georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
μιας κι ο Χρηστίδης απαξιεί, υπάρχει άλλος που να καταλαβαίνει τη δήλωση του Κουφοντίνα και να θέλει να μου την ερμηνεύσει;
δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιμενεις;;;;;;;μιας κι ο Χρηστίδης απαξιεί, υπάρχει άλλος που να καταλαβαίνει τη δήλωση του Κουφοντίνα και να θέλει να μου την ερμηνεύσει;
δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιμενεις;;;;;;;
η το'χεις η δεν το'χεις....
απλα.....ειναι τοσο απλο και μπροστα σου ακριβως που μονο επιτηδες αν το εκανες δεν θα το καταλαβαινες.....
Πως γίνεται άραγε να υπάρχει διάολος και να μην υπάρχει θεός?
Και πως γίνεται άραγε αυτοί που δηλώνουν Αθεοι να ποστάρουν Σατανιστικά βιντεάκια?
οταν ΔΕΝ καταλαβαινεις κατι(καθ'ομολογιαν σου)πως μπορεις να το ενταξεις καπου;;;;;σόρυ, αλλά εσύ επιμένεις. εγώ πολύ απλά και με κάθε ειλικρίνεια λέω ότι ΔΕΝ το καταλαβαίνω, αλλά και δέχομαι ότι εσύ απαξιείς να μου το εξηγήσεις, γι' αυτό ζητάω να το κάνει άλλος. αν λοιπόν κάποιος δεν μου το εξηγήσει, εγώ θα θεωρώ βλακώδη ή μάλλον υποκριτική τη δήλωση του κουφοντίνα
Ρε stranger, από που το βγάζεις εσύ το συμπέρασμα ότι υπάρχει διάολος?
Και τσιμπάνε και όλοι οι άλλοι και προχωράει η συζήτηση με βάση αυτό?
Ποιός τον είδε?
εγω τον ειδα χθες τριγυρνουσε στο κεντρο της αθηνας και μαλιστα του μιλησα στην αγιου πετρουΡε stranger, από που το βγάζεις εσύ το συμπέρασμα ότι υπάρχει διάολος?
Και τσιμπάνε και όλοι οι άλλοι και προχωράει η συζήτηση με βάση αυτό?
Ποιός τον είδε?
οταν ΔΕΝ καταλαβαινεις κατι(καθ'ομολογιαν σου)πως μπορεις να το ενταξεις καπου;;;;;
δεν το αφηνεις καλυτερα το θεμα;;;; :- :- :- :- :- :-
εγω τον ειδα χθες τριγυρνουσε στο κεντρο της αθηνας και μαλιστα του μιλησα στην αγιου πετρου
απολυτως σωστα!!!!!!!!ρε αδερφέ, μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις τι γράφω, παρόλο που τα γράφω πολύ απλά. σύμφωνα με τη δήλωση του κουφοντίνα, ή του ρίξουν ισόβια ή 5 χρόνια, το ίδιο του κάνει αφού δεν αναγνωρίζει τους δικαστές. αυτό λοιπόν δεν το καταλαβαίνω. το ίδιο είναι να βγεις σε 5 χρόνια, το ίδιο να μη βγεις ποτέ; εκτός κι αν είσαι ο Νίο απ' το Μάτριξ και μπορείς να πείθεις τον εγκέφαλό σου να καταλαβαίνει ό,τι θες εσύ.
εσύ χρηστίδη, προφανώς έχεις απάντηση σ' αυτό, αλλά δεν θες να μου την πεις. σωστά;
Στα βιντεάκια αναφέρθηκα που πόσταραν με περηφάνια και ζήτησα εξήγηση γιατί σαν Αθεοι βάζουν τέτοια βιντεάκια.
Vidεάκια μπορεί να βάζει ο καθένας όσα θέλει.
Ούτε και εγώ πιστεύω ότι υπάρχει "θεός", κατ' επέκταση δε πιστεύω ότι υπάρχει και "διάολος", αυτό όμως δε με κάνει να ανεβάζω βιντεάκια.
Δε βλέπω τι σχέση έχουν τα βιντεάκια με αυτά τα θέματα.
Τα βιντεάκια είναι μια μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης, τώρα αν κάποιος τα συνδέει με το "θεό" και κάποιος άλλος τα συνδέει με το "διάβολο", εσένα τι σε χαλάει?
Κάθε καλλιτεχνική έκφραση που και που με κάτι συνδέεται. Π.χ. ένα άγαλμα πολεμιστή συνδέεται με την ανδρεία, ένας πίνακας ζωγραφικής που απεικονείζει τοπίο συνδέεται με τη φύση, και τελικά υπάρχουν άπειρες καλλιτεχνικές δημιουργίες, που όλο και κάτι πάνε να συμβολίσουν. Χάος είναι η ποικιλία που υπάρχει.Γιατί σου κάνει εντύπωση που κάποιος συμβολίζει μεταφυσικά πράματα?
ε τότε γιατί ενώ ρωτάω τους άλλους, εσύ επεμβαίνεις;απολυτως σωστα!!!!!!!!
συγνωμηε τότε γιατί ενώ ρωτάω τους άλλους, εσύ επεμβαίνεις;
Δεν έχει να κάνει με έμμεση μορφή έκφρασης σε καλλιτεχνικά δρώμενα αλλά με καθαρά Σατανιστικά σύμβολα
και οπαδούς του Σατανισμού ως δημιουργούς τους.Αν τα δείς καλύτερα θα διαπιστώσεις το ίδιο.
Τώρα η ένσταση μου ήταν γιατί τα πόσταραν Αθεοι.Αν το έκαναν για "χαβαλέ" δεκτό.
σταυρο αμα θες κανε τον κοπο και κοιτα λιγο παραπισω να δεις τι εχω γραψει ....Παραμυθιάζεσαι.
Κατ' αρχήν δεν τα είδα. Έκανα "κλίκ" επάνω τους, είδα ότι είναι 3,5 λεπτά το καθένα, σύνολο 7 λεπτά, και αποφάσισα ότι δεν τα διαθέτω.
Κατά δεύτερον δε μ' ενδιαφέρουν. Δηλαδή δε μ' ενδιαφέρει το ψώνιο του καθ' ενός "καλλιτέχνη".
Τώρα τα περί... οπαδών του σατανισμού, αυτούς τους βάζω στό ίδιο καζάνι με τους οπαδούς του... θεού. Όλοι με τις ιδιες... έννοιες ασχολούνται.
σταυρο αμα θες κανε τον κοπο και κοιτα λιγο παραπισω να δεις τι εχω γραψει ....
τον σατανισμο και το ''κακο'' τους εχει δημιουργησει η θρησκεια για να δικαιολογησει την υπαρξη της....
εγο ιμε τιγανιστασKανένας/καμια παγανιστης/τρια η wiccan?