Νέα

Ποια η γνωμη σας για τις τιμες στον αγοραιο ερωτα.........

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
καλα τραγουδα  :jerking: πηγαινε πρωτα στις χωρες που λες (γιατι εγω εχω παει σε ολες πλην ολλανδιας  ;) ) και μετα μιλα.ηλιθιε

Μην ξεφτιλιζεσαι παραπανω και μην μιλας για ταξειδια οταν δεν ξερεις
απαπαπ γεμισε το σαιτ ψευτες.
βρε μαλακα κοψε τα πολλα ταξειδια  :2funny: :2funny: για να γαμησεις κανενα μουνι
εξω απο μεταξι και φυλης  :dancing: :dancing: :dancing:
Στην Αγγλια γαμαγες με 100 ευρω μονο κανα στρακι κρυφα.
Στην Γαλλια ειδικα με 50 ευρω γαμας 3-4 εσκορτς και σου δινουν και ρεστα
:2funny: :2funny: :2funny:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε πως οι τιμές σε μερικές ιερόδουλες είναι εξωφρενικές. Επίσης η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών έχει πέσει πολύ σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μην ξεφτιλιζεσαι παραπανω και μην μιλας για ταξειδια οταν δεν ξερεις
απαπαπ γεμισε το σαιτ ψευτες.
βρε μαλακα κοψε τα πολλα ταξειδια  :2funny: :2funny: για να γαμησεις κανενα μουνι
εξω απο μεταξι και φυλης  :dancing: :dancing: :dancing:
Στην Αγγλια γαμαγες με 100 ευρω μονο κανα στρακι κρυφα.
Στην Γαλλια ειδικα με 50 ευρω γαμας 3-4 εσκορτς και σου δινουν και ρεστα
:2funny: :2funny: :2funny:
συνεχισε να με διασκεδαζεις βλακα.στην αγγλια παω καθε χρονο σχεδον και βρισκεις κοπελιτσες που με 100 κι 150 ευρω τις παιρνεις μια ωριτσα και περνας μια χαρα.οσοι ξερουν απο αγγλια τα ιδια θα πουν.

γαλλια ειναι πανω κατω ιδιες τιμες με εδω,ειχα παρει βιζιτα με 250 ευρω το διωρο καλη αλλα οχι τιποτα το τρομερο.ιταλια ειναι δυσκολη η φαση ΑΛΛΑ αν ψαχτεις λιγο βρισκεις αξιολογες κοπελες(οχι τιποτα καλλονες αλλα βλεπονται) παλι με 150-200 ευρω.

βιεννη που ειναι και γαμω τις πολεις εχει ωραιοτατα μπουρδελα που με 50ρικο περνας μιση ωριτσα με πολυ καλη περιποιηση...πραγα εχει διαμερισματα που εκδιδονται και παλι οι τιμες ειναι πολυ καλες...

αιντε ηλιθιε που θα μου πεις εμενα που εχω γυρισει ολη την ευρωπη για τιμες.βλακα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τιμες μεταξουργειου - ανταποκρινονται στην ελληνικη πραγματικοτητα  

ποια πραγματικοτητα λες τωρα ,οταν πας και περασεις στα μεγαλα κλαμπ της Αθηνας και βλεπεις 40 τζιπ range rover
τα παντα γεματα... κριση σου λεει  :grin:

απλα το μεταξουργειο ειναι για της ευπαθης κοινωνικα ομαδες,ανεργους,χαμηλομισθους,λαθρομεταναστες,μεταναστες ...
το επιπεδο γυναικων με το ζορι μετριο

μπουρδελα φυλης 20ευρου-
για ομαδες που αντεχει περισσοτερα η τσεπη τους... ελαχιστες διαφορες σε υπηρεσιες... αλλα εχει ποιο ωραιες απο το μεταξουργειο

στουντιο- 50-200 ευρω αναλογα τα προγραματα..
δεν ψιλοαξιζουν με της εποχες τωρα...

η υπολοιπες βαθμιδες ειναι ακριβοτερες αλλα δεν εχω αποψη γιατι δεν εχω παει ποτε..

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
το γεγονος εινα οτι σε χωρες οπως γερμανια,αυστρια,τσεχια,βουδαπεστη βρισκεις βιζιτες γυρω στα 100 ευρω πιο φτηνες απο εδω.γεγονος τσεκαρισενο.

σε γαλλια η ιταλια η κατασταση ειναι πιο δυσκολη αλλα αν ψαξεις παλι θα βρεις σχετικα καλες περιπτωσεις με σχεδον ιδια λεφτα οπως ελλαδα.

επειδη το θρεντ ειναι για τις τιμες (κι οχι για την ηλιθιοτητα του εσεσι) οι τιμες στην ελλαδα στις βιζιτες ειναι σχετικα ακριβες αν τις συγκρινεις με τις χωρες που ανεφερα στην αρχη.

ακριβες της ταξης των 100ευρω διαφορα για να μην παρεξηγουμαι.στην ελλαδα τα μπουρδελα του 20ρικου γι αυτο που πληρωνεις ειναι ανεκτα,τα στουντιο επρεπε να ειχαν 10-15 ευρω πιο κατω.

τα σαλον στη ρωσια ειναι επισης καλη επιλογη αν και πλεον εχουν ακριβυνει σε σχεση με παλια

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
1ον για να ναι οι τιμες εκει που ειναι σημαινει πως καποιος τα δινει αυτα τα λεφτα.

2ον σε ποια αλλη χωρα της Ευρωπης μπορει καποιος να γαμησει με μολις 10 ευρω?

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
1ον για να ναι οι τιμες εκει που ειναι σημαινει πως καποιος τα δινει αυτα τα λεφτα.

2ον σε ποια αλλη χωρα της Ευρωπης μπορει καποιος να γαμησει με μολις 10 ευρω?

Υπάρχουν κάποιοι που τα ακουμπάνε ναι... ΚΑΚΩΣ βέβαια.

Οι υπηρεσίες των 10 ευρω ισοδυναμούν σχεδόν με αυνανισμό

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Γιαυτο και εγω ειπα προηγουμενως οτι ο καθενας οριζει τις τιμες συμφωνα με την τσεπη του. Αν τωρα βεβαια αυτο λεγεται κοινωνικη δικαιοσυνη, ο καθενας ας το κρινει με το μυαλο που εχει.
Οι μαρινες ειναι γεματες απο τον ΕΟΠΥΥ? Το "κουκλιτσα μου" το προσπερναω...

οι μαρινες ειναι γεματες απο τα κοτερα των γιατρων του εοππυ .
γιατι υπηρχε ποτε κοινωνικη δικαιοσυνη ? ο καθενας για την παρτη του και ολοι να πιασουν τον κωλο του αλλου.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Δεν υπαρχει κακως και καλως, δε θα κανουμε εμεις κουμαντο στο πορτοφολι του αλλου. Ο καθενας χαλαει τα λεφτα του οπου γουσταρει.

Διαφωνω.

εχω πληρωσει βιζιτες και σιτιτουρ που ηταν πολυ χειροτερες

:thumbsup: :thumbsup:  οι υπηρεσιες εχουν να κανουν με την κοπελα και οχι με το χωρο

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Μην ανησυχούμε,μακριά είναι...

Συνοδοί πολυτελείας στις Κάννες

Με αμοιβή που αγγίζει μέχρι και τα 4.000 ευρώ τη βραδιά καλλονές έχουν σπεύσει στις Κάννες, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε πελάτες.

Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter» συνοδοί πολυτελείας παρελαύνουν από τα πολυτελή γιοτ
και εξυπηρετούν εκατοντάδες πλούσιους.

Όταν κάποτε τα έλεγα μερικοί με έπαιρναν στο ψιλό... πως δεν ξέρω τι μου γίνεται... κι όλοι μες στην μαγκιά και την αυτοπεποιθηση μου λεγανε με "σιγουριά" 50 καρδιναλίων πως τέτοια νούμερα δεν παίζουν...

Ρε μουνιά όλοι.... πρέπει να το δείτε σε ρεπορτάζ για να πειστείτε;

:grin:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
με 10 ευρω στο μεταξουργειο μπορει να περασεις και καλυτερα απ οτι με βιζιτα των 100 ευρω.γεγονος.

αλλα ειναι αρκετα σπανιο

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Δεν υπαρχει κακως και καλως, δε θα κανουμε εμεις κουμαντο στο πορτοφολι του αλλου. Ο καθενας χαλαει τα λεφτα του οπου γουσταρει.

Διαφωνω.

:thumbsup: :thumbsup:  οι υπηρεσιες εχουν να κανουν με την κοπελα και οχι με το χωρο

Αδερφέ duskolieggrafi μάλλον δεν γνωρίζεις βασικά θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία αγορών. Δεν χρειάζεται να υπερεκτιμούμε γιατί οι τιμές ανεβαίνουν "αεριτζίδικα" ως επι το πλείστον. Όσο αφορά το δεύτερο, καλά κάνεις και διαφωνείς γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις, εφόσον η διαφωνία σου έγκειται σε αυτές. Αλλιώς υπέδειξε ιερόδουλη των 10 ευρω που παρέχει καλές υπηρεσίες.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
στην ιασωνος πριν κανα χρονο πετυχα ελληνιδα 40αρα με μαυρα μαλλια κοντα,οχι κατι το ιδιαιτερο απο φατσα-σωμα ΑΛΛΑ το γαμησι που εκανε ακομα το θυμαμαι.

κατσαμε μεσα ποση ωρα,το τι γαμησι επεσε ουτε με βιζιτα το εχω κανει ουτε με κοπελα εκτος δουλειας ουτε τιποτα.

κι ολα αυτα με 10 ευρω.γεγονος

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

γενικως μην πιανετε τα ακρα ως παραδειγμα

εγω που ημουν γενικα στουντιακιας εχω κανει γαμησια επικα καλυτερα απο πολλους που παιρνουν ενα σιτυτουρι 200 και 300 ευρω στο ξενοδοχειο και απο οσα διαβαζω στις κριτικες τους τους βγαινει συχνα μαπα το καρπουζι(φωτοσοπ,τσιγαριλα,βρωμιαρες,ξεπετες κλπ)

οποτε ειναι σχετικο το θεμα τιμης και πως θα περασεις....ειναι η περιφημη cost effective ή vfm αναλογια

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
 Όταν κάποτε τα έλεγα μερικοί με έπαιρναν στο ψιλό... πως δεν ξέρω τι μου γίνεται... κι όλοι μες στην μαγκιά και την αυτοπεποιθηση μου λεγανε με "σιγουριά" 50 καρδιναλίων πως τέτοια νούμερα δεν παίζουν...

Ρε μουνιά όλοι.... πρέπει να το δείτε σε ρεπορτάζ για να πειστείτε;

:grin:

ναι αλλα ποσο υπερθεαρες ειναι ρε παιδι μου για να παιρνουνε τοσα?  :think:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ναι αλλα ποσο υπερθεαρες ειναι ρε παιδι μου για να παιρνουνε τοσα?  :think:
σιγα.αμα δεις βιζιτες στο χιλτον καμμια φορα (απ τις ακριβες) απλως φορανε εντυπωσιακα ρουχα και πολυ ψηλα παπουτσια και φαινονται μουναρες...

ολες καθετο το εχουν φιλε  ;)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Αδερφέ duskolieggrafi μάλλον δεν γνωρίζεις βασικά θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία αγορών. Δεν χρειάζεται να υπερεκτιμούμε γιατί οι τιμές ανεβαίνουν "αεριτζίδικα" ως επι το πλείστον. Όσο αφορά το δεύτερο, καλά κάνεις και διαφωνείς γιατί υπάρχουν και εξαιρέσεις, εφόσον η διαφωνία σου έγκειται σε αυτές. Αλλιώς υπέδειξε ιερόδουλη των 10 ευρω που παρέχει καλές υπηρεσίες.

Ξερω πολυ καλα πως λειτουργουν οι αγορες, καταλαβαινω οτι ετσι οι τιμες ανεβαινουν αεριτζιδικα, αλλα cap στην τιμη δεν μπορεις να βαλεις σε μια ελευθερη αγορα. Εδω δεν εχει μπει cap στα τροφιμα, θα μπει στις πουτανες?

Ως προς το δευτερο που ρωτας, δες τις κριτικες μου. Σε οσες εχω βαλει 9 προσφερουν αριστες υπηρεσιες, σε οσες εχω βαλει 8 (πολυ) καλες.

ναι αλλα ποσο υπερθεαρες ειναι ρε παιδι μου για να παιρνουνε τοσα?  :think:

Ελληνιδα μοντελο που τωρα έχει βαλθεί να ξετρελάνει τους Ιταλούς παιζει σε αυτα τα επιπεδα. Κρινε μονος σου αν τα αξιζει.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
σιγα.αμα δεις βιζιτες στο χιλτον καμμια φορα (απ τις ακριβες) απλως φορανε εντυπωσιακα ρουχα και πολυ ψηλα παπουτσια και φαινονται μουναρες...

ολες καθετο το εχουν φιλε  ;)

ναι ρε τυπε αλλα αλλο 300 που παιρνει συνηθως αυτη στο χιλτον αλλο 4000....ποια γαμανε πια και αξιζει τοσα την Doutzen Kroes?  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom