BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
καμια
αλλα δεν ειμαι αθεη, αθρησκη ειμαι
αλλα δεν ειμαι αθεη, αθρησκη ειμαι
Χρυσός Οδηγός;
Tι να νιωθει ρε φιλε το λαμογιο ο Πλουταρχος?Μονο σε κατι βλαχαδερα και σε κατι ηλιθιες γκομενες εχει περαση.
Έτσι για πλάκα χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν
Τόλμησες κ έκανες προγαμιαίο σεξ;
ΦΩΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ.
που χαθηκες εσυ, παιδακι μου,εδω & 5-6 σελιδες απο τα αθλητικα????? Για ελα & σου εχω καιρια θεματα!!!!Τόλμησες κ έκανες προγαμιαίο σεξ;
Τόλμησες κ έκανες προγαμιαίο σεξ;
που χαθηκες εσυ, παιδακι μου,εδω & 5-6 σελιδες απο τα αθλητικα????? Για ελα & σου εχω καιρια θεματα!!!!
Αντε καλη ξεκουραση... Για το απογευμα εδω ειμαστε:Μα τι λες ;το θρεντάκι μου το ενημέρωσα επιμελώς.Γράψε κ θα τα δω το απόγευμα σπίτι.Τώρα σχολάω.Θα τα δω μετά τις 7.Σε φιλώ.ΦΩΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Τώρα για τους Δωδεκαθεϊστές που πήγαν στους στήλους (και όχι στήλες) ένα πράγμα θα πώ "Μωραίνει Κύριος". Η Τζάννη (η Λουκά των αρχαιοπληκτων ) ειναι η πλεον γραφική. Τον Χριστιανισμό δεν τον αγγίζει κανείς. "Ει ο Θεός μεθ'ήμών ,ουδείς καθ'ημών". Εδω αντέξαμε τους πρώτους 3 αιώνες, θα λυγίσουμε τώρα. Και για τους "επιστημονες" , πιστέψτε με το χώρο της Αστροφυσικής τον ξέρω λίγο καλύτερα από όλους σας. Η Αθεϊα είναι η μειοψηφία.
"Όταν τελειοποιηθεί η επιστήμη , θα δούμε πώς σκέφτηκε ο Θεός όταν έπλασε τον κόσμο" ,Στίβεν Χωκιν
Ελπίζω η αναφορά του ονόματος του Πλεύρη να μη σόκαρε τη θολοκουλτούρα του σαιτ (και τη rouli, βεβαίως βεβαίως...)