Μην με παρεξηγεις δεν εχω σκοπο να σε προσβαλλω αληθεια.....Είμαι καλότυχος ... γιατί μπορώ και ξεχωρίζω το σιτάρι απο το άχυρο (τη θρησκεία απο την αίρεση)
Σε αυτό αναφέρεται το ποιηματάκι ! ;)
Απλα εγω το παντρεψα αλλοιως γιαυτο στο ειπα!!!!!!
Μην με παρεξηγεις δεν εχω σκοπο να σε προσβαλλω αληθεια.....Είμαι καλότυχος ... γιατί μπορώ και ξεχωρίζω το σιτάρι απο το άχυρο (τη θρησκεία απο την αίρεση)
Σε αυτό αναφέρεται το ποιηματάκι ! ;)
Σωστοοοοοοοοος!!!!!!!!ο δημητριος αναφερει πως τον κλειδωσαν μεσα για να ΜΗΝ παει καπου οπου του αρεσε...
αμαρτιαι γονεων παιδευουσι τεκνα
δεν εχει σημασια με τι θα καταπιαστεις,
αλλα οταν εισαι νεος θες να νοιωσεις ανεξαρτητος,ελευθερος,
νομιζεις οτι σε καταπιεζουν (πραγμα που πιθανον να γινεται,
ο ανθρωπινος οργανισμος ειναι πολυπλοκος)
κα ψαχνεις διεξοδο, ερχεσαι ευκολα σε καταθλιψη , νοιωθεις μπερδεμενος , απο καπου πρεπει να πιαστεις...
τωρα αν αυτο το "καπου" λεγεται εκκλησια , κομμα , κινημα , αλκοολ, ποδοσφαιρο,
πουτανες, φυσιολατρεια, φιλοτελισμος, κεντρο νεοτητας , κατασκηνωση κ.ο.κ.,
το αιτιο παραμενει κοινο.
και ειναι το εξης.
καθε ανθρωπος , για να βγει κερδισμενος στην πορεια της ζωης, πρεπει απο καπου να αντλει αυτοπεποιθηση, να μπορει το "εγω" του να τον τρεφει.
www.glitter-graphics.com] [/url]
Μην με παρεξηγεις δεν εχω σκοπο να σε προσβαλλω αληθεια.....
Απλα εγω το παντρεψα αλλοιως γιαυτο στο ειπα!!!!!!
??Οχι ρε φίλε μοντερειτορ συγνώμη δεν ήθελα να προσβάλω, μπέρδευτηκα απλώς, κάποια θρησκεία αποκαλει τους πιστους της προβατα και ποιμνιο δεν ήξερα... μπερδευτικα που εγραψα γ...α. Αμα με ψάξεις θα δεις οτι δεν βριζω. sorry εχει πιο αυστηρους κανονες αυτό το thread.
Κοιταξε...θα μπορουσα μεχρι το πρωι να αναφερω εκατονταδες επιχειρηματα που ευκολα καταρριπτουν την οποιαδηποτε θρησκεια...αλλα πιστεψε με εχω κουραστει τοσο πολυ εδω και τοσο πολυ καιρο που πραγματικα δεν το κανω γιατι ξερω οτι δεν εχει νοημα....Μίλα ελεύθερα ...
Δεν παρεξηγώ εύκολα !
Ξέρεις τι έχω ακούσει εδω μέσα ...?
Μα πού πήγε ο Βολταίρος που με λέει σκοταδιστή ?
Το έχω ξαναπεί : "Καλύτερα άθεος ... παρά πεπλανημένος" ;)
Σταύρο τι προίοντα είναι τα αμερικάνικα? ''φουσκώνεις'' αμα τα πάρεις??
Οτι δεν προαγει ετσι τις αποψεις του ειναι το μονο σιγουρο....Δεν έχει "πιο αυστηρούς" κανόνες εδώ από αλλού.
Αυτό όμως το παρακολουθώ εγώ (δεν μπορώ να τα παρακολουθώ όλα) και όταν κάτι με ενοχλήσει, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ παραβαίνει και τους κανόνες, το εντοπίζω.
Οι λέξεις "ποίμνιο", "πρόβατα" και άλλες παρόμοιες, δεν είναι προσβλητικές (για τους ίδιους), αφού και οι ίδιοι τις χρησιμοποιούν.
Η λέξη "γίδια" όμως, ΕΙΝΑΙ.
Αν το έλεγες για τους οπαδούς μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, δε θα στο πείραζα, άσε που δε θα το βλεπα κι όλας.
Αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να λες "γίδια" μια τόσο μεγάλη ομάδα ανθρώπων (καλώς ή κακώς ΕΙΝΑΙ μεγάλη ομάδα), πέρα από το ότι όπως σου είπα δεν προάγεις τις απόψεις σου.
Δημητριε Εχω λάθος σε αυτά που ανέφερα στα post 1988 & 1994 σελ. 133?
Χωρις να θελω να σε προσβαλλω σε βλεπω οπως θα εβλεπα καποιον εθισμενο σε καποια ουσια!!!!!!!
Μα δεν το ειπα για να σου κανω παρατηρηση αυτη ειναι η αποψη μου!!!!!Κι εγώ σε βλέπω σαν απολωλός πρόβατο ... τι να κάνω ? Να σε βάλω με το ζόρι στο μαντρί ? Δεν κάνει ...
Όταν θελήσεις , έλα μόνος σου . Ο ποιμένας Χριστός θα σε περιμένει ... ;)
Πως με βλεπεις???Θα μπω ποτε στο μαντρι????? ;) ;) ;) ;)Κι εγώ σε βλέπω σαν απολωλός πρόβατο ... τι να κάνω ? Να σε βάλω με το ζόρι στο μαντρί ? Δεν κάνει ...
Όταν θελήσεις , έλα μόνος σου . Ο ποιμένας Χριστός θα σε περιμένει ... ;)
Μα δεν το ειπα για να σου κανω παρατηρηση αυτη ειναι η αποψη μου!!!!!
Πως με βλεπεις???Θα μπω ποτε στο μαντρι????? ;) ;) ;) ;)
Ε... με τετοιο γιο ..και πως να γλιτωναν!!!!!!!Δε μπορώ να το ξέρω αυτό ...
Στο χέρι σου είναι !
Εμένα οι γονείς μου πάντως μπήκαν ! ;)
Ε... με τετοιο γιο ..και πως να γλιτωναν!!!!!!!
Δε χανεις και τιποτα!!!!!!! ;) ;) ;) ;)
Η πλάκα ξέρεις ποιά είναι ?
Οτι πλέον πάει η μάνα μου Εκκλησία ... κι εγώ δεν ξυπνάω με τίποτα λεμεεεεεεε ...
Δε χανεις και τιποτα!!!!!!! ;) ;) ;) ;)