Επισκέπτης
Διαστροφές στην Μοναστική Ζωή
Δεν είναι καινούριο φαινόμενο ...
Θα διάβαζαν πολύ Γανυμήδη ... για αυτό
Διαστροφές στην Μοναστική Ζωή
Μπορείς να φέρεις έναν πραγματικό.
Η μπορείς να απαντήσεις ουσιωδως σε κάτι και όχι αλλαζονικά να απαξιεις να απαντήσεις.
Η πραγματική Αλωση έγινε το 1821
Μπορείς να φέρεις έναν πραγματικό.
Η μπορείς να απαντήσεις ουσιωδως σε κάτι και όχι αλλαζονικά να απαξιεις να απαντήσεις.
Η πραγματική Αλωση έγινε το 1821
Ρε τομίτο ...
Θεόδωρος Ζήσης λέγεται ... και ο Χριστόδουλος τον πήγαινε για καθαίρεση. Στο τσάκ σώθηκε. Επενέβησαν βλέπεις οι άλλοι Πανεπιστημιακοί κι έπεσε στα μαλακά !
στο Αριστοτέλειο...
Σχολίασες όλα τα άλλα και απαξιείς αυτό Τζίμη.
Σχολίασες όλα τα άλλα και απαξιείς αυτό Τζίμη.
Στο Καποδιστριακό δεν είναι ?
ή κάνω λάθος ???
γι αυτο και απο αντιδραση στους γονεις σου πιστεψες με τοσο φανατισμο στον χριστιανισμο και στην εκκλησια.Εμένα πάλι οι γονείς μου , μου απαγόρευσαν ακόμη και τον Εκκλησιασμό !
Mου το έχει πεί κι άλλος αυτό , αλλά δεν ισχύει.γι αυτο και απο αντιδραση στους γονεις σου πιστεψες με τοσο φανατισμο στον χριστιανισμο και στην εκκλησια.
άν γεννιότανε σήμερα ο Χριστός , τα Ευαγγέλια θα γραφόντουσαν στα Αγγλικά!
Μπάαα! Για greeklish το βλέπω!
(αλλά θα έπεφτε το γνωστό μήνυμα "Παρακαλώ να το διορθώσεις αλλιώς θα αναγκαστώ να το διαγράψω")!
Και ποιος σου είπε ρε φρέντυ, ότι δεν είναι ακριβώς έτσι η κατάστασή μου? Σου είπε κανείς ότι σου γράφω από το Τόκιο?εχεις μια εμμονη που ξερεις τι μου θυμιζει, χωρις να θελω να σε θιξω?(ουτε σενα ουτε και τα παιδια απο χωριο) Χωριατοπαιδο απο μερος με πληθυσμο κατω απο 5000 κατοικους που επειδη δεν εχει αλλαγη παραστασεων (τι να δει? Τη βρυση του χωριου τους να τρεχει η δυο κατσικες να γαμιουνται? ),
Καλά ρε φίλε, πως την έχεις δει? Θα με λογοκρίνεις εσύ με ποιό θέμα θα ασχολούμαι? Πουρπουάρ γουστάρω, με πουρπουάρ θα ασχολούμαι. Αστρολογία γουστάρω, με αστρολογία θα ασχολούμαι. Μη με διαβάζεις άμα δε σ’ αρέσει. Δυσκολεύεσαι?ασχολειται με το ιδιο θεμα και το αναμασα συνεχεια και συνεχεια...
Φρεντάκο, δε σε προλαβαίνω στο παραλήρημά σου. Αναγκαστικά, μερικά θα μένουν αναπάντητα.[size=6pt]Γι αυτο καταρχην σε συμβουλευω αλλαγη παραστασεων και γρηγορα...η εστω ελα μια βολτα απο την πολη....στο θεμα μας τωρα,πιστεψε με ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΓΑΘΟ ειναι η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ και αν εσυ εισαι τοσο μαγκας να την εχεις βρει αφθονη που να χαρακτηριζεις αυτους που τη δινουν ως'σπαγγους'η τσιγκουνηδες,τοτε μπραβο σου...αλλα μαγκα μου δε νομιζω οτι την εχεις βρει,γιατι οχι μονο ειναι σπανια αλλα και γιατι εσυ την αναζητας εντελως αλλου...στην αξια ενος πουρμπουαρ!!!!!Θυμασαι πως ξεκινησαμε?Για το πουρμπουαρ στις ιεροδουλες...γιατι εγω ΕΚΕΙ αναφερθηκα,ασχετα αν εσυ το γενικευσες το θεμα με το 'ετσι θελω'(και στην καφετερια?και αλλου?)Επι του παροντος τωρα δηλαδη θε να μου πεις να αφηνω πουρμπουαρ στις ιεροδουλες ως εκδηλωση αγαπης?Λοιπον ακου να δεις τι θα κανουμε:Ξεκινα εσυ,ο μη εχων σχεση με τον πληρωμενο ερωτα(ετσι δηλωνεις,αρα και ασχετος με το θεμα του πουρμπουαρ στις ιεροδουλες για το οποιο πεταχτηκες εξ αρχης να τοποθετηθεις σαν την πουτσα)να δινεις πουρμπουαρ και..'αγαπη' στις ιεροδουλες και μη φοβασαι...εγω ξωπισω σου!!!! [/size]
δυστηχως οι αθεοι δεν ειναι καθολου δημοκρατες.οι θρησκοι ειναι πολυ πιο δημοκρατικοι θα ελεγα.και παντα στα γεραματα οι αθεοι γυνονται θρησκοι.το αλλο που εχω προσεξει ειναι οτι οσο πιο αμαρτωλος ειναι κανεις στα νιατα του τοσο πιο θρησκος γινεται οταν γερασει!κοιτανε τη σωτηρια της ψυχης τους!!!εγω τους κορο'ι'δευω και τους λεω πατε να κορο'ι'δεψεται το θεο!!!!Mου το έχει πεί κι άλλος αυτό , αλλά δεν ισχύει.
Ο εκκλησιασμός μου απαγορεύθηκε , όταν ήμουν ήδη συνειδητοποιημένο μέλλος της Εκκλησίας. Πιο πρίν, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ...
Βλέπεις οι άθεοι, είναι πιό δημοκράτες απο τους θρήσκους ...!
Θού Κύριε ...
Τι είναι βρε Φρέντυ η ταφή? Και γιατί οι αρχαιολόγοι τάφους ανακαλύπτουν? Δραστηριότητα που στέλνεται ψηλά με χαρταετό είναι? Ό,τι θαφτεί με το πτώμα παρέα, θα βρεθεί όταν τον ξεθάψουν. Έστω κι αν έχουν περάσει 3.000 χρόνια. Τι πας να πεις τώρα σαν αντίρρηση?Εισαι σιγουρος γι αυτο που γραφεις? Και καταρχην, οι ταφες ειναι δραστηριοτητες που...θαβονται?
Αυτό εσύ το είπες. Όχι εγώ.Και μετα σε ενοχλει το γαλα που ειναι...υπηρεσια!
Φίλε μου δε με ενοχλεί καθόλου, αν το δίνεις ΕΣΥ. Αν το έδινα εγώ, θα με ενοχλούσε. Τι θέλεις, να δίνω πουρπουάρ σε παπάδες για να σε ευχαριστήσω?Το πουρμπουαρ στο παγγαρι της Εκκλησιας σε ενοχλει ομως ε?...Εδω σε θελω καβουρα....ανοιχτοχερη Σταυρακα!!
Φιλε Σταυρο η δυσπιστια σου προς τα θαυματα αλλα και η ταση σου να δωσεις μια επιστημονικη εξηγηση σε αυτα (καταρριπτοντας τα?κορο'ι'δευοντας τα?τι απ ολα?) μονο ψαγμενο δε σε καθιστα...οι πηγες σου μαλλον ειναι ο,τι ακους,το περιοδικο ΣΟΚ (και παρομοιου επιπεδου αναγνωσματα),και μια επιδερμικη ματια στη Wikipedia,...
Xcp41...αν ηξερες και να διαβαζεις τι καλα που θα ηταν!!!!!