You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιά είναι η πιό μεγάλη μαλακία που έχετε κάνει?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα geo65
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 220
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
To χα δει σε ταινία της Marc Dorcel όπου και καλά η γκόμενα έκανε πίπα ενώ ο άλλος οδηγούσε και τσακίστηκαν,θυμάμαι τους πήγαν νοσοκομείο και στο μαλάκα είχαν γάζες ακόμα και στην πούτσα
εταιριαρα η μαρκ ντορσελ
fontas.dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
μαμησι με παντρεμενη....2 μηνων εγκυος
Αυτό δεν είναι απλά μαλακία αλλά καφρίλα..Μισή αμαρτία δική σου και μισή της παλιοπουτάνας που δεν σεβάστηκε ούτε στεφάνι ούτε το μωρό..
Αυτό δεν είναι απλά μαλακία αλλά καφρίλα..Μισή αμαρτία δική σου και μισή της παλιοπουτάνας που δεν σεβάστηκε ούτε στεφάνι ούτε το μωρό..
Το κανονιζαμε απο καιρο να βρεθουμε και οταν τελικα εγινε το ειχε μαθει μολις την προηγουμενη.....παιζει να ηταν και ψεμμα
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.469
- Πόντοι
- 26.096
Μου θυμίζετε τον Λούθηρο, κύριε! Προτείνω να ενταχθείτε σε τάγμα καλογήρων, που παίρνουν τον όρκο της σιωπής!Αυτό δεν είναι απλά μαλακία αλλά καφρίλα..Μισή αμαρτία δική σου και μισή της παλιοπουτάνας που δεν σεβάστηκε ούτε στεφάνι ούτε το μωρό..
fontas.dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
εταιριαρα η μαρκ ντορσελ
Μάγκα θυμάμαι κάπου 1997 όταν μπήκε πρώτη φορά το μαγικό μαύρο κουτί του Filmnet σπίτι..Ήμουν κάπου 14-15 τότε..Όποτε στις μεταμεσονύκτιες προβολές έωλεπα να αρχίζει ταινία με τον παπαγάλο το σήμα κατατεθέν της εταιρίας μου σηκωνόταν πριν δω καν την ταινία αφού ήξερα ότι θα ναι τέλεια.Τότε και μέχρι το 2000 η Marc Dorcel είχε τις πιο καυτές και καλογυρισμένες σκηνές.100% επαγγελματισμός από καμεραμεν,ηχολήπτες,σκηνικά και τα πάντα όλα..
Μου θυμίζετε τον Λούθηρο, κύριε! Προτείνω να ενταχθείτε σε τάγμα καλογήρων, που παίρνουν τον όρκο της σιωπής!
Η γνωμη του καθενος εχει ενδιαφερον
fontas.dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Μου θυμίζετε τον Λούθηρο, κύριε! Προτείνω να ενταχθείτε σε τάγμα καλογήρων, που παίρνουν τον όρκο της σιωπής!
Δεν διεκδικώ αγιοσύνη αλλά κάτι μαλακίες είναι βαρβάτες και δεν μπορώ.Τι να κάνουμε.Δεν είμαι τόσο προχωρημένος
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.469
- Πόντοι
- 26.096
Σαφώς! Απηύθηνα μία προτροπή.Η γνωμη του καθενος εχει ενδιαφερον
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Μάγκα θυμάμαι κάπου 1997 όταν μπήκε πρώτη φορά το μαγικό μαύρο κουτί του Filmnet σπίτι..Ήμουν κάπου 14-15 τότε..Όποτε στις μεταμεσονύκτιες προβολές έωλεπα να αρχίζει ταινία με τον παπαγάλο το σήμα κατατεθέν της εταιρίας μου σηκωνόταν πριν δω καν την ταινία αφού ήξερα ότι θα ναι τέλεια.Τότε και μέχρι το 2000 η Marc Dorcel είχε τις πιο καυτές και καλογυρισμένες σκηνές.100% επαγγελματισμός από καμεραμεν,ηχολήπτες,σκηνικά και τα πάντα όλα..
και μεις το 1996 βαλαμε φιλμνετ αλλα θυμαμαι μεχρι 2003-2004 επαιζαν μαρκ ντορσελ
τι να πρωτοθυμηθω καλοκαιρι 98-99 ασε...τι συλβια σαιντ επαιζε νικιτα ντενισε μονικα σουιτχαρτ πιτερ νορθ κτλ
ωραιες εποχες
Δεν διεκδικώ αγιοσύνη αλλά κάτι μαλακίες είναι βαρβάτες και δεν μπορώ.Τι να κάνουμε.Δεν είμαι τόσο προχωρημένος
Ε καλα μην το παιρνεις τοσο βαρια....
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Τύπε εσύ πήδηξες την αδερφή της θειας σου μη μιλάς
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.469
- Πόντοι
- 26.096
Μα γνωρίζετε, κ. lion7. Τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σου δικά μου.Τύπε εσύ πήδηξες την αδερφή της θειας σου μη μιλάς
fontas.dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
και μεις το 1996 βαλαμε φιλμνετ αλλα θυμαμαι μεχρι 2003-2004 επαιζαν μαρκ ντορσελ
Παλιά η Marc Dorcel ήταν πολύ μπροστά σε σχέση με τους υπόλοιπους.Ήταν και κάτι μουνάρες πορνοστάρ εποχής στα καλύτερά τους που είχαν συμβόλαια με τη Marc Dorcel από εκατοντάδες χιλιάδες μέχρι και εκατομμύριο δολλάρια..Ήταν η κάποτε αγαπημένη μου πορνοστάρ Silvia saint,η Laure Sinclaire και άλλες μουνάρες.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.469
- Πόντοι
- 26.096
Αυτά δεν είναι μαλακίες ...
Παλιά η Marc Dorcel ήταν πολύ μπροστά σε σχέση με τους υπόλοιπους.Ήταν και κάτι μουνάρες πορνοστάρ εποχής στα καλύτερά τους που είχαν συμβόλαια με τη Marc Dorcel από εκατοντάδες χιλιάδες μέχρι και εκατομμύριο δολλάρια..Ήταν η κάποτε αγαπημένη μου πορνοστάρ Silvia saint,η Laure Sinclaire και άλλες μουνάρες.
fontas.dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Τύπε εσύ πήδηξες την αδερφή της θειας σου μη μιλάς
Και αναγνώρισα τη μαλακία μου..Φίλε δεν κατηγορώ το να πάει κανείς με παντρεμένη αν είναι καργιόλα και λέει.Αλλά να ναι έγκυος ξενερώνω άσχημα.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.469
- Πόντοι
- 26.096
Και αναγνώρισα τη μαλακία μου..Φίλε δεν κατηγορώ το να πάει κανείς με παντρεμένη αν είναι καργιόλα και λέει.Αλλά να ναι έγκυος ξενερώνω άσχημα.
Υπάγετε εις τάγμα καλογήρων. Επαναλαμβάνω την προτροπήν.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.469
- Πόντοι
- 26.096
που δεν αυτοκτονησα οταν επρεπε
Παρόμοια θέματα