Νέα

Ποια η γνωμη σας για τις τιμες στον αγοραιο ερωτα.........

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
στην ιασωνος πριν κανα χρονο πετυχα ελληνιδα 40αρα με μαυρα μαλλια κοντα,οχι κατι το ιδιαιτερο απο φατσα-σωμα ΑΛΛΑ το γαμησι που εκανε ακομα το θυμαμαι.

κατσαμε μεσα ποση ωρα,το τι γαμησι επεσε ουτε με βιζιτα το εχω κανει ουτε με κοπελα εκτος δουλειας ουτε τιποτα.

κι ολα αυτα με 10 ευρω.γεγονος

:2funny:

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
αν θες να γαμησεις κανα διωρο παιρνεις μια βιζιτα οπως λες με κανα 100ευρω συνολο και εισαι οκ αν και παιζει να φας αρκετες φολες μεχρι να βρεις τις σωστες περιπτωσεις...

Εγώ πάντως δεν έχω βρεί ακόμα τη σωστή περίπτωση που λές...

Όχι φίλε μου. 20 ευρώ είναι πολλά χρήματα για 5-10 λεπτά.

Συμφωνώ, άλλα αν αυτά τα 10 λεπτά είναι ποιοτικά, τότε εγώ είμαι OK. :)

τιμες μεταξουργειου - ανταποκρινονται στην ελληνικη πραγματικοτητα  

ποια πραγματικοτητα λες τωρα ,οταν πας και περασεις στα μεγαλα κλαμπ της Αθηνας και βλεπεις 40 τζιπ range rover
τα παντα γεματα... κριση σου λεει  :grin:

Αυτό ξαναπές το!! :grin:

με 10 ευρω στο μεταξουργειο μπορει να περασεις και καλυτερα απ οτι με βιζιτα των 100 ευρω.γεγονος.

αλλα ειναι αρκετα σπανιο

Δεν ξέρω τι παίζει στο Μεταξουργείο γιατί λόγω μπόχας σιχαίνομαι να πάω, άλλα το ότι μπορείς να περάσεις καλύτερα σε bourdelo όσο και σε studio σε σύγκριση με βίζιτες, είναι γεγονός.

Γι αυτό η βιομηχανία του σεξ εν γένει έχει πάρα πολλά λεφτά, γιατί βασίζεται στην βασική ανάγκη (βιολογική) του ανθρώπου που είναι το σεξ.

+1

ΟΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ Ας ΣΤΙΛΕΙ ΠΡΙΒΕ

[size=11pt]ΜΑΛΑΚΑ...[/size] Μας ζάλισες τα αρχίδια!! :headbang:

Σάλτα και γαμήσου!! >:(

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
οι μαρινες ειναι γεματες απο τα κοτερα των γιατρων του εοππυ .
γιατι υπηρχε ποτε κοινωνικη δικαιοσυνη ? ο καθενας για την παρτη του και ολοι να πιασουν τον κωλο του αλλου.
Απο τα ιδιωτικα τους ιατρεια θες να πεις βγαινουν τα κοτερα, γιατι με τον μισθο του ΕΟΠΥΥ δεν θα τους εφταναν ουτε 25 ζωες.

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Θα έπρεπε να είχαν βγάλει και πρόγραμμα "μόνο πίπα - 5 ευρω"...  :grin:

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
τελαι θα ταν πιπα 5 εβρο,θα απω σε μβουρδελο να μου παρει μια πιπα,και μετα θα την γαμησω...

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
:2on1:
Απο τα ιδιωτικα τους ιατρεια θες να πεις βγαινουν τα κοτερα, γιατι με τον μισθο του ΕΟΠΥΥ δεν θα τους εφταναν ουτε 25 ζωες.
τα ιδια λεμε..βιτρινα το δημοσιο ιατρειο και φακελακι, ιδ.ιατρειο για τα περεταιρω

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.263
Πόντοι
5.006
κατω απο 100  ευρω δεν παιρνω......

number 9

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Όχι φίλε μου. 20 ευρώ είναι πολλά χρήματα για 5-10 λεπτά.

Όταν θέλω να πάω στις πουτάνες θέλω να πάω να κάνω σεξ. Όχι μια κατ ουσίαν " εκλεπτυσμένη μαλακία"...

Γιατί περί αυτού πρόκειται. Τα 20 ευρώ είναι μια εκλεπτυσμένη μαλακία.
Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο σε όλα........διάβασα το ποστ σου και νόμιζα ότι το έγραψα εγώ.
Υπάρχει και εξήγηση βέβαια για την ασταμάτητη κατρακύλα των μπουρδέλων
εκτός του μειονεκτήματος του χρόνου στο δωμάτιο που ηθελημένα αποδεχόμαστε αρκετοί.

Παλιότερα πολλές κοπέλες ερχόντουσαν "έτοιμες" για την δουλειά και κατείχαν το αντικείμενο.
Δεν μιλάω μόνο για την χρυσή εποχή που συνδυάζονταν τα κορμιά με τις υπηρεσίες (τώρα τον πούλο)
αλλά σε γενικό επίπεδο ήξεραν τι έκαναν στο δωμάτιο και είχαν ως μοναδική προτεραιότητα
την ευχαρίστηση του πελάτη.Σίγουρα και τότε υπήρχαν οι άχρηστες,όπως και τώρα άλλωστε.
Απλά όμως τώρα ξεκινάνε να δουλέψουν και πολλές δεν ξέρουν να φορέσουν ούτε το προφυλακτικό σωστά.
Ουσιαστικά ούτε να γαμηθούν σωστά δεν ξέρουν αρκετές.
Άσε που βολεύονται λόγω των πολλών έξτρα που οι ίδιες πια αποκομίζουν εκτός της παροχής που κάνουν.
Τα γλυφομούνια και τα γλυφοκώλια που δέχονται σαν βροχή από πολλούς πελάτες δίνουν και παίρνουν
οπότε κι αυτές δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούν για ένα καλό αποτέλεσμα.
"Τον έχω τον πελατάκο" σου λέει.......με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!
Άλλο είναι να δίνεις ευχαρίστηση κι αλλο να παίρνεις όμως,δεν είναι γκόμενά μας.......
και εκεί πιστεύω ότι πάμε για να πάρουμε ευχαρίστηση.
Οπότε έτσι μάλλον εξηγείται γιατί άλλοι κάθονται μισή ώρα όπως λένε,ενώ εγώ ο κακομοίρης
κάθομαι στο δωμάτιο κατά μέσο όρο 10-15 λεπτά εκτός κάποιων ελαχίστων περιπτώσεων. :<
Αν γλυφοκόλιαζα θα καθόμουν πιο πολύ γιατί θα παρείχα κι εγω υπηρεσίες. :2funny:

Από την μία λοιπόν "δεν ξέρουν" κι από την άλλη "αράζουν" οπότε......σκατά στην νιοστή!!!
Καλά δεν κάνουν όμως;αφού βρίσκουν πελάτες που "πληρώνουν για να τις ευχαριστήσουν"
πέραν των χρημάτων που πλήρωσαν (όπου ήδη τις ευχαρίστησαν) γιατί να μην επωφεληθούν;
Α......ναι.......κάνουν και κάτι έξτρα της πλάκας σε βαθμό ευκολίας όπως cif,cim,cob
που σίγουρα είναι ωραία αλλά δυστυχώς αναλώνονται μόνο σε αυτά τα τεμπελίστικα
αφού τα βασικά λίγες τα ξέρουν στο γαμήσι. :headbang:

Ξεχωρίζουν κι εδώ (όπως και σε κάθε δουλειά) οι εξειδικευμένες
όπου αυτές τελικά είναι που θα επιβιώσουν κιόλας.
Είτε με την φοβερή πίπα,είτε με το τρελλό γαμήσι,είτε με τον σωστό ρόλο τους κτλ
αυτές που ξεχωρίζουν είναι γνωστές και είναι (θα είναι) πάντα κομπλέ από πελάτες.
Οι υπόλοιπες σε πολύ λίγο καιρό θα φυτεύουν σπανάκι στην επαρχία......

κάτι μου λέει πως εκεί θα τα καταφέρουν. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom