Νέα

Ποια η γνωμη σας για τις τιμες στον αγοραιο ερωτα.........

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ελληνιδα μοντελο που τωρα έχει βαλθεί να ξετρελάνει τους Ιταλούς παιζει σε αυτα τα επιπεδα. Κρινε μονος σου αν τα αξιζει.

Το  ονομα  της  ξεκιναει  απο  Ρ   ;

Μεγαλη  καταπιολα η  ΚΥΡΙΑ............ :pipa2: :pipa2:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ναι ρε τυπε αλλα αλλο 300 που παιρνει συνηθως αυτη στο χιλτον αλλο 4000....ποια γαμανε πια και αξιζει τοσα την Doutzen Kroes?  :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε ακου που σου λεω...βιζιτες των 1000 και 2000 ευρω που δουλευουν αθηνα αμα τις δεις θα πεις ''αυτη δουλευει βιζιτα  :headbang: ''

ασε σου λεω και θα απογοητευτεις...οχι οτι δεν υπαρχουν ωραιες κοπελες αλλα αν το σκεφτεις και τη doetzen kroes να σου φερνανε με 2000 ευρω μπορει να ηταν και κομοδινο  ;)

γιατι η τζουλια η αλεξανδρατου πανεμορφη δεν ηταν? στην τσοντα που γυρισε μια φολα ητανε  ;)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ελληνιδα μοντελο που τωρα έχει βαλθεί να ξετρελάνει τους Ιταλούς παιζει σε αυτα τα επιπεδα. Κρινε μονος σου αν τα αξιζει.

Αν εννοεις αυτη που εννοω μονο 4000 χτυπηματα με τετοιο θα της εδινα

URL]]  :2funny: :2funny: :2funny:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
προσωπικα για τη ρια αντωνιου δεν θα εδινα πανω απο 300-400 ευρω για κανα 3ωρο...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τυπε ακου που σου λεω...βιζιτες των 1000 και 2000 ευρω που δουλευουν αθηνα αμα τις δεις θα πεις ''αυτη δουλευει βιζιτα  :headbang: ''

ασε σου λεω και θα απογοητευτεις...οχι οτι δεν υπαρχουν ωραιες κοπελες αλλα αν το σκεφτεις και τη doetzen kroes να σου φερνανε με 2000 ευρω μπορει να ηταν και κομοδινο  ;)

γιατι η τζουλια η αλεξανδρατου πανεμορφη δεν ηταν? στην τσοντα που γυρισε μια φολα ητανε  ;)

συμφωνω....
οσο για την Τζουλια 4000 αξιζε το 2006 τωρα με την κατω βολτα ουτε 10 ευρω  :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Εχω πάρει 3 -4 φορές τέτοια ακριβά μουνιά.

Δεν τις απαξιώνω, γιατί ήταν όντως μουνάρες. Βάλε Παμελα Αντερσον στα καλύτερά της, μπέρδεψε και λίγο από Μόνικα Μπελούτσι μέσα, ρίξε και λίγο ερωτισμό από Σοφία Λώρεν...

Στο κρεββάτι.... νούλα.

Όχι κομοδίνα αλλά δεν σου βγάζανε ρε παιδί μου αυτό που περιμένεις να εισπράξεις όταν πληρώνεις έναν κόσμο λεφτά για να γαμήσεις μερικές ώρες.

Από την άλλη... το να βλέπεις ένα τέτοιο θεικό μουνί να σε περιμένει πάνω στο κρεββάτι σου... σε φτιάχνει όπως και να το κάνουμε.

Γενικώς όμως ... κι εκεί συμφωνώ με τον speres, το καλύτερο γαμήσι το έχω απολαύσει με την Λιλι του Τζουζάνα. Υπήρχε μια εποχή που έκλεινα ραντεβού δύο φορές τη βδομάδα που βρισκόταν εδώ.
 Αυτή μάλιστα! Τα είχε όλα. Εμφανιση όπως ακριβώς μου αρέσει μια γυναικα, συμμετοχή απίστευτη στο σεξ κι έβγαζε καλά γούστα....

Ουγγαρέζες παιδί μου... Μαστόρισσες στο σεξάκι...

:knockinb: :s&m_1: :pipa1: :2on1: :pipa2: :lheel: :zfuck: :fuck1: :tits: :cum: :tits2: :pipa3: :fuck2: :kissass2:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
συμφωνω....
οσο για την Τζουλια 4000 αξιζε το 2006 τωρα με την κατω βολτα ουτε 10 ευρω  :grin:
τυπε ειναι θεμα ανθρωπου...εγω και να ειχα 4000 ευρω να χαλασω για βιζιτα δεν θα τα εδινα ουτε στην αλεξανδρατου,ουτε στην αντωνιου ουτε στην παπαβασιλειου ουτε στη φαρμακη  ;)

να τα δωσω σε 2 βραζιλιανες για μια νυχτα να τις γαμησω μεχρι να πεσω κατω απ την κουραση ευχαριστως  :2funny:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
 Εχω πάρει 3 -4 φορές τέτοια ακριβά μουνιά.

Δεν τις απαξιώνω, γιατί ήταν όντως μουνάρες. Βάλε Παμελα Αντερσον στα καλύτερά της, μπέρδεψε και λίγο από Μόνικα Μπελούτσι μέσα, ρίξε και λίγο ερωτισμό από Σοφία Λώρεν...

Στο κρεββάτι.... νούλα.

Όχι κομοδίνα αλλά δεν σου βγάζανε ρε παιδί μου αυτό που περιμένεις να εισπράξεις όταν πληρώνεις έναν κόσμο λεφτά για να γαμήσεις μερικές ώρες.

Από την άλλη... το να βλέπεις ένα τέτοιο θεικό μουνί να σε περιμένει πάνω στο κρεββάτι σου... σε φτιάχνει όπως και να το κάνουμε.

Γενικώς όμως ... κι εκεί συμφωνώ με τον speres, το καλύτερο γαμήσι το έχω απολαύσει με την Λιλι του Τζουζάνα. Υπήρχε μια εποχή που έκλεινα ραντεβού δύο φορές τη βδομάδα που βρισκόταν εδώ.
 Αυτή μάλιστα! Τα είχε όλα. Εμφανιση όπως ακριβώς μου αρέσει μια γυναικα, συμμετοχή απίστευτη στο σεξ κι έβγαζε καλά γούστα....

Ουγγαρέζες παιδί μου... Μαστόρισσες στο σεξάκι...

:knockinb: :s&m_1: :pipa1: :2on1: :pipa2: :lheel: :zfuck: :fuck1: :tits: :cum: :tits2: :pipa3: :fuck2: :kissass2:
ποδολαγνε οι ουγγαρεζες και οι τσεχες επισης θα ελεγα οτι ειναι πολυ καλες στο κρεββατι...δε θελω να γενικευω αλλα μαζι με τις ρουμανες για μενα ειναι οι πιο καβλιαρες...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305
Το λάθος που κάνουν πολλοί είναι ό,τι κρίνουν με βάση τις δικές τους οικονομικές  δυνατότητες..
Ένας άνθρωπος που βγάζει 1000-2000 ευρώ την ημέρα (πανεπιστημιακοί ιατροί/μεγαλοδικηγόροι/μεγαλοστελέχη, δεν αναφέρομαι καν σε εφοπλιστές/βιομήχανους κτλ ) θα έχει πρόβλημα να δώσει 2000 και 3000 ευρώ για μια κοπέλα? Φυσικά και όχι.
Πέρα από τη γκρίνια υπάρχουν τιμές και υπηρεσίες για όλα τα πορτοφόλια.Το ζήτημα είναι να μη δίνεις παραπάνω από όσα μπορείς και για κάτι που δε σου αρέσει!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ποδολαγνε οι ουγγαρεζες και οι τσεχες επισης θα ελεγα οτι ειναι πολυ καλες στο κρεββατι...δε θελω να γενικευω αλλα μαζι με τις ρουμανες για μενα ειναι οι πιο καβλιαρες... ασχετα αμα δεν εχω παει με καμια απο αυτες και τις βλεπω μονο σε τσοντες και την παιζω.

+1  :rockon: :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τυπε ειναι θεμα ανθρωπου...εγω και να ειχα 4000 ευρω να χαλασω για βιζιτα δεν θα τα εδινα ουτε στην αλεξανδρατου,ουτε στην αντωνιου ουτε στην παπαβασιλειου ουτε στη φαρμακη  ;)

να τα δωσω σε 2 βραζιλιανες για μια νυχτα να τις γαμησω μεχρι να πεσω κατω απ την κουραση ευχαριστως  :2funny:

εννοειται τυπε οτι ειναι θεμα ανθρωπου....αν ειχα τεσσερα χιλιαρικα στο χερι να χαλασω αυτη την στιγμη εδω θα τα εδινα  :grin:

URL]]

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
εννοειται τυπε οτι ειναι θεμα ανθρωπου....αν ειχα τεσσερα χιλιαρικα στο χερι να χαλασω αυτη την στιγμη εδω θα τα εδινα  :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.cosmodata.gr/files/gvproducts/158798_l.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τι ναι αυτο ρε τυπε? ?  :2funny:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
τυπε ειναι θεμα ανθρωπου...εγω και να ειχα 4000 ευρω να χαλασω για βιζιτα δεν θα τα εδινα ουτε στην αλεξανδρατου,ουτε στην αντωνιου ουτε στην παπαβασιλειου ουτε στη φαρμακη  ;)

να τα δωσω σε 2 βραζιλιανες για μια νυχτα να τις γαμησω μεχρι να πεσω κατω απ την κουραση ευχαριστως  :2funny:

...ούτε στη φαρμάκη? μεγάλη κουβέντα σηκώνει αυτό...

υπερλαπτοπ τυπε  :sunglasses:

Κάτι σαν τον ΚΙΤ?

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
...ούτε στη φαρμάκη? μεγάλη κουβέντα σηκώνει αυτό...

Κάτι σαν τον ΚΙΤ?
τυπε κι εμενα μου αρεσει η φαρμακη.κορμαρα ειναι και μια χαρα.αλλα το θεωρω βλακεια να δωσω 1000 και 2000 ευρω για τη φαρμακη και την καθε φαρμακη...και να τα ειχα δηλαδη δεν θα τα εδινα.εχω ξοδεψει αρκετα λεφτα σε βιζιτες αλλα οι πουτανες ''πολυτελειας'' πληρωνονται μονο και μονο για να το πεις  ;) εγω δεν ειμαι τυπος που γαμαει για να το πει...

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Για μένα , ελάχιστες είναι οι κοπέλες που πραγματικά τιμούν τα λεφτά τους
Και στα μπουρδέλα , και στα στούντιο
Ειδικά στα στούντιο, η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.
Χρεώνεται ακόμα και το ισπανικό  :idiot:
Ο,τι να'ναι
Σε λίγο θα χρεώνεται και το σαλονάρισμα
Προσωπικά πάνω από 50€ δίνω πλέον πολύ σπάνια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom