Νέα

Ποιά είναι η θρησκεία σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MATURELOVERR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια ειναι η θρησκεια σας?

• χριστιανισμος

Ψήφοι: 27 43,5%
  • μωαμεθανισμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δωδεκαθεο

Ψήφοι: 9 14,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 3 4,8%
  • καμμια

Ψήφοι: 23 37,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    62

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Άνθιμε ... συνέχισε να φωνάζεις για τη Μακεδονία !
Στην Ελλάδα είμαστε  όλοι  ειδήμωνες  σε όλα !

Λοιπόν, τόσα χρόνια το ήξερα (το κρυφό σχολιό), ΤΩΡΑ που σας διάβασα εδώ κατάλαβα γιατί το λένε έτσι...

Όλοι, μαθητές και καθηγητές ήταν κρυφόπουστες. Γι' αυτό λεγόταν "κρυφό" ρε σεις!

Όσο για τον Άνθιμο, Μήτσε, άς' τον καλύτερα... Μάλλον λερώνεις τα δάχτυλά σου όταν πληκτρολογείς το όνομά του. (Κρυφά πάντα αυτά).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η μεγαλύτερη βλακεία που μπορεί να καταλάβει το ανθρώπινο μυαλό είναι η γνώμη ότι κάθε είδους εξουσία, δλδ
εκκλησιαστική, κυβερνητική, στρατιωτική, δικαστική μπορεί να οδηγήσει τον απλό μαλάκα στη δικαίωση, την απελευθέρωση, την ισότητα και την άρση του κατεστημένου και της καταπίεσης. Οχι ότι δεν υπάρχουν παντού ελάχιστες εξαιρέσεις, αλλά το να προσπαθεί να μας πείσει η Αγία Γραφή του σάιτ και οι λοιποί θρησκολάτρες, ότι η Επανάσταση του 21 είναι προιόν της Εκκλησίας, ανήκει και αυτή στην ίδια κατηγορία με τις προτεινόμενες παραδοχές που μας υποβάλλουν από πιτσιρικάδες, όπως λόγου χάριν ότι η Παρθένος έφερε στον κόσμο τον Ιησού συνουσιαζομένη με ένα ...... λουλούδι.......... Το γιορτάσαμε και πρόσφατα μάλιστα.
Διπλή η εορτή της Εκκ-λησ(τ)ίας, διπλή και η απάτη...... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Υ.Γ. Κατά την Ορθόδοξη ερμηνεία.... ο Γαβρήλος κατέβηκε εξ ουρανού και εξήγησε στην Παρθένο ότι το .... Αγιο Πνεύμα θα έρθει σε αυτήν και με την εντολή του Πατέρα θα φέρει στον Κόσμο του Υιό του...... Λέγοντάς της μάλιστα ότι Πατήρ, Υιός και Αγιο Πνεύμα είναι ομοούσιον, αντί να χάσει η μάνα το παιδί, το παιδί τον πατέρα και ο πατέρας τη μάνα, η Παρθένος είπε ΟΚ και ενημέρωσε πάραυτα το Ιωσήφ που με τη σειρά του είπε ΟΚ. Νο προμπλέμο.........

ΟΚ Διμίτριε Νο προμπλέμο........ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Συνήθως προσαρμόζω τις απαντήσεις μου ανάλογα με το επίπεδο του συνομιλητή μου.
Όταν προσβάλλομαι όμως με εικονίδια τύπου ( :jerking:)  , προτιμώ να σιωπώ .
Σε τέτοιες περιπτώσεις η σιωπή είναι χρυσός !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συνήθως προσαρμόζω τις απαντήσεις μου ανάλογα με το επίπεδο του συνομιλητή μου.
Όταν προσβάλλομαι όμως με εικονίδια τύπου ( :jerking:)  , προτιμώ να σιωπώ .
Σε τέτοιες περιπτώσεις η σιωπή είναι χρυσός !
Το εικονίδιο Δημήτριε δεν απευθύνεται σε σένα. Απευθύνεται σε όσους πιστεύουν τα παραμύθια της Χαλιμάς... Είναι σεβαστό να πιστεύεις στην ανώτερη δύναμη και στην θεότητα του Ιησού (αν και ξέρεις ότι διαφωνώ), αλλά θα προτιμούσα να μου λένε ότι ήρθε από τον ουρανό, παρά να μου πασάρουν ανεμογκάστρια και λουλούδια...... Καλά τα παραμύθια όταν μου τα έλεγε η γιαγιά μου στα 5 μου, αλλά ρε πούστη μου, νισάφι στα 36 μου δεν μπορώ να ενστερνίζομα μυθοπλασίες αμόρφωτων τζομπάνηδων, και ψαράδων 2 αιώνες πριν......

Επισκέπτης
Το εικονίδιο Δημήτριε δεν απευθύνεται σε σένα. Απευθύνεται σε όσους πιστεύουν τα παραμύθια της Χαλιμάς... Είναι σεβαστό να πιστεύεις στην ανώτερη δύναμη και στην θεότητα του Ιησού (αν και ξέρεις ότι διαφωνώ), αλλά θα προτιμούσα να μου λένε ότι ήρθε από τον ουρανό, παρά να μου πασάρουν ανεμογκάστρια και λουλούδια...... Καλά τα παραμύθια όταν μου τα έλεγε η γιαγιά μου στα 5 μου, αλλά ρε πούστη μου, νισάφι στα 36 μου δεν μπορώ να ενστερνίζομα μυθοπλασίες αμόρφωτων τζομπάνηδων, και ψαράδων 2 αιώνες πριν......

To εικονίδιο απευθύνεται  προσωπικά  σε εμένα :

-Αφενός μεν διότι έπαιται του ονόματός μου στο πόστ 1481.
-Αφετέρου δε , διότι συγκαταλέγομαι μετά των πιστευόντων στον Ευαγγελισμό.

Δεν πειράζει όμως...
Δεν κρατάω κακία.
Ξέρεις , εμείς οι Χριστιανοί συγχωρούμε κιόλας !

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1

Δημήτριε εγώ που είμαι χριστιανός αλλά το συγκεκριμένο σημείο το εκλαμβάνω συμβολικά, θεωρούμε αιρετικός; Ένα θέλω να μου πεις γιατί πραγματικά δεν το γνωρίζω καθόλου αυτό με τον κρίνο το γράφουν όλοι οι ευαγγελιστές; μήπως προσθέθηκε αργότερα;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
To εικονίδιο απευθύνεται  προσωπικά  σε εμένα :

-Αφενός μεν διότι έπαιται του ονόματός μου στο πόστ 1481.

Δεν πειράζει όμως...
Δεν κρατάω κακία.
Ξέρεις , εμείς οι Χριστιανοί συγχωρούμε κιόλας !
Μπορώ πιστεύω να θεωρώ μαλακία οτιδήποτε δεν συνάδει με την δική μου λογική σε όλα τα δόγματα που μελετώ. Αυτό δεν αφορά μόνο τον Χριστιανισμό. Αφορά και τον Κομμουνισμό, και τον Καπιταλισμό και τον οπαδισμό και όλα τα δόγματα γενικά που τελειώνουν σε ισμός και στα οποία έχω αλλεργία.... Το ότι θεωρώ μαλακία κομμάτια ενός δόγματος δεν πάει να πει ότι θεωρώ μαλάκες όσους πιστεύουν σε αυτά, ούτε ότι είναι μαλακία το σύνολο του δόγματος.... Αυτό εκτός από Χριστιανισμός λέγεται και μηδενισμός......

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
τωρα, αυτο που γινεται εδω, ειναι υπόλειμα απ τις σταυροφορίες ή ειναι μια φυσικη κατασταση που επεται της ανταλλαγης αποψεως περι δογματων ????  :think: :think:

υ.γ. τελικα, υπαρχει θεος ????  :) θα μου πειτε να ησυχασω ????  :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Συνημμένα

• SaintRivaldo.jpg
    SaintRivaldo.jpg
    34,7 KB · Εμφανίσεις: 19

Επισκέπτης
Δημήτριε εγώ που είμαι χριστιανός αλλά το συγκεκριμένο σημείο το εκλαμβάνω συμβολικά, θεωρούμε αιρετικός; Ένα θέλω να μου πεις γιατί πραγματικά δεν το γνωρίζω καθόλου αυτό με τον κρίνο το γράφουν όλοι οι ευαγγελιστές; μήπως προσθέθηκε αργότερα;

Άκου φίλε μου.

Ανα τους αιώνες , όσες αιρέσεις θέλησαν να επιτεθούν στη Θεότητα του Ιησού , και να τον καταστήσουν απο Θεάνθρωπο, απλά άνθρωπο , ξεκίνησαν απο τον Ευαγγελισμό .

Δε μπορώ να σε πώ αιρετικό με αυτό που μου λές . Τείνεις όμως προς τα εκεί.

Το να σου αναλύσω την έννοια "Ευαγγελισμός" , δεν είναι και πολύ εύκολο. Χρειάζεται χρόνο και μάλλιστα πολύ. Πολλές οι Ευαγγελικές περικοπές , πολλές οι αποφάσεις των Οικουμενικών Συνόδων ... πολλές και οι αιρετικές διδασκαλίες .

Αν εν τούτοις επιθυμείς ανάλυση , στείλε μου πμ.
Το μόνο που θα γίνει ,έτσι και την επιχειρήσω στο παρόν θρεντ, είναι να δυσφημησθεί το όνομα τόσο της Θεοτόκου , όσο και του Ιησού , απο κατά τα άλλα αγαπητά μέλη του site.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το να σου αναλύσω την έννοια "Ευαγγελισμός" , δεν είναι και πολύ εύκολο. Χρειάζεται χρόνο και μάλλιστα πολύ. Πολλές οι Ευαγγελικές περικοπές , πολλές οι αποφάσεις των Οικουμενικών Συνόδων ... πολλές και οι αιρετικές διδασκαλίες .

Αν εν τούτοις επιθυμείς ανάλυση , στείλε μου πμ.
Το μόνο που θα γίνει ,έτσι και την επιχειρήσω στο παρόν θρεντ, είναι να δυσφημησθεί το όνομα τόσο της Θεοτόκου , όσο και του Ιησού , απο κατά τα άλλα αγαπητά μέλη του site.
1. Από πότε οι Οικουμενικές σύνοδοι που αποτελόυνται από θνητά μέλη μπορούν να έχουν άποψη επί θεμάτων Ιερότητας;
2. Αφού λοιπόν δεν θες να δυσφημίσεις την Μπαναγιά και τον Τζίσους, μπορείς σε παρακαλώ να μου κάνεις μια ευαγγελική ανάλυση της σχέσης του Τζίσους με τη Μαρία τη Μαγδάλω; Εγώ πάντως τη συγκεκριμένη σχέση το λιγότερο που μπορώ να την χαρακτηρίσω είναι ποδολαγνεία.... Για να μην το προσωρήσω και άλλο στην θνητή μου ανάλυση.....

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1

όχι, έχεις δίκιο δεν μπορεί να γίνει εδώ τέτοιου είδους ανάλυση. Δεν θα σε κουράσω όμως, άλλωστε έχει πιο ενδιαφέρον αν το ψάξω μόνος μου στις αποφάσεις κτλ.

Επισκέπτης
1. Από πότε οι Οικουμενικές σύνοδοι που αποτελόυνται από θνητά μέλη μπορούν να έχουν άποψη επί θεμάτων Ιερότητας;
2. Αφού λοιπόν δεν θες να δυσφημίσεις την Μπαναγιά και τον Τζίσους, μπορείς σε παρακαλώ να μου κάνεις μια ευαγγελική ανάλυση της σχέσης του Τζίσους με τη Μαρία τη Μαγδάλω; Εγώ πάντως τη συγκεκριμένη σχέση το λιγότερο που μπορώ να την χαρακτηρίσω είναι ποδολαγνεία.... Για να μην το προσωρήσω και άλλο στην θνητή μου ανάλυση.....

Όχι . Δε μπορώ να σου απαντήσω . Δεν έχω χρόνο για χάσιμο !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom