enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Μπήκες σε "φραντσάιζ" τύπε;-Μεγάλο κόστος ευκαιρίας για είσοδο στην αγορά εργασίας (στα χρυσά χρόνια 2000-2010)
Μπήκες σε "φραντσάιζ" τύπε;-Μεγάλο κόστος ευκαιρίας για είσοδο στην αγορά εργασίας (στα χρυσά χρόνια 2000-2010)
Σου αρέσουν οι καριόλες τύπε; Δεν είσαι ο μόνοςπου εκλασα ωραιους ανθρωπους (κοπελες) και προτιμησα τις πουτανες (οχι στο επαγγελμα) τα θελει ο κωλος μου φαινεται...
1. Που δεν έριξα το προπο το '86, το κρατείσαι έπιανα 13αριρη και έπαιρνα 4 εκατομμύρια δραχμές.
2. Που δεν έφυγα στο εξωτερικό να σπουδάσω.
3. Που δεν πήγα στην καλών τεχνών όταν ο Μυταράς μου είπε έλα γιατί έχεις ταλέντο.
4. Που δεν μπέικα στην ΔΕΗ το '94 γιατί πίστευα πως το να είσαι στο δημόσιο είναι κατάντια και ήθελα να φτιάξω την ζωή μου χωρίς βοήθεια και σπρώξιμο.
5. Που δεν έχυσα την Κορινα και την φίλη τις στο στόμα την ώρα που μου έπαιρναν πίπα στα μπουζούκια στην παραλιακή την ώρα που τραγούδαγε η Σαμπρινα.
6. Που χώρισα την Κορινα πριν γαμήσω αυτή και την αδελφή τις παρέα.
7. Που δεν γάμησα την Χειλουδακη όταν είχα την ευκαιρία, ήταν στα φόρτε τις και ήταν μουναρα.
5. Που δεν έχυσα την Κορινα και την φίλη τις στο στόμα την ώρα που μου έπαιρναν πίπα στα μπουζούκια στην παραλιακή την ώρα που τραγούδαγε η Σαμπρινα.
..και τώρα θα έξυνα όλη μέρα τα @@ μου σε κάνα νησί.καλα αν εμπαινες στη δεη θα κονομουσες τωρα θα χες ηδη συνταξη κ εφαπαξ παρει
Η μεγαλυτερη μαλακια?οτι εκανα το ιδιο λαθος για δευτερη φορα,να ειμαι παλι μαζι του.
Η μεγαλυτερη μαλακια?οτι εκανα το ιδιο λαθος για δευτερη φορα,να ειμαι παλι μαζι του.
γαμαει καλά;Η μεγαλυτερη μαλακια?οτι εκανα το ιδιο λαθος για δευτερη φορα,να ειμαι παλι μαζι του.
-Με γκόμενες πολύ πάρλα αλλά από κοκό τίποτα (την κλωτσάς πλέον αλλά τότε δεν ήξερα )
γαμαει καλά;
Δυστυχως αυτη τη μαλακια πολλοι την εχουμε κανει
Βελτιωθηκε θελοντας και μη....λογω αυημενων αναγκων...
αλλα μα αβγαλτη..σιγουρα θα τρελαινοταν
ΕΣΥ είσαι η βγαλμένη να υποθέσω;Βελτιωθηκε θελοντας και μη....λογω αυημενων αναγκων...
αλλα μα αβγαλτη..σιγουρα θα τρελαινοταν
Που αντί να μεταναστεύσω Σουηδία μετανάστευσα Γερμανία.