Νέα

Ποια η γνωμη σας για τις τιμες στον αγοραιο ερωτα.........

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μην ανησυχούμε,μακριά είναι...

Συνοδοί πολυτελείας στις Κάννες

Με αμοιβή που αγγίζει μέχρι και τα 4.000 ευρώ τη βραδιά καλλονές έχουν σπεύσει στις Κάννες, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε πελάτες.

Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter» συνοδοί πολυτελείας παρελαύνουν από τα πολυτελή γιοτ
και εξυπηρετούν εκατοντάδες πλούσιους.
φιλε αυτα γινοταν ανεκαθεν ειδικα στις καννες,δε θελω να στο χαλασω αλλα ο κοσμος το χει τουμπανο...  :2funny:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
φιλε αυτα γινοταν ανεκαθεν ειδικα στις καννες,δε θελω να στο χαλασω αλλα ο κοσμος το χει τουμπανο...  :2funny:

Αφού το ξέρεις και συ...Το post γράφτηκε για την σχετικότητα των τιμών,οχι για ενημέρωση.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Αφού το ξέρεις και συ...Το post γράφτηκε για την σχετικότητα των τιμών,οχι για ενημέρωση.
α μαλιστα συγκρινεις δηλαδη τις τιμες των ακριβοτερων εσκορτς στις καννες με αυτες της ελλαδας ας πουμε? για εξηγα μου λιγο τη σχετικοτητα των τιμων...

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
α μαλιστα συγκρινεις δηλαδη τις τιμες των ακριβοτερων εσκορτς στις καννες με αυτες της ελλαδας ας πουμε? για εξηγα μου λιγο τη σχετικοτητα των τιμων...

Δεν συγκρίνω τίποτα,απλά οπως σε πολλά πράγματα οι τιμές είναι σχετικές.Ρόλο παίζει η προσφορά, η ζήτηση,οι εποχές, οι περιστάσεις, ο τόπος..

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Ο καθενας οριζει τις τιμες συμφωνα με την τσεπη του, γιαυτο δεν βρισκεις ποτε ακρη με το θεμα αυτο. Αν ρωτησεις τον Βαρδινογιαννη θα σου πει 5.000 για μια επισκεψη καλα ειναι.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δεν συγκρίνω τίποτα,απλά οπως σε πολλά πράγματα οι τιμές είναι σχετικές.Ρόλο παίζει η προσφορά, η ζήτηση,οι εποχές, οι περιστάσεις, ο τόπος..

πριν που ελεγε ενας ηλιθιος οτι στην ελλαδα οι τιμες ξεκινουν απο 150 την ωρα ενω σε χωρες της ευρωπης απο 250 του εγραψα οτι βρισκεις ας πουμε γερμανια την ιδια κοπελα 100 ευρω πιο κατω ενω εδω ζηταει τα διπλα  :jerking:...αναλογα οπως ειπες την προσφορα και τη ζητηση παει,συμφωνω.

οσον αφορα αυτες που παιρνουν 3 και 4 χιλιαρικα δε νομιζω οτι πρεπει να συζητηθει καν το θεμα αφου μιλαμε για ποσα απιαστα για τους περισσοτερους απο εμας.και φυσικα θα πεταχτει καποιος παπαρας και θα πει ''εγω τα δινω,εσεις ειστε φτωχοι'' αλλα αυτο ειναι ασχετο με το θεμα.

οι πολυτελειας παντα πανακριβες ειναι ετσι κι αλλιως  ;)

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ο καθενας οριζει τις τιμες συμφωνα με την τσεπη του, γιαυτο δεν βρισκεις ποτε ακρη με το θεμα αυτο. Αν ρωτησεις τον Βαρδινογιαννη θα σου πει 5.000 για μια επισκεψη καλα ειναι.
σιγουρα.απαντησα παραπανω αν δεις

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Για το ποσο αντικειμενικα θα επρεπε να ηταν η αμοιβη, θα πρεπει να συγκρινεις με το μισθο που παιρνει ενας γιατρος του ΕΟΠΥΥ που εχει σπουδασει τοσα χρονια.

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Οι τιμές δεν έχουν πέσει πολυ στα μπουρδελα...και καθολου στα στουντιο.
Οταν κυκλοφορουν αγγελίες του τυπου "ζητείται υπάλληλος για φουρνο full time μισθος 123ευρω/μηνα... και υπαρχει τόση ανεργία, απουσία ασφάλισης κλπ... τοτε το 20αρικο για 10 λεπτα ευχαρίστησης είναι πολυ.
Το 50 είναι απαγορευτικο.
Βεβαια πανω στην καυλα του καποιος...και εγω θα τρελαινομουν αν εβλεπα μπροστα μου μια θεα ρωσίδα...
Μετα δε θα είχα να πληρώσω λογαριασμους, κοινοχρηστα, νοικι, να αγοράσω τα απαραίτητα κλπ

Οσο τα "σπίτια" δε ρίχνουν τις τιμες σημαίνει πως δουλεύουν ...και δουλευουν καλα.
Βεβαια όταν πεφτουν οι τιμές, οι μισθοι κλπ..πέφτει και η ποιοτητα των υπηρεσιών... Οχι παντα, αλλα συμβαίνει.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Οτι πληρωνεις παιρνεις!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι τιμές δεν έχουν πέσει πολυ στα μπουρδελα...και καθολου στα στουντιο.
Οταν κυκλοφορουν αγγελίες του τυπου "ζητείται υπάλληλος για φουρνο full time μισθος 123ευρω/μηνα... και υπαρχει τόση ανεργία, απουσία ασφάλισης κλπ... τοτε το 20αρικο για 10 λεπτα ευχαρίστησης είναι πολυ.
Το 50 είναι απαγορευτικο.
Βεβαια πανω στην καυλα του καποιος...και εγω θα τρελαινομουν αν εβλεπα μπροστα μου μια θεα ρωσίδα...
Μετα δε θα είχα να πληρώσω λογαριασμους, κοινοχρηστα, νοικι, να αγοράσω τα απαραίτητα κλπ

Οσο τα "σπίτια" δε ρίχνουν τις τιμες σημαίνει πως δουλεύουν ...και δουλευουν καλα.
Βεβαια όταν πεφτουν οι τιμές, οι μισθοι κλπ..πέφτει και η ποιοτητα των υπηρεσιών... Οχι παντα, αλλα συμβαίνει.

Σωστος. Πλεον αν εισαι ανεργος σκεφτεσαι και τον καφε ποσο μαλλον τα 20 ευρω για 10 λεπτα ευχαριστησης τα οποια δεν ξερεις και αν θα ειναι εγγυημενα ετσι? Μπορει η πουτανα να ειναι φολα και να στην σπασει. Ειδικα αμα δεν εχεις παει συστημενα

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Οτι πληρωνεις παιρνεις!

Ισχύει!
Βεβαια είναι θλιβερό και αντι-δεοντολογικό για οποιοδήποτε επάγγελμα να συμβαίνει αυτο ..αλλα ισχύει.
Οταν πηγαινεις σε ένα νοσοκομείο και ο ειδικευομενος γιατρος που σε εξετάζει παίρνει 900 ευρω το μηνα εεε μην περιμένεις να σου κανει και θαυματα.. Μηχανικά θα σε δει και σταρχιδια του. Κακο βέβαια.
Οταν παίρνεις ας πουμε cd player united (πχ) ...μην περιμενεις να σου κρατήσει 5ετία!
Ε και η πουτανα στο μετάξι με τα 10 ευρω... μηχανικά θα σε αγγιξει, μηχανικά θα γαμηθει και θα φύγει.

Το θεμα είναι τι φόλα τρως όταν πας στο γιατρό-διευθυντη με τα 150 ευρώ επίσκεψη και δε σου κανει τίποτα, ή σκας την 100αρα στην θεα του στουντιο για φουλ προγραμμα και είναι στη διαθεση...σαν να γαμας μοσχάρι

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16

Αδερφέ Πεφωτισμένε, σαφώς και ο καθένας ορίζει τις τιμές αλλά πρέπει επιτέλους να κατεβαίνουν λίγο τις τιμές.

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Οτι πληρωνεις παιρνεις!
Στον ΕΟΠΥΥ που δεν πληρωνεις τιποτα, και αντιστοιχα και ο γιατρος πληρωνεται "τιποτα", τι πρεπει να παρεις με τη δικια σου λογικη?

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
Αδερφέ Πεφωτισμένε, σαφώς και ο καθένας ορίζει τις τιμές αλλά πρέπει επιτέλους να κατεβαίνουν λίγο τις τιμές.
Θα πρεπει παρα πολυ να πεσουν οι τιμες και το εξηγω στο #37 post.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Στον ΕΟΠΥΥ που δεν πληρωνεις τιποτα, και αντιστοιχα και ο γιατρος πληρωνεται "τιποτα", τι πρεπει να παρεις με τη δικια σου λογικη?

τα αρχιδια σου γιαυτο δεν πας εκει. Πας ιατρικο , μετροπολιταν κλπ ;-)

οσο για τους γιατρους του ΕΟΠΠΥΥ  εεεεε οχι και δεν παιρνουν τιποτα..... οι μαρινες γεματες ειναι ..... ασε μας κουκλιτσα μου

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Κριτικές
46
Like
0
Πόντοι
231
τα αρχιδια σου γιαυτο δεν πας εκει. Πας ιατρικο , μετροπολιταν κλπ ;-)

οσο για τους γιατρους του ΕΟΠΠΥΥ  εεεεε οχι και δεν παιρνουν τιποτα..... οι μαρινες γεματες ειναι ..... ασε μας κουκλιτσα μου
Γιαυτο και εγω ειπα προηγουμενως οτι ο καθενας οριζει τις τιμες συμφωνα με την τσεπη του. Αν τωρα βεβαια αυτο λεγεται κοινωνικη δικαιοσυνη, ο καθενας ας το κρινει με το μυαλο που εχει.
Οι μαρινες ειναι γεματες απο τον ΕΟΠΥΥ? Το "κουκλιτσα μου" το προσπερναω...

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
πριν που ελεγε ενας ηλιθιος οτι στην ελλαδα οι τιμες ξεκινουν απο 150 την ωρα ενω σε χωρες της ευρωπης απο 250 του εγραψα οτι βρισκεις ας πουμε γερμανια την ιδια κοπελα 100 ευρω πιο κατω ενω εδω ζηταει τα διπλα  :jerking:...αναλογα οπως ειπες την προσφορα και τη ζητηση παει,συμφωνω.

οσον αφορα αυτες που παιρνουν 3 και 4 χιλιαρικα δε νομιζω οτι πρεπει να συζητηθει καν το θεμα αφου μιλαμε για ποσα απιαστα για τους περισσοτερους απο εμας.και φυσικα θα πεταχτει καποιος παπαρας και θα πει ''εγω τα δινω,εσεις ειστε φτωχοι'' αλλα αυτο ειναι ασχετο με το θεμα.

οι πολυτελειας παντα πανακριβες ειναι ετσι κι αλλιως  ;)

εκτος απο μαλακας εισαι και ψευτης
βρε παπαρα μην μιλας για κατι που δεν ξερεις
στην ΓΑΛΛΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ-ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ
λεει πουθενα γερμανια
εκει
βλακιωνα πανε ολα τα απομειναρια της ανατολης για να γαμανε οι εργατες
:idiot: :idiot: :idiot:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
εκτος απο μαλακας εισαι και ψευτης
βρε παπαρα μην μιλας για κατι που δεν ξερεις
στην ΓΑΛΛΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ-ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ
λεει πουθενα γερμανια
εκει
βλακιωνα πανε ολα τα απομειναρια της ανατολης για να γαμανε οι εργατες
:idiot: :idiot: :idiot:
καλα τραγουδα  :jerking: πηγαινε πρωτα στις χωρες που λες (γιατι εγω εχω παει σε ολες πλην ολλανδιας  ;) ) και μετα μιλα.ηλιθιε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom