Νέα

Ποιά είναι η θρησκεία σας;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα MATURELOVERR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 120K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια ειναι η θρησκεια σας?

  • χριστιανισμος

    Ψήφοι: 27 43,5%
  • μωαμεθανισμος

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • δωδεκαθεο

    Ψήφοι: 9 14,5%
  • αλλο

    Ψήφοι: 3 4,8%
  • καμμια

    Ψήφοι: 23 37,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    62

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.metafysiko.gr/epik/ms_freemasonry.jpg[/img[/URL]]

[quote]Την Κυριακή 02/11, ώρα 19:00 , στο καφέ DaSein (Σολωμού 12, Εξάρχεια) , το Μεταφυσικό Στέκι φιλοξενεί τον κ. Ευστάθιο Λιακόπουλο σε μια εκδήλωση με θέμα: "Τεκτονισμός στην Ελλάδα" .

Ένα μικρό βιογραφικό του ομιλητή : "Ο Ευστάθιος Λιακόπουλος γεννήθηκε στην Αρκαδία. Σπούδασε νομικά στην Αθήνα και άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου για πολλά χρόνια. Παράλληλα επιδόθηκε στη μελέτη αλλά και στην προσπάθεια αναβίωσης ορισμένων εσωτερικών συστημάτων της Δύσης, όπως είναι οι Ναΐτες Ιππότες, ο Τεκτονισμός και οι Ροδόσταυροι. Ανήκοντας στην ιεραρχία τους, την υπερέβη, ενδιαφερόμενος για την ουσιαστική τους πλέον συμβολή στο ιστορικό γίγνεσθαι. Τελικά όμως τον απέσπασε ο Βουδισμός και ειδικότερα ο Θιβετιανός Βουδισμός (του Αδαμαντινού Οχήματος) στον οποίο κυριολεκτικά έχει αφιερωθεί και τον οποίο υπηρετεί τα τελευταία τριάντα χρόνια."

Είναι η πρώτη εκδήλωση του Στεκιού για τη χρονιά 2008 - 2009. Ο Τεκτονισμός , ένας θεσμός που περιβάλλεται από ένα "μύθο" σχετικά με την πραγματική υπόστασή του και το ρόλο που διαδραματίζει στις κοινωνίες σήμερα. Ο κ. Ευστάθιος Λιακόπουλος ,ένας πολύπειρος ομιλητής που έχει διατελέσει τέκτων, θα φωτίσει με τη δική του ματιά, τους "σκοτεινούς" ατραπούς (για κάποιους) του Τεκτονισμού στην Ελλάδα.[/quote]
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ο πρώτος σύγχρονος ελληνικός ναός είναι πραγματικότητα! Έχει σχεδόν αποπερατωθεί η κατασκευή του και σύντομα, θα γίνει η επίσημη τελετή καθοσιώσεώς του.
Αφιερωμένος στους Θεούς και στους Έλληνες προγόνους μας, παραδοτέος στον θαυμασμό και στην ευσέβεια κάθε εχέφρονος ανθρώπου που τιμά την ελληνική κοσμοθέαση, δεσπόζει μέσα σ’ ένα καταπράσινο περιβάλλον με παρθένα βλάστηση.
Είναι διακοσμημένος με αγάλματα και πίνακες από την ελληνική μυθολογία και παράδοση, κι από τον περίβολο του Ναού όπου δεσπόζουν τα αγάλματα των θεοτήτων που θυμίζουν τους ιερούς συμβολισμούς και τις αξίες του ελληνισμού.

περισσότερα εδώ
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

ΚΑΒΕΙΡΟΣ - ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΝ Προμήθεια 2008
 

Επισκέπτης
Μπράβο τομιτάκο !
... και το site του Θέσπη , πολύ καλό !




... Ρε λες ? ? ? :think:
 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
13.679
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μπράβο τομιτάκο !
... και το site του Θέσπη , πολύ καλό !




... Ρε λες ? ? ? :think:

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Ρασσιάς!

:2funny:  :2funny:

Πλάκα- πλάκα το δωδεκάθεο έχει μεγάλη πέραση σε πρώην αριστερούς...


μαλλον υμνος εις την παραφυσιν ειναι
:2funny: :2funny:

Πάντως για το μελαχροινό που χορεύει με τος δάδες, μια σπονδή στην αφροδίτη θα την έκανα...
 

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Μηνύματα
837
Like
2
Πόντοι
6
Ανεξαρτήτως θρησκείας, μία είναι η δοκιμασμένη συνταγή για την θέωση...
(σε συνδυασμό φυσικά με τα μικρά γράμματα δίπλα στην κύρια πρόταση) :priest: :priest: :priest:

19541117pe1.jpg

 

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Μηνύματα
760
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Φρικηπαίδεια Ελεύθερη Παρωδία:

Μασόνος...

Γενικά εμείς οι μασόνοι έχουμε πολλές περίεργες συνήθειες. Μας αρέσουν τα μαθηματικά και οι χειρονομίες. Μέσω των χειρονομιών αναγνωρίζόμαστε. Πολλοί απο εμας έχουμε να πούμε πως αυτός ο τρόπος εποικινωνίας ομοιάζει με τις κλανιές. Εκτός από χειρονομίες μας αρέσει το χρηματιστήριο και οι πολλές συνευρέσεις. Είμαστε πολύ εποικινωνιακοί. Είμαστε επίσης ντροπαλά άτομα, δεν μας αρέσει να αποκαλύπτουμε τον εαυτό μας στους άλλους.Δεν νιώθουμε άβολα γιατί είμαστε μια οικογένεια. Όλα τα μέλη της φυλής πιστεύουμε στο σουπρίμ ον. Πολλά μέλη έχουμε χαρακτηριστική σπαστική αγγλική προφορά και πίνουμε πολλά τσάγια (το τσάι προέρχεται από τους μάγιας) και μας αρέσει να βάζουμε την φάτσα τους παντού. Για αυτό βγαίνουμε πρόεδροι, γινόμαστε συγγραφείς, καλιτεχνες κλπ και βάζουμε τη φάτσα τους στην τηλεόραση, σε γραμματόσημα και σε παιχνίδια πλειστεισον.

Υπηρετώ ενεργά το ηθικο και φιλοσοφικό σύστημα του Κομφουκιανισμού...

καθώς και είμαι ένας από τους περίφημους "Ροδόσταυρους  της Ανατολής" ....
 

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Μηνύματα
1.642
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Εγώ δηλώνω άθεος..

Τους άθεους οι χώρες-κυβερνήσεις-κοινωνίες τους "αντιπαθούν" περισσότερο από τους αλλόθρησκους της κάθε χώρας..

Ξέρετε γιατί?

Κάθε μα κάθε θρησκεία διδάσκει για μια καλύτερη ζωή που θα ζήσουμε μετά από αυτή .. τον γνωστό σε όλους παράδεισο.Αυτή η λογική βέβαια συμφέρει  αυτούς που μας εξουσιάζουν γιατί σε ΑΥΤΗ τη ζωή που ζούμε μας γαμάνε ανάποδα και εμείς δεν παραπονιόμαστε.. και αυτό γιατί έχουμε την ελπίδα οτι στο μέλλον θα πάμε σε ένα μέρος όπου κάθε μέρα θα γαμάμε ρωσσίδες και θα πίνουμε μοχίτο στην παραλία.

Δεν είναι τυχαίο οτι οι θρησκείες δημιουργήθηκαν από καταπιεσμένους λαούς που είχαν αυτό το κοινό χαρακτηριστικό .. την ελπίδα.

..κάτι άλλο.. δεν χρειάζεται κανείς να πιστεύει κάπου για να ναι καλός άνθρωπος.. Αν είμαστε ηθικοί άνθρωποι δεν χρειάζεται κανείς επουράνιος αστυνόμος να μας λέει να αγαπάμε τον συνάνθρωπό μας γιατί αλλιώς θα επέλθει η τιμωρία.Αυτή η λογική μου θυμίζει 6χρονα παιδάκια που τους λένε "μην κάνετε αυτό γιατί θα σας κάνω ντα!"

Και τέλος θίγω και το θέμα του σεξ.. Η εκκλησία μας όπως ξέρετε είναι κατά του σεξ πριν το γάμο,πριν το θάνατο,πριν το φαί .. δεν ξέρω κι εγώ πριν πότε.

Όταν ένας άνθρωπος είναι σεξουαλικά καταπιεσμένος χαλιναγωγείται και πιο έυκολα.. όταν τον έχεις δασκαλαμένο απ'την εφηβεία να συγκρατεί τις ορμές του καταπνίγει ευκολότερα και τα όποια εξεγερτικά-επαναστατικά του αισθήματα στο μέλλον.Οπότε πήδα με εσύ κράτος κι εγώ ούτε άχνα ούτε μιλιά.
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
gangstaXZ,

Σωστό σε βρίσκω....  ;)
 

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Μηνύματα
1.676
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Σωστος ο γκαγκστα αλλα το φορουμ το καναμε ναο της αθειας και δεν εχει νοημα. Ας γραψει και καποιος υπερ της θρησκειας. Αλλα οι περισσοτεροι δεν μπορουν γιατι δεν ξερουν και σε τι πιστευουν (δογμα), γι'αυτο και περιοριζονται σε αοριστολογιες.
 

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
151
Like
0
Πόντοι
1
ρε μην ασχολιστε με μαλακιες
 

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
10.311
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom