Νέα

Ποιά είναι η πιό μεγάλη μαλακία που έχετε κάνει?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geo65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
που εκλασα ωραιους ανθρωπους (κοπελες) και προτιμησα τις πουτανες (οχι στο επαγγελμα) τα θελει ο κωλος μου φαινεται...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.853
Πόντοι
9.931
που εκλασα ωραιους ανθρωπους (κοπελες) και προτιμησα τις πουτανες (οχι στο επαγγελμα) τα θελει ο κωλος μου φαινεται...
Σου αρέσουν οι καριόλες τύπε; :grin: Δεν είσαι ο μόνος :grin:

Photographer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
1. Που δεν έριξα το προπο το '86, το κρατείσαι έπιανα 13αριρη και έπαιρνα 4 εκατομμύρια δραχμές.
2. Που δεν έφυγα στο εξωτερικό να σπουδάσω.
3. Που δεν πήγα στην καλών τεχνών όταν ο Μυταράς μου είπε έλα γιατί έχεις ταλέντο. 
4. Που δεν μπέικα στην ΔΕΗ το '94 γιατί πίστευα πως το να είσαι στο δημόσιο είναι κατάντια και ήθελα να φτιάξω την ζωή μου χωρίς βοήθεια και σπρώξιμο.
5. Που δεν έχυσα την Κορινα και την φίλη τις στο στόμα την ώρα που μου έπαιρναν πίπα στα μπουζούκια στην παραλιακή την ώρα που τραγούδαγε η Σαμπρινα.
6. Που χώρισα την Κορινα πριν γαμήσω αυτή και την αδελφή τις παρέα.
7. Που δεν γάμησα την Χειλουδακη όταν είχα την ευκαιρία, ήταν στα φόρτε τις και ήταν μουναρα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
1. Που δεν έριξα το προπο το '86, το κρατείσαι έπιανα 13αριρη και έπαιρνα 4 εκατομμύρια δραχμές.
2. Που δεν έφυγα στο εξωτερικό να σπουδάσω.
3. Που δεν πήγα στην καλών τεχνών όταν ο Μυταράς μου είπε έλα γιατί έχεις ταλέντο. 
4. Που δεν μπέικα στην ΔΕΗ το '94 γιατί πίστευα πως το να είσαι στο δημόσιο είναι κατάντια και ήθελα να φτιάξω την ζωή μου χωρίς βοήθεια και σπρώξιμο.
5. Που δεν έχυσα την Κορινα και την φίλη τις στο στόμα την ώρα που μου έπαιρναν πίπα στα μπουζούκια στην παραλιακή την ώρα που τραγούδαγε η Σαμπρινα.
6. Που χώρισα την Κορινα πριν γαμήσω αυτή και την αδελφή τις παρέα.
7. Που δεν γάμησα την Χειλουδακη όταν είχα την ευκαιρία, ήταν στα φόρτε τις και ήταν μουναρα.

καλα αν εμπαινες στη δεη θα κονομουσες τωρα θα χες ηδη συνταξη κ εφαπαξ παρει  :grin: :grin:

Girly

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Η μεγαλυτερη μαλακια?οτι εκανα το ιδιο λαθος για δευτερη φορα,να ειμαι παλι μαζι του.

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Μια αρκετά μεγάλη είναι ότι δεν προσπάθησα να μεταπείσω τον [size=13pt]lakis33[/size] να μην διαγραφεί  :-

Girly

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Απλα σεξουαλικα ιδιορρυθμη...
χαχα
anyway....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Που αντί να μεταναστεύσω Σουηδία μετανάστευσα Γερμανία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom