Όχι φίλε μου. 20 ευρώ είναι πολλά χρήματα για 5-10 λεπτά.
Όταν θέλω να πάω στις πουτάνες θέλω να πάω να κάνω σεξ. Όχι μια κατ ουσίαν " εκλεπτυσμένη μαλακία"...
Γιατί περί αυτού πρόκειται. Τα 20 ευρώ είναι μια εκλεπτυσμένη μαλακία.
Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο σε όλα........διάβασα το ποστ σου και νόμιζα ότι το έγραψα εγώ.
Υπάρχει και εξήγηση βέβαια για την ασταμάτητη κατρακύλα των μπουρδέλων
εκτός του μειονεκτήματος του χρόνου στο δωμάτιο που ηθελημένα αποδεχόμαστε αρκετοί.
Παλιότερα πολλές κοπέλες ερχόντουσαν "έτοιμες" για την δουλειά και κατείχαν το αντικείμενο.
Δεν μιλάω μόνο για την χρυσή εποχή που συνδυάζονταν τα κορμιά με τις υπηρεσίες (τώρα τον πούλο)
αλλά σε γενικό επίπεδο ήξεραν τι έκαναν στο δωμάτιο και είχαν ως μοναδική προτεραιότητα
την ευχαρίστηση του πελάτη.Σίγουρα και τότε υπήρχαν οι άχρηστες,όπως και τώρα άλλωστε.
Απλά όμως τώρα ξεκινάνε να δουλέψουν και πολλές δεν ξέρουν να φορέσουν ούτε το προφυλακτικό σωστά.
Ουσιαστικά ούτε να γαμηθούν σωστά δεν ξέρουν αρκετές.
Άσε που βολεύονται λόγω των πολλών έξτρα που οι ίδιες πια αποκομίζουν εκτός της παροχής που κάνουν.
Τα γλυφομούνια και τα γλυφοκώλια που δέχονται σαν βροχή από πολλούς πελάτες δίνουν και παίρνουν
οπότε κι αυτές δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούν για ένα καλό αποτέλεσμα.
"Τον έχω τον πελατάκο" σου λέει.......με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!
Άλλο είναι να δίνεις ευχαρίστηση κι αλλο να παίρνεις όμως,δεν είναι γκόμενά μας.......
και εκεί πιστεύω ότι πάμε για να πάρουμε ευχαρίστηση.
Οπότε έτσι μάλλον εξηγείται γιατί άλλοι κάθονται μισή ώρα όπως λένε,ενώ εγώ ο κακομοίρης
κάθομαι στο δωμάτιο κατά μέσο όρο 10-15 λεπτά εκτός κάποιων ελαχίστων περιπτώσεων. :<
Αν γλυφοκόλιαζα θα καθόμουν πιο πολύ γιατί θα παρείχα κι εγω υπηρεσίες.
Από την μία λοιπόν "δεν ξέρουν" κι από την άλλη "αράζουν" οπότε......σκατά στην νιοστή!!!
Καλά δεν κάνουν όμως;αφού βρίσκουν πελάτες που "πληρώνουν για να τις ευχαριστήσουν"
πέραν των χρημάτων που πλήρωσαν (όπου ήδη τις ευχαρίστησαν) γιατί να μην επωφεληθούν;
Α......ναι.......κάνουν και κάτι έξτρα της πλάκας σε βαθμό ευκολίας όπως cif,cim,cob
που σίγουρα είναι ωραία αλλά δυστυχώς αναλώνονται μόνο σε αυτά τα τεμπελίστικα
αφού τα βασικά λίγες τα ξέρουν στο γαμήσι.
Ξεχωρίζουν κι εδώ (όπως και σε κάθε δουλειά) οι εξειδικευμένες
όπου αυτές τελικά είναι που θα επιβιώσουν κιόλας.
Είτε με την φοβερή πίπα,είτε με το τρελλό γαμήσι,είτε με τον σωστό ρόλο τους κτλ
αυτές που ξεχωρίζουν είναι γνωστές και είναι (θα είναι) πάντα κομπλέ από πελάτες.
Οι υπόλοιπες σε πολύ λίγο καιρό θα φυτεύουν σπανάκι στην επαρχία......
κάτι μου λέει πως εκεί θα τα καταφέρουν.