Νέα

Ποιά είναι η πιό μεγάλη μαλακία που έχετε κάνει?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geo65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εμένα κράτησε γύρω στα 45 λεπτά η μεγαλύτερη, με κούρασε πολύ.
σωπα ρε τυπε......μικρου μηκους ηταν.....εγω την μεγαλυτερη μαλακια που ειχα παιξει στην εφηβεια την ειχα βγαλει σρ τριλογια σαν τον αρχοντα και ετσι να πουμε :2funny: :2funny: :2funny:

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.256
Πόντοι
1.056
..............που μπηκα στο χρηματιστηριο , και που τρακαρισα πριν μια εβδομαδα................. :pipa2:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Επενδυσα τα παντα στον πρωτο μου και μετα απο 10 χρονια...χωρισα. Σημειωση: η μαλακια ειναι το 1ο σκελος εννοειται! :headbang:
επαιξες δομημενα ελληνικα ομολογα?ακουσες τον σημιτη? :2funny:

OP
OP
geo65

geo65

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
6
Τσουκού τσούκου βλέπω τισ μαλακίες μας τις κάνουμε ε!! :cheesy: :cheesy: :jerking: :jerking:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Που δε γάμησα τη Τζένη... πιτσιρίκα τότε, με κώλο πεταχτό σαν τραπέζι να αφήνεις ποτήρι και επειδή ήταν αρκετά μικρή προχώρησα. Μέγα λάθος.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Οι μεγαλύτερες μαλακίες που έχουμε κάνει είναι αυτές που δεν έχουμε πληρώσει ακόμα... :sunglasses:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ολες οι γκομενες που πιστευαμε οτι θα μας καθοτανε και δεν καναμε τα επομενα βηματα για να τις γαμησουμε ειναι μεγαλες μαλακιες.
λεφτα ευτυχως εγω δεν πεταξα πουθενα σημαντικο ποσο για να εκτιμησω ποσο ποναει  :)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ολες οι γκομενες που πιστευαμε οτι θα μας καθοτανε και δεν καναμε τα επομενα βηματα για να τις γαμησουμε ειναι μεγαλες μαλακιες.
λεφτα ευτυχως εγω δεν πεταξα πουθενα σημαντικο ποσο για να εκτιμησω ποσο ποναει  :)

αξιος......... τσιγκουνης σαν εμενα  :rockon:

Επισκέπτης
H μεγαλυτερη μλκ που εχω κανει ειναι που δεν γαμησα μια μανα ενος γαυρου φοιτητη πριν πολλα χρονια στην θεσσαλονικη, ευκολο μιλφογκομενακι  :grin: καραπουταναριο του κερατα δλδ, ερχοταν ταχα μου να δει το γιο τις οι βρωμοπειραιωτισσα  :s&m_1: αλλο σκοπο ειχε ομως  :knockinb:  

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
H μεγαλυτερη μλκ που εχω κανει ειναι που δεν γαμησα μια μανα ενος γαυρου φοιτητη πριν πολλα χρονια στην θεσσαλονικη, ευκολο μιλφογκομενακι  :grin: καραπουταναριο του κερατα δλδ, ερχοταν ταχα μου να δει το γιο τις οι βρωμοπειραιωτισσα  :s&m_1: αλλο σκοπο ειχε ομως  :knockinb:  
Εμένα οι μαμάδες είναι η αδυναμία μου! Όποτε μου έχει δοθεί η ευκαιρία να γαμήσω μαμά το έχω δει πολύ σοβαρά και της γάμησα τα άπαντα  :fuck1: Οι μιλφάρες είναι το μέλλον. :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η μεγαλύτερη μαλακιά σου είναι που είσαι μπαοκτζης άστα αυτα

kotsoskotsos

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πριν από πολλά χρόνια, ήμουν το πολύ 22, πηγαίνω σε ξένη χώρα για διακοπές - με φιλοξενεί οικογενειακή φίλη η οποία έχει μία εγγονή. Η εγγονή cheerleader, τότε με γκόμενο, κάτω από την ηλικία που επιτρέπονταν το ποτό. Πάμε clubbάκι, ο θεός να το κάνει δλδ, αρχίζει και πίνει αβέρτα - τα πάντα όλα - και αφού γίνεται κώλος αρχίζουμε να χορεύουμε, γλωσσόφιλα κλπ. φτάνει στο σημείο να μην μπορεί να ελέγχεται, πάμε στο αμάξι της, συνεχίζουμε εκεί, δάχτυλο, τσίμπημα ρόγες, λαιμούς, αυτιά, παίρνει ο γκόμενος της τηλέφωνο, τσακώνονται αβέρτα στο κινητό, γυρνάει για την συνέχεια και …

της λέω δεν είναι σωστό, είσαι με το παλικάρι που ανησυχεί και κάτι άλλες τέτοιες τεράστιες πουστόπιπες, βάζω μπρός και την αφήνω σπίτι όπου πέφτει στο κρεβάτι ξερή και εγώ πάω να απολαύσω τον ύπνο του …

Μετά από πολλά χρόνια ακόμα το σκέφτομαι και μου έρχεται να τα σπάσω όλα …  :crazy:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Την έπεφτα στην αδερφή θείας μου ένα μιλφ στα 40 σπέσιαλ..Είχε απίστευτη κωλάρα και πόδια.Μετά από μερικές φορές που βγήκαμε και μέρα και βράδυ φουντώνει η καύλα και έπεσε τρελό γαμήσι για κανα μήνα.

Η θεία μου για να εξηγούμαστε δεν έχουμε συγγένεια αίματος.Είναι η νύφη της μητέρας μου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πριν από πολλά χρόνια, ήμουν το πολύ 22, πηγαίνω σε ξένη χώρα για διακοπές - με φιλοξενεί οικογενειακή φίλη η οποία έχει μία εγγονή. Η εγγονή cheerleader, τότε με γκόμενο, κάτω από την ηλικία που επιτρέπονταν το ποτό. Πάμε clubbάκι, ο θεός να το κάνει δλδ, αρχίζει και πίνει αβέρτα - τα πάντα όλα - και αφού γίνεται κώλος αρχίζουμε να χορεύουμε, γλωσσόφιλα κλπ. φτάνει στο σημείο να μην μπορεί να ελέγχεται, πάμε στο αμάξι της, συνεχίζουμε εκεί, δάχτυλο, τσίμπημα ρόγες, λαιμούς, αυτιά, παίρνει ο γκόμενος της τηλέφωνο, τσακώνονται αβέρτα στο κινητό, γυρνάει για την συνέχεια και …

της λέω δεν είναι σωστό, είσαι με το παλικάρι που ανησυχεί και κάτι άλλες τέτοιες τεράστιες πουστόπιπες, βάζω μπρός και την αφήνω σπίτι όπου πέφτει στο κρεβάτι ξερή και εγώ πάω να απολαύσω τον ύπνο του …

Μετά από πολλά χρόνια ακόμα το σκέφτομαι και μου έρχεται να τα σπάσω όλα …  :crazy:

URL]]

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Την έπεφτα στην αδερφή θείας μου ένα μιλφ στα 40 σπέσιαλ..Είχε απίστευτη κωλάρα και πόδια.Μετά από μερικές φορές που βγήκαμε και μέρα και βράδυ φουντώνει η καύλα και έπεσε τρελό γαμήσι για κανα μήνα.

Η θεία μου για να εξηγούμαστε δεν έχουμε συγγένεια αίματος.Είναι η νύφη της μητέρας μου.

Για ποιο ακριβώς μετάνοιωσες, που κράτησε μονο ένα μήνα;

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Για ποιο ακριβώς μετάνοιωσες, που κράτησε μονο ένα μήνα;

Ρε συ δεν είναι βολική κατάσταση να κάνεις τέτοια μέσα στα σόγια...Εμάς έληξε σχετικά ήσυχα.Αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που γίνονται κωλοκαταστάσεις

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Ας πούμε γιά παράδειγμα να οδηγούσατε και να σας έπαιρνε πίπα η γκόμενα!! :pipa2:

To χα δει σε ταινία της Marc Dorcel όπου και καλά η γκόμενα έκανε πίπα ενώ ο άλλος οδηγούσε και τσακίστηκαν,θυμάμαι τους πήγαν νοσοκομείο και στο μαλάκα είχαν γάζες ακόμα και στην πούτσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom