Νέα

Ποιά είναι η πιό μεγάλη μαλακία που έχετε κάνει?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geo65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
ομοιως ,που δεν γαμησα την κοπελα του φιλου μου,ειχαμε πιει σπιτι τους γιναμε γκολ και απο τους τρεις σηκωθηκε και πηγε για υπνο ο αλλος,και εγω εμεινα με την δικια του στο καναπε και συνεχισαμε να τα λεμε,οσπου ειχε φθασει η ωρα που εγω ειχα μπει αναμεσα απο τα ποδια της και καλα σουρα και ξαπλα φαση,και με καταλαβαινει η γκομενα κλασσικα γιατι κ αυτη μια απο τα ιδια φουλ καυλα,και γυριζει και μου λεει να ξερεις  θα το ηθελα παρα πολυ,και μενω μαλακας..αλλα καλο ειναι να μην γινει γιατι......και μου δειχνε το δωματιο.Λοιπον μαγκες περα το οτι  ειχε πεταχτει το καυλι μου πηγαινε να σπασει,οταν πια εφυγα μου τρεχαν βλενες,γαμο τι φιλια μου ,τεσπα :headbang:

Αν όμως γινόταν η φάση και ο άλλος σηκωνόταν και πιωμένος δεν ξέρεις τι κακό μπορεί να γινόταν.Οπότε καλύτερα που έφυγες σώος και αβλαβής

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Όχι ρε συ.Ποιός είμαι εγώ που θα κράξω και θα την πω σε σένα και στον καθένα.Μόνο με την εγκυμοσύνη κάπως ταράχτηκα.Κατά τα άλλα κάνε ότι γουστάρεις

Ε καλα δεν θα παρεξηγηθω κιολας αν με πεις ανωμαλο :2funny: :2funny: :2funny:, άλλο εννούσα. :s&m_1: :s&m_1:

εγω θα σκεφτομουνα συνεχεια να παρω παρτουζα την θεια με την αδελφη της μετα... :rockon: :rockon: :rockon:

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΥΞΑ,ΠΗΓΑ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΩ ΜΑΓΚΕΣ

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Αν όμως γινόταν η φάση και ο άλλος σηκωνόταν και πιωμένος δεν ξέρεις τι κακό μπορεί να γινόταν.Οπότε καλύτερα που έφυγες σώος και αβλαβής
συμφωνω  εχεις δικιο,αλλα με σημαδεψε αληθεια... :headbang:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αφού δεν σε σένιαρε...

Τα τρακαρίσματα είναι ανθρώπινα και αντιμετωπίζονται πολιτισμένα με τροχαία και ανταλλαγή στοιχείων με μάρτυρες τους μπάτσους και επίσημη καταγραφή του συμβάντος.Όταν όμως ο άλλος κάνει μαλακίες...

Είμαι 31 χρονών.Πριν 2 χρόνια που χα ένα Nissan Primera κάνει ένα μαλακισμένο στα 20 κάτι μαλακίες και ενώ έτρεχε με κάπου 120 μου τραβά χειρόφρενο παραλιακή και μου διαλύει το αμάξι μαζί με το δικό του και όπως ήμουν σοκαριμένος με λίγα αίματα βγαίνω έξω και το άρχισα το κωλόπαιδο στις μπουνιές,πήγα να του σπάσω το κρανίο.

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
εγω φταιω η αυτη,που με εβαλε στα ποδια της αναμεσα και πηγαινε και ερχοταν η κοιλιτσα της απο καυλα,τι να πω,
.Οχι και τιποτα αλλο ,οταν χωρισε απο τον φιλο μου,ηρθε και μου παρουσιασε τον χλιμιτζουρα που την ξεμυτρωνε,και παραλιγο να καταληξω στην Ομονοια. :headbang:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ε αμα ειναι η πρωην του εδω ορμα

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
ε αμα ειναι η πρωην του εδω ορμα
μακρια δεν υπαρχει περιπτωση περασα γολγοθα ειχαν γινει και αλλα με τη συγκεκριμενη ιστορια,το αμεσως καλο ειναι,οτι με το φιλαρακι μιλησαμε και του ειπα καποια πραγματα,και ο ''μαλακας'' μου λεει κατι ψιλοκαταλαβαινα στην αλλαγη συμπεριφορας της καθε φορα που βρισκομασταν ειχε νευρακια και καρφωνε το βλεμα της πανω σου, με τις ευλογιες μου :headbang:,και αυτος μετα πηδαγε ενα πιτσιρικη φιλη μου που του γνωρισα,

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
μακρια δεν υπαρχει περιπτωση περασα γολγοθα ειχαν γινει και αλλα με τη συγκεκριμενη ιστορια,το αμεσως καλο ειναι,οτι με το φιλαρακι μιλησαμε και του ειπα καποια πραγματα,και ο ''μαλακας'' μου λεει κατι ψιλοκαταλαβαινα στην αλλαγη συμπεριφορας της καθε φορα που βρισκομασταν νευρακια και καρφωνε το βλεμα της πανω μου, με τις ευλογιες μου :headbang:,και αυτος μετα πηδαγε ενα πιτσιρικη φιλη μου που του γνωρισα,
Όντως μαλακία εκανες τυπε!!  :cheesy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
βγαίνω έξω και το άρχισα το κωλόπαιδο στις μπουνιές,πήγα να του σπάσω το κρανίο.
βαρβαρα πραγματα αυτα τυπε
χειροδικια?που ειμαστε στον μεσαιωνα?

ετσι λυνονται πολιτισμενα οι διαφορες

URL]]

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
βαρβαρα πραγματα αυτα τυπε
χειροδικια?που ειμαστε στον μεσαιωνα?

ετσι λυνονται πολιτισμενα οι διαφορες

http://[URL unfurl="true"]www.ifimages.com/photos/5tHPKR8sIsekStBr6lFAJ7ivmHE/author-626/Business-man-threatened-gun.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Να πάνε χαλάλι δηλαδή τα ισόβια ε; Μπα δεν αφαιρώ ανθρώπινες ζωές εγώ.Είμαι πονόψυχος.Μόνο πίπτει ράβδος όταν πρέπει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom