wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
οχι, για να δουμε αν αξιζε που εκανε πισω λογω φιλιαςνα πηδηξει τουλαχιστον αυτον,ετσι????
οχι, για να δουμε αν αξιζε που εκανε πισω λογω φιλιαςνα πηδηξει τουλαχιστον αυτον,ετσι????
αν ηταν φιλος οπως λεει και οχι απλα γνωστος φυσικα και αξιζε...οχι, για να δουμε αν αξιζε που εκανε πισω λογω φιλιας
μα φυσικα και δεν πηδηχτηκαμε ποτε,φιλος τωρα μην φανταστεις δεν ηταν κολλητος,ηταν παλιος συμαθητης μου,που καναμε παρεα,ρε τι θυμηθηκα...αν ηταν φιλος οπως λεει και οχι απλα γνωστος φυσικα και αξιζε...
πρεπει να εισαι τερμα μαλακας για να πηδηξεις γκομενα φιλου ενω υπαρχουν τοσα μουνια...
Χρειαζομαι επεξηγησηΜιας που δεν γαμαω,μεχρι τα 35 μου εκανα μια σχεση η οποια ηταν και η πρωτη μη εκδιδομενη που γαμησα
μου χε χωθει πριν 10 χρονια η τοτε κοπελα ενος γνωστου τοτε κολητου τωρα πια.Ενας αλλος κολητος μου που ηταν μπροστα
μου πε μαλακια που ειχα τετοια ευκαιρεια και την παρατησα μιας που αυτα δεν θα μου ξαναγινοντουσαν.
Ο γνωστος αμεσως χωριζει και γω την εψαχνα μπας και της τον σφυριξω,αλλα μπα
Τελικα του αναφερω το σκηνικο μολις χωριζει και ενω ειχε επαφες τοτε εκτιμησε αυτο που εκανα και ετσι μου
προεκυψε μια αδελφικη φιλια με τον τυπο.Φετος το 2014 καποιος μου "εκανε πλακα" και γαμησα δυο μη εκδιδομενες μπαζουκλες
οι οποιες μου φεραν το μουνακι που σπαω και ειναι τρελα,οτι ονειρευομουνα.Το πηρα και πηγα διακοπες στο σπιτι του κολητου
οπου μενει στο νησι.
δεν σου εχει γινει δευτερη φυση. ειναι η πρωτη φυση σε ολα τα πρωτευοντα η πολυγαμια , δεν ειμαστε δελφινια, ανθρωποειδη ειμαστε.οτι το ξενοπήδημα(δεν μιλάω για εκδιδόμενες) μου έχει γίνει 2η φύση.Την πέφτω παντου και τώρα έχω μπλέξει και με συνάδελφο σε χώρο που δεν επιτρέπονται τέτοια...και θα το φάω το κεφάλι μου,για να σταματήσω.Μακάρι να μπορούσα να σταματήσω αλλα.. .Η κοπέλα μου είναι αστέρι αλλά πολλα τα χρόνια που μαστε μαζί...
δεν σου εχει γινει δευτερη φυση. ειναι η πρωτη φυση σε ολα τα πρωτευοντα η πολυγαμια , δεν ειμαστε δελφινια, ανθρωποειδη ειμαστε.
Το οτι γεννηθηκα στην Ελλαδα πιανει?
Υπάρχουν και μονογαμικοί...συνήθως παντοφλάκηδες αλλά υπάρχουν και νορμάλ άτομα.Έχω κανει τρελές υπερβολες και karma is a bitch.
Παθων κι εσυ τυπε, ε? Γαμησε τα...Φοβερό!!!
Αν καταλάβαινες τι βλακεία λες...
Ξέρεις πόσοι στο εξωτερικό θα θελαν να χαν σπίτι στην Ελλάδα;Το ότι βγαίνουν όλοι οι σάπιοι πολιτικοί στις εκλογές είναι εξαιτίας όλων.Και εμένα προσωπικά δεν θα με κάνει ούτε ο παπανδρέου,ούτε ο Βενιζέλος ούτε ο Σαμαράς ούτε κανείς να βλασφημάω τη χώρα μου..
Αυτοί μια μέρα θα πάρουν πόδι και δεν θα έχουν δραχμή..Γιατί όταν ξυπνησει ο λαός θα τους αρπάξουν ότι έχουν και δεν έχουν,θα τους σπάσουν στο ξύλο και θα τους πετάξουν έξω όπως έπαθαν όλοι οι προηγούμενοι τύραννοι της ιστορίας
που παντρευτικα ενα ανθρωπο ο οποιος μετα απο το γαμο δεν εχει καμια σχεση με αυτον που γνωρισα ,τωρα μετα απο εξι χρονια γαμου και με ενα παιδι πεντε χρονων ,εχω σχεση με μια Ρωσιδα με την οποια εχουμε σπασει ολα τα ρεκορ στο και γενικα περναω μαζι της υπεροχα.αλλα τι να το κανεις παγιδα ειναι καποτε θα διαλησουν ολα...γαμω τις επιλογες μου
που παντρευτικα ενα ανθρωπο ο οποιος μετα απο το γαμο δεν εχει καμια σχεση με αυτον που γνωρισα ,τωρα μετα απο εξι χρονια γαμου και με ενα παιδι πεντε χρονων ,εχω σχεση με μια Ρωσιδα με την οποια εχουμε σπασει ολα τα ρεκορ στο και γενικα περναω μαζι της υπεροχα.αλλα τι να το κανεις παγιδα ειναι καποτε θα διαλησουν ολα...γαμω τις επιλογες μου