Νέα

Ποιά είναι η πιό μεγάλη μαλακία που έχετε κάνει?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geo65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αν καταλάβαινες τι βλακεία λες...

Ξέρεις πόσοι στο εξωτερικό θα θελαν να χαν σπίτι στην Ελλάδα;Το ότι βγαίνουν όλοι οι σάπιοι πολιτικοί στις εκλογές είναι εξαιτίας όλων.Και εμένα προσωπικά δεν θα με κάνει ούτε ο παπανδρέου,ούτε ο Βενιζέλος ούτε ο Σαμαράς ούτε κανείς να βλασφημάω τη χώρα μου..

Αυτοί μια μέρα θα πάρουν πόδι και δεν θα έχουν δραχμή..Γιατί όταν ξυπνησει ο λαός θα τους αρπάξουν ότι έχουν και δεν έχουν,θα τους σπάσουν στο ξύλο και θα τους πετάξουν έξω όπως έπαθαν όλοι οι προηγούμενοι τύραννοι της ιστορίας
Να εχουν σπιτι στην Ελλαδα? Εξοχικο? Τι μου λες ρε τυπε τωρα. Γιατι αυτοι οι "καποιοι" να προτιμουσαν το να ειχαν γεννηθει, μεγαλωσει, δουλεψει και πληρωθει στην Ελλαδα το αποκλειω. Στεκομαι απολυτα πισω απο τη "βλακεια" δήλωσή μου οτι η μεγαλυτερη μαλακια μου ειναι που γεννηθηκα Ελλαδα. Οχι οτι ειχα επιλογη.

ΥΓ: Παλι καλα που βρεθηκες εσυ ο ξυπνιος να με εκθεσεις βεβαια. :grin:

Επισκέπτης
Ο φοντας πως την εχει δει ρε παιδια... ειναι ο εχω αποψη για ολα  :)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Να εχουν σπιτι στην Ελλαδα? Εξοχικο? Τι μου λες ρε τυπε τωρα. Γιατι αυτοι οι "καποιοι" να προτιμουσαν το να ειχαν γεννηθει, μεγαλωσει, δουλεψει και πληρωθει στην Ελλαδα το αποκλειω. Στεκομαι απολυτα πισω απο τη "βλακεια" δήλωσή μου οτι η μεγαλυτερη μαλακια μου ειναι που γεννηθηκα Ελλαδα. Οχι οτι ειχα επιλογη.

ΥΓ: Παλι καλα που βρεθηκες εσυ ο ξυπνιος να με εκθεσεις βεβαια. :grin:

γιατι στην Ελλαδα πριν τη κριση δηλαδη ολοι πληρωνονταν χαλια??? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μεγαλε συμφωνώ ότι η Ελλάδα είναι χάλια αλλά οποιος δεν την παλεύει την κάνει απλά.Επειδή σε βλέπω ακόμα εδώ απλά έκανες μια δήλωση καθαρου εντυπωσιασμού! :rolleyes:

Επισκέπτης
Μεγαλε συμφωνώ ότι η Ελλάδα είναι χάλια αλλά οποιος δεν την παλεύει την κάνει απλά.Επειδή σε βλέπω ακόμα εδώ απλά έκανες μια δήλωση καθαρου εντυπωσιασμού! :rolleyes:
Στην ελλαδα αντεχουν ακομα οι βολεμενοι οι υπολιποι την εκανα για εξωτερικο. Σε λιγα χρονια θα την κανουμε και εμεις οι ποιο νεες γενιες δεν υπαρχει περιπτωση να μεινουμε εδω και να παντρευτουμε, ασε που τοτε θα ζουνε εδω περισσοτεροι ξενοι παρα ελληνες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Στην ελλαδα αντεχουν ακομα οι βολεμενοι οι υπολιποι την εκανα για εξωτερικο. Σε λιγα χρονια θα την κανουμε και εμεις οι ποιο νεες γενιες δεν υπαρχει περιπτωση να μεινουμε εδω και να παντρευτουμε, ασε που τοτε θα ζουνε εδω περισσοτεροι ξενοι παρα ελληνες.

ποσοι ειναι ακριβως οι βολεμενοι??
ποσοι ακριβως μεταναστευσαν την τετραετια 2010-2014 ? :think: :think: :think:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
γιατι στην Ελλαδα πριν τη κριση δηλαδη ολοι πληρωνονταν χαλια??? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Οι μισθοί και έξω δεν είναι καλοί..Έχω αδέρφια όπου ο ένας σπούδασε Αγγλία Αγγλική Φιλολογία σε πολύ καλό πανεπιστήμιο που στις πανελλήνιες είχε κοντά στο 17.Αγγλία λοιπόν παίρνει ο κόσμος 1000 λίρες το μήνα και αν θες να ζήσεις αξιοπρεπώς σε ένα μικρό δυάρι ή στούντιο πρέπει να πληρώσεις τουλάχιστον 600 λίρες ενοίκιο χωρίς λογαριασμούς,μεταφορες που σου πάνε κάνα 100ρικο το μήνα εκτός Λονδίνου τουλάχιστον 200 λίρες για φαί και γενικά δεν σε παίνρει ούτε να ζήσεις οικογένεια ούτε να βάλεις καμια δεκάρα στην άκρη για μια ανάγκη.Κάνεις το σκατό σου παξιμάδι..Ξέρεις τι είναι να δουλευουν πτυχιούχοι και να παίρνουν γενικά κάπου 1300 λίρες καθαρά και να τζιτζιρίζονται;;Και επειδή οι πιο πολλές δουλειές είναι στο Λονδίνο εκεί θέλεις με την πιο φτωχή ζωή 2000 λίρες τουλάχιστον και ο μέσος όρος παίρνει στο Λονδίνο 1500 λίρες περίπου..

Ελλάδα αν έχεις δικό σου σπίτι και έχεις δουλίτσα με 700 έστω ευρώ ζεις με μια αξιοπρέπεια.Δεν θα κάνεις καμια τρελή ζωή όμως θα πληρώνεις λογαριασμούς,το φαγάκι σου,κανα δυο εξόδους το μήνα και λίγα ευρώ στην άκρη να πάρεις έτσι ένα ρούχο,μια κολώνια βρε αδερφέ,να βάλεις έστω 50 ευρώ στη μπάντα να κάνεις μια μικρή οικονομία..

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Γιατί ρε συ? Αφού εδώ οι γκόμενες σου κάθονται απολύτως τσάμπα ακόμα και όταν είσαι απένταρος. Γιατί να φύγεις  :grin:

Επισκέπτης
ποσοι ειναι ακριβως οι βολεμενοι??
ποσοι ακριβως μεταναστευσαν την τετραετια 2010-2014 ? :think: :think: :think:
Δεν ξερω ακριβως, αλλα βλεπω τι γινεται, συγγενεις ,φιλοι,γνωστη την κανουν σιγα,σιγα για γερμανια κυριος αλλα και αλλου, βλεπω επισης πολλα μαγαζια να κλεινουν και αυτη που τα ειχαν φευγουν και πανε εξωτερικο, μια περιπτωση που με εκανε εντυπωση, παντρεμενοι με 4 παιδια τα δυο μεγαλα ζουν ξεχωριστα και τα δυο 17 και 20 περιπου ειναι ακομα σπιτι. η γυναικα αναγκαστηκε στα 50 της να παει στον αδερφο της στην γερμανια να δουλεψει(ταβερνα) και ο αντρας με τα δυο παιδια εδω και με τον παπου (ο λογος που δεν εφυγε κι αυτος) να βρισκει μεροκαματα απο δω κι απο εκει για να ζησει στην ελλαδα του 2014  

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Οι μισθοί και έξω δεν είναι καλοί..Έχω αδέρφια όπου ο ένας σπούδασε Αγγλία Αγγλική Φιλολογία σε πολύ καλό πανεπιστήμιο που στις πανελλήνιες είχε κοντά στο 17.Αγγλία λοιπόν παίρνει ο κόσμος 1000 λίρες το μήνα και αν θες να ζήσεις αξιοπρεπώς σε ένα μικρό δυάρι ή στούντιο πρέπει να πληρώσεις τουλάχιστον 600 λίρες ενοίκιο χωρίς λογαριασμούς,μεταφορες που σου πάνε κάνα 100ρικο το μήνα εκτός Λονδίνου τουλάχιστον 200 λίρες για φαί και γενικά δεν σε παίνρει ούτε να ζήσεις οικογένεια ούτε να βάλεις καμια δεκάρα στην άκρη για μια ανάγκη.Κάνεις το σκατό σου παξιμάδι..Ξέρεις τι είναι να δουλευουν πτυχιούχοι και να παίρνουν γενικά κάπου 1300 λίρες καθαρά και να τζιτζιρίζονται;;Και επειδή οι πιο πολλές δουλειές είναι στο Λονδίνο εκεί θέλεις με την πιο φτωχή ζωή 2000 λίρες τουλάχιστον και ο μέσος όρος παίρνει στο Λονδίνο 1500 λίρες περίπου..

Ελλάδα αν έχεις δικό σου σπίτι και έχεις δουλίτσα με 700 έστω ευρώ ζεις με μια αξιοπρέπεια.Δεν θα κάνεις καμια τρελή ζωή όμως θα πληρώνεις λογαριασμούς,το φαγάκι σου,κανα δυο εξόδους το μήνα και λίγα ευρώ στην άκρη να πάρεις έτσι ένα ρούχο,μια κολώνια βρε αδερφέ,να βάλεις έστω 50 ευρώ στη μπάντα να κάνεις μια μικρή οικονομία..

ποια 700ευρω ρε δημοσιοι υπαλληλοι ακομα περνουν 1000-1300-1700 χωρια μερικες επιχειρησεις που πανε καλα παρα την κριση οι αλλες π πεσαν απο 2-3χιλ σε 1-1.5χιλ
τα λεφτα της δεκαετιας 80κ90 που τα πας?
εξαερωθηκαν?? :grin: :grin:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Γιατί ρε τύπε, παπούτσι απ'τον τόπο σου κι ας είναι και ελλεηνίδικο  :shit:

Όχι ότι οι Ελληνίδες είναι οι πιο καλές αλλά και έξω έχετε δει κορίτσια επιπέδου;Να πίνουν τις μπύρες και τα σφηνάκια με το κιλό και να χαμουρεύονται και να γαμιούνται με τον κάθε βρωμιάρη...Γερμανίδες και Αγγλίδες ειδικά αν και είναι μουνάρες αν ανοίξεις σπίτι σε πολλές περιπτώσεις θα το κλείσεις.Δεν θα προλαβαίνεις το κέρατο.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Όχι ότι οι Ελληνίδες είναι οι πιο καλές αλλά και έξω έχετε δει κορίτσια επιπέδου;Να πίνουν τις μπύρες και τα σφηνάκια με το κιλό και να χαμουρεύονται και να γαμιούνται με τον κάθε βρωμιάρη...Γερμανίδες και Αγγλίδες ειδικά αν και είναι μουνάρες αν ανοίξεις σπίτι σε πολλές περιπτώσεις θα το κλείσεις.Δεν θα προλαβαίνεις το κέρατο.

Και οι δικές μας τα κάνουν αυτά τύπε αλλά πιο undercover  :fuck1: Δεν είδες πως την πάτησε ο Πανοφάνης τύπε;

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
-Χρηματιστήριο
-Μεγάλο κόστος ευκαιρίας για είσοδο στην αγορά εργασίας (στα χρυσά χρόνια 2000-2010)
-Με γκόμενες πολύ πάρλα αλλά από κοκό τίποτα (την κλωτσάς πλέον αλλά τότε δεν ήξερα  :tits2: )

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και οι δικές μας τα κάνουν αυτά τύπε αλλά πιο undercover  :fuck1: Δεν είδες πως την πάτησε ο Πανοφάνης τύπε;
τις δικες μας τυπε τις γαμανε και σκυλιά μεγαλόσωμα,γουρούνια κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom