα αυτος εχει σοβαρο μισθο?αρα ειναι πουτανες οι ελλεινιδες..στην ασια,αφρικη,βαλκανια γιατι παντρευονται και φτωχους οι γυναικες ε?
ωραια αστην την αφρικη..οι αλβανιδες γιατι παντρευονται κανονικα εργατες,οικοδομους και φτωχους?γιατι αυτες ειανι νοικοκυρες, δεν ειναι καριολια οπως ειναι οι ελλεινιδεςΠάλι βγάζεις ιστορίες από το μυαλό σου;
Στην Αφρική μπορεί να είναι όλοι φτωχοί οπότε δεν υπάρχει θέμα.
Στις άλλες χώρες καμία γυναίκα δεν είναι χαζή να πάει με κάποιον που δεν έχει στον ήλιο μοίρα.
Στην τελική, μην ρίχνεις το φταίξιμο και μη βρίζεις τις γυναίκες αν σε φτύνουν.
Προφανώς εσύ έχεις το πρόβλημα και αξίζεις το φτύσιμο.
Μία απο τα ίδια ακριβώς.Προσωπικά πιστεύω ότι η πορεία μου είναι η μέση, δηλαδή έχω αρκετές χαρές και απογοητεύσεις.
Ομως αν γύρναγα το χρόνο πίσω και μπορούσα να μιλήσω στον εαυτό μου στα πολύ νιάτα μου, θα του έλεγα ακου περισσότερο, μιλά λιγότερο και ρίσκαρε.
Είναι αντικειμενικό το πρόβλημα των χαμηλών μισθών στην Ελλάδα, το έχει παραδεχτεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.Στην τελική, μην ρίχνεις το φταίξιμο και μη βρίζεις τις γυναίκες αν σε φτύνουν.
Προφανώς εσύ έχεις το πρόβλημα και αξίζεις το φτύσιμο.
Τυπε αυτός είναι ο βασικός για τα μέλη του μπου..από κει και πάνω ξεκινάμε να μιλαμετι 4 χιλιαρικα ρε μάγκες που ξημεροβραδιαζόμαστε για βασικό; αν είχαμε τέτοια φράγκα σιγά μην γράφαμε εδώ, θα γαμούσαμε καμιά ψευτοινφλουένσερ σε νησί
Επειδή κ πάλι εκεί είναι φτωχότερεςδηλαδη οι ελλεινιδες τα φτιαχνουν με καποιον,μονο αμα αυτος εχει σοβαρο μισθο?αρα ειναι πουτανες οι ελλεινιδες..στην ασια,αφρικη,βαλκανια γιατι παντρευονται και φτωχους οι γυναικες ε?
Λες να βγούμε από τα χαρτόνια μας και να πουλαμε σαλέπι χονδρικήτυποι εγω παντα ηθελα να ασχοληθω με τον χωρο των επιχειρησεων και του εμποριου
και τα καταφερα
Δηλαδή όποιος αμείβεται με το βασικό να ανοίξει τρύπα στο χώμα να μπει μέσα? Σταμάτα να λες ασυναρτησίες....Σε καμία χώρα πιθανόν δεν θα ασχολιόταν σοβαρή γυναίκα μαζί σου αν βγάζεις κάτω ή κοντά στον βασικό.
ο γιωργαρας ειναι ο κλσσικος αποτυχας που το μονο αποκουμπι που του εχει απομεινει ειναι να ειναι σε παραισθησεις οτι ολοι ειναι σαν και αυτον με καθε 2ο ποστ να λεει ειστε ολοι αγαμητοι και οι γυναικες ειναι πουτανες αλλιως δε θα εισασταν σε αυτο το φορουμΣάπιες οι γυναίκες επειδή δεν θέλουν να μπλέξουν με παλτά;
Δε σέβεσαι εσύ τον εαυτό σου πρώτα που μπήκες σε ένα λούκι και δεν μπορείς να αξιώσεις από τη δουλειά σου έναν σοβαρό μισθό.
Και περιμένεις να σε σεβαστούν οι άλλοι;
Και όχι δεν φταίει η χώρα.
Σε καμία χώρα πιθανόν δεν θα ασχολιόταν σοβαρή γυναίκα μαζί σου αν βγάζεις κάτω ή κοντά στον βασικό.
Συμπερασμα,αμα εχεις λεφτα,ερχοντε και οι σχεσεις που πανε σε γαμο,αμα ζεις με 600 και 700,δεν εχεις ουτε σχεση,αυτο κατι λεει για το ποσο σαπιες ειναι οι γυναικες σε αυτη τη χωρα.
Δε θέλω να γίνω δικηγόρος του διαβόλου, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε τι σταυρό κουβαλάει ο καθένας μας.....ο γιωργαρας ειναι ο κλσσικος αποτυχας που το μονο αποκουμπι που του εχει απομεινει ειναι να ειναι σε παραισθησεις οτι ολοι ειναι σαν και αυτον με καθε 2ο ποστ να λεει ειστε ολοι αγαμητοι και οι γυναικες ειναι πουτανες αλλιως δε θα εισασταν σε αυτο το φορουμ
Δε κραζω το ποσα βγαζει αλλα τη νοοτροπια οτι ειναι σαπιες οι γυναικες. Οσο σαπιοι ειναι οι αντρες που δε γουσταρουν χοντρες ειναι η απαντηση.Δε θέλω να γίνω δικηγόρος του διαβόλου, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε τι σταυρό κουβαλάει ο καθένας μας.....
Οι περισσότερες γυναίκες καβλώνουν όταν βλέπουν τον άντρα να δουλεύει (ειδικά χειρονακτικά).Και στις περισσοτερες απλες γυναικες αρκει αυτο και να μην εισαι τεμπελης παρα να εχεις πολλα χρηματα.
Οι περισσότερες γυναίκες καβλώνουν όταν βλέπουν τον άντρα να δουλεύει (ειδικά χειρονακτικά).
μόνο στις τσόντες συμβαίνει αυτό τύπε...Οι περισσότερες γυναίκες καβλώνουν όταν βλέπουν τον άντρα να δουλεύει (ειδικά χειρονακτικά).
Προσυπογράφω, αν έχεις θετική αύρα να διατηρήσεις μια υγιή σχέση με κάποια κοπέλα, τα χρήματα είναι δευτερεύον παράγοντας (λέω δευτερεύον και όχι ανύπαρκτος).Δε κραζω το ποσα βγαζει αλλα τη νοοτροπια οτι ειναι σαπιες οι γυναικες. Οσο σαπιοι ειναι οι αντρες που δε γουσταρουν χοντρες ειναι η απαντηση.
Εχω ατομα που ειναι ανεργα η βγαζουν τον βασικο αλλα δινουν με αλλους τροπους. Συντροφικοτητα, προσπαθεια, συναισθημα κλπ.
Και προσπαθουτν να ανεβουν, δε λενε "αυτος ειμαι και σε οποιον αρεσει φταιει η πουτανα οι κοινωνια και οι σαπιοι γυρω μου"
Και στις περισσοτερες απλες γυναικες αρκει αυτο και να μην εισαι τεμπελης παρα να εχεις πολλα χρηματα.