Νέα

Ποιά είναι η πιό μεγάλη μαλακία που έχετε κάνει?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geo65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.182
Πόντοι
2.477
:grin:

που επιθυμω να εχω σεξουαλικες επαφες με την Ματινα...ενω αυτη μου εχει ψησει το ψαρι στα χειλη και μου εχει κανει την ζωη ανω κατω με την συμπεριφορα της!!!

:o

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Η μεγαλύτερη ΜΑΛΑΚΙΑ που έχω κάνει στη ζωή μου και η μοναδική για την οποία έχω μετανοιώσει είναι που ξεκίνησα να καπνίζω, και που δυστυχώς την κατάλαβα μόλις μπόρεσα να το κόψω το ριμάδι. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
οι μαλακιες ειναι για να γινονται...
Η πιο μεγαλη ηταν αυτη που δεν εκανα γιατι δεν εμαθα ποτε αν ηταν μαλακια η οχι  :S

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Αν σκεφτεί κάποιος όσα έχει κάνει στη ζωή του στο τέλος θα καταλήξει ότι έκανε μόνο μαλακίες. Μετά για να δικαιολογηθεί λέει ότι από τα λάθη του μαθαίνεις κανείς όμως συνεχώς τα επαναλαμβάνει. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που λένε ότι δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά άσχετα αν το πιστεύουν ή όχι. Η πιο μεγάλη μαλακία που έχει κάνει κάποιος είναι αυτή που θυμάται την συγκεκριμένη στιγμή.

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
:2funny: :rolleyes: :o :uglystupid: :headbang: :dancing: :tickedoff: :think:
Ξέροντας εκτός από τα πάντα και το σωστό, πλέον απολαμβάνω το λάθος

Συνημμένα

• 394804.jpg
    394804.jpg
    98,5 KB · Εμφανίσεις: 29

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
εχω κανει απειρες μαλακιες στη ζωη μου, οι περισσοτερες απο αυτες οδηγησαν στο να μη γαμησω καποια εκαστοτε γκομενα. ακομα περισσοτερα ειναι αυτα που θα επρεπε να ειχα κανει και δεν εκανα ποτε και τρεχω μηπως και τα διορθωσω. και αυτα γκομενες αφορουν κυριως

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εχω κανει πολλες μαλακιες στην ζωη μου, αλλα ειναι μια που δεν θα ξεχασω ποτε. Ειμαι πεζος σε φαναρι της 3ης σεπτεμβιου και περιμενω να περασω απεναντι. Διπλα μου στεκεται τυφλος (γυαλια-μπαστουνι) που γυρναει γυρω γυρω ανησυχος. Του λεω, θες να σε παω απεναντι? και απανταει καταφατικα. Με το που περναει μου λεει μπορεις να μου πεις που ειναι το ταδε νουμερο? Και απανταω να εκει, που? μου λεει, να εδω λεω και δειχνω την πορτα :headbang: :headbang: :headbang: .
Ευτυχως εκει που πηγαινε ηταν συλλογος τυφλων και ενας που ηταν στην πορτα μας ειδε και τον πηρε να τον παει μεσα γιατι εγω καταλαβα τι ελεγα και ειχα μεινει μαλακας.

jedi30

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2010
Κριτικές
10
Like
15
Πόντοι
10
  Το λαθος- μαλακια :grin: πρεπει να το γιορταζουμε,γιατι μας ανοιγει δρομους που μεχρι τοτε δεν ειμαστε ικανοι να δουμε και να συνηδητοποιησουμε-οsso ζεν.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Που παντρευτηκα!!!!!!

tsarkobios

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λέω να ανοίξω αυτό το θρεντ για να καταγράψουμε μαλακίες που έχουμε κάνει και γιά τις οποίες τώρα που τις σκεφτόμαστε λέμε "δεν είναι δυνατόν να το έκανα εγώ αυτό!!" :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Πρώτη μαλακία : Να περάσω γριές απέναντι στο φανάρι...  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεύτερη μαλακία : Να περιμένω να με αγαπήσει γυναίκα και πολύ δε περισσότερο μια ιερόδουλη ...  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
geo65

geo65

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
6
Μήπως διαστροφή;;;
Ούτε το ένα  ούτε το άλλο!!Απλά αιτία για να σε σταματ΄σηει το περιπολικό γιά επικίνδυνη οδήγηση(γιατί έκανες οχταράκια :grin:) και να σου πάρουν το δίπλωμα για τρεις μήνες!! :2funny: :2funny: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
που έκανα ό,τι μαλακία μου ερχόταν στο κεφάλι ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom