Νέα

Ποιά είναι η πιό μεγάλη μαλακία που έχετε κάνει?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geo65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.451
Πόντοι
26.096

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Εν πάση περιπτώσει. Μη το παίρνετε και πολύ σοβαρά. Η ζωή έχει διακυμάνσεις.

Η ζωή φίλτατε είναι role playing...Η κοινωνία είναι ένα μπουρδέλο και στα μπουρδέλα άλλοι γαμάνε και άλλοι γαμιούνται.Πόσο ονειρεύομαι να είχα μια μαγιά από κάτι εκατομμύρια ευρώ να γαμούσα μόνο εγώ και να μη με γαμούσε κανένας και καμία

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.451
Πόντοι
26.096
Η ζωή φίλτατε είναι role playing...Η κοινωνία είναι ένα μπουρδέλο και στα μπουρδέλα άλλοι γαμάνε και άλλοι γαμιούνται.Πόσο ονειρεύομαι να είχα μια μαγιά από κάτι εκατομμύρια ευρώ να γαμούσα μόνο εγώ και να μη με γαμούσε κανένας και καμία
Και επειδή αυτό δεν γίνεται, αποδεχθείτε την ζωή σας ως έχει. Οπως κάνουμε όλοι μας.

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Και επειδή αυτό δεν γίνεται, αποδεχθείτε την ζωή σας ως έχει. Οπως κάνουμε όλοι μας.

Αυτό κάνω φίλος.Το μαγαζί μου,το σπιτάκι μου κάνα γκομενάκι καμια έξοδο και Δόξα τω Θεό

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
δεν πηδηξα την ξαδερφη μου οταν ηθελε να μου τον γεμισει μουνοχυσιματα

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
δεν πηδηξα την ξαδερφη μου οταν ηθελε να μου τον γεμισει μουνοχυσιματα

Είναι κάτι ξαδέρφες που αναστατώνουν άσχημα..Αν είναι δεύτερα και τρίτα και κουνιούνται και ψάχνονται πέφτει άνετα πούτσος

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Και αναγνώρισα τη μαλακία μου..Φίλε δεν κατηγορώ το να πάει κανείς με παντρεμένη αν είναι καργιόλα και λέει.Αλλά να ναι έγκυος ξενερώνω άσχημα.

Και που να έλεγα πως όταν εγώ κατέβαινα φεύγοντας από τις σκάλες ο συζηγος ανέβαινε με το ασανσερ....ότι στην διάρκεια του σεξ :fuck2: :fuck2: είχα σπασει και ένα αυτοκιντάκι που είχε πετάξει κάπου το ένα παιδι της............οτι τελικα κανενα παιδι δεν γεννηθηκε, γιατι μαλλον η γκομενα γουσταρε μουφες φαντασιωσεις, αφου γαμηθηκε με τις κουρτινες ανοιχτες για να παιρνει οποως καταλαβα αργοτερα ματι απο το απεναντι διαμερισμα η ξαδερφη της/γετονισα.

Η αληθεια είναι πάντα κάπου στην μέση!

Φίλτατε.....

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Και που να έλεγα πως όταν εγώ φεύγοντας από τις σκάλες ο συζηγος ανέβαινε με το ασανσερ....ότι στην διάρκεια του σεξ :fuck2: :fuck2: είχα σπασει και ένα αυτοκιντάκι που είχε πετάξει κάπου το ένα παιδι της............οτι τελικα κανενα παιδι δεν γεννηθηκε, γιατι μαλλον η γκομενα γουσταρε μουφες φαντασιωσεις, αφου γαμηθηκε με τις κουρτινες ανοιχτες για να παιρνει οποως καταλαβα αργοτερα ματι απο το απεναντι διαμερισμα η ξαδερφη της/γετονισα.

Η αληθεια είναι πάντα κάπου στην μέση!

Φίλτατε.....

Δηλαδή έμπλεξες με ψυχανώμαλη!Αφού τουλάχιστον την έσκισες τέλος καλό

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
To χα δει σε ταινία της Marc Dorcel όπου και καλά η γκόμενα έκανε πίπα ενώ ο άλλος οδηγούσε και τσακίστηκαν,θυμάμαι τους πήγαν νοσοκομείο και στο μαλάκα είχαν γάζες ακόμα και στην πούτσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μεγαλη βλακεια. Το εχω κανει , μου παιρνει πιπα η γκομενα και καρφωθηκα στον μπροστινο στο φαναρι. ευτυχως ελαφρυ τρακαρισμα αλλα μαζευα αρον αρον τα βρακια μου για να βγω απο το αμαξι.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
που δεν πηδηξα την αδερφη απο τον παλιο μου συγκατοικο....ειχε πιει κιολας εκεινο το βραδι αλλα γενικα μου κωλοτριβοτανε ολη την βδομαδα (της παραμονης της)...δεν το εκανα γιατι πιστευα στην φιλία κ τετοιες ρομαντικες μαλακιες.... :uglystupid:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Δηλαδή έμπλεξες με ψυχανώμαλη!Αφού τουλάχιστον την έσκισες τέλος καλό

Δεν θα το έλεγα τόσο εύκολα ψυχανωμαλια........ηταν μια καθημερινη γυναικα που τον ηθελε να τον παρει, για αυτο ας προσεχουμε ολοι, ποτε δεν ξερεις τι γινεται........Τωρα εχεις βγει παλι εσυ μπροστα ομως..... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Απο που να αρχισω, είναι άπειρες, αλλά αυτές μας μένουν στο μυαλό  :grin:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Μεγαλη βλακεια. Το εχω κανει , μου παιρνει πιπα η γκομενα και καρφωθηκα στον μπροστινο στο φαναρι. ευτυχως ελαφρυ τρακαρισμα αλλα μαζευα αρον αρον τα βρακια μου για να βγω απο το αμαξι.

Αφού δεν σε σένιαρε...

Τα τρακαρίσματα είναι ανθρώπινα και αντιμετωπίζονται πολιτισμένα με τροχαία και ανταλλαγή στοιχείων με μάρτυρες τους μπάτσους και επίσημη καταγραφή του συμβάντος.Όταν όμως ο άλλος κάνει μαλακίες...

Είμαι 31 χρονών.Πριν 2 χρόνια που χα ένα Nissan Primera κάνει ένα μαλακισμένο στα 20 κάτι μαλακίες και ενώ έτρεχε με κάπου 120 μου τραβά χειρόφρενο παραλιακή και μου διαλύει το αμάξι μαζί με το δικό του και όπως ήμουν σοκαριμένος με λίγα αίματα βγαίνω έξω και το άρχισα το κωλόπαιδο στις μπουνιές,πήγα να του σπάσω το κρανίο.

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Δεν θα το έλεγα τόσο εύκολα ψυχανωμαλια........ηταν μια καθημερινη γυναικα που τον ηθελε να τον παρει, για αυτο ας προσεχουμε ολοι, ποτε δεν ξερεις τι γινεται........Τωρα εχεις βγει παλι εσυ μπροστα ομως..... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1:

Όχι ρε συ.Ποιός είμαι εγώ που θα κράξω και θα την πω σε σένα και στον καθένα.Μόνο με την εγκυμοσύνη κάπως ταράχτηκα.Κατά τα άλλα κάνε ότι γουστάρεις

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
που δεν πηδηξα την αδερφη απο τον παλιο μου συγκατοικο....ειχε πιει κιολας εκεινο το βραδι αλλα γενικα μου κωλοτριβοτανε ολη την βδομαδα (της παραμονης της)...δεν το εκανα γιατι πιστευα στην φιλία κ τετοιες ρομαντικες μαλακιες.... :uglystupid:
ομοιως ,που δεν γαμησα την κοπελα του φιλου μου,ειχαμε πιει σπιτι τους γιναμε γκολ και απο τους τρεις σηκωθηκε και πηγε για υπνο ο αλλος,και εγω εμεινα με την δικια του στο καναπε και συνεχισαμε να τα λεμε,οσπου ειχε φθασει η ωρα που εγω ειχα μπει αναμεσα απο τα ποδια της και καλα σουρα και ξαπλα φαση,και με καταλαβαινει η γκομενα κλασσικα γιατι κ αυτη μια απο τα ιδια φουλ καυλα,και γυριζει και μου λεει να ξερεις  θα το ηθελα παρα πολυ,και μενω μαλακας..αλλα καλο ειναι να μην γινει γιατι......και μου δειχνε το δωματιο.Λοιπον μαγκες περα το οτι  ειχε πεταχτει το καυλι μου πηγαινε να σπασει,οταν πια εφυγα μου τρεχαν βλενες,γαμο τι φιλια μου ,τεσπα :headbang: ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΣΕ ΜΕ ΑΛΛΟΝ,ΠΗΓΑ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΩ

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
καλα καποιοι γραψανε οτι μαλακια που γαμησαν εγγυο ή που τους πηραν πιπα οδηγωντας και εγω τα εχω κανει αυτα μαλακια λεμε κατι λαθος που το εχουμε μετανοιωσει, αυτα δεν τα φχαριστηθηκατε εσεις ?  :think:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ομοιως ,που δεν γαμησα την κοπελα του φιλου μου,ειχαμε πιει σπιτι τους γιναμε γκολ και απο τους τρεις σηκωθηκε και πηγε για υπνο ο αλλος,και εγω εμεινα με την δικια του στο καναπε και συνεχισαμε να τα λεμε,οσπου ειχε φθασει η ωρα που εγω ειχα μπει αναμεσα απο τα ποδια της και καλα σουρα και ξαπλα φαση,και με καταλαβαινει η γκομενα κλασσικα γιατι κ αυτη μια απο τα ιδια φουλ καυλα,και γυριζει και μου λεει να ξερεις  θα το ηθελα παρα πολυ,και μενω μαλακας..αλλα καλο ειναι να μην γινει γιατι......και μου δειχνε το δωματιο.Λοιπον μαγκες περα το οτι  ειχα πεταχτει το καυλι μου πηγαινε να σπασει,οταν πια εφυγα μου τρεχαν βλενες,γαμο τι φιλια μου ,τεσπα :headbang:
καπως ετσι κ σε μενα,μονο που ημασταν μονοι στο σπιτι εκεινο το βραδι...ο συγκατοικος πηδουσε την γκομενα του σε αλλο χωρο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom